66

Анонимен

преди 4 години

В скоро време световната икономика ще бъде главно производство на въглеродни емисии,търговия с въглеродни емисии и повишаване на БВП...след което цикълът зацикля отново!Важното е да има растеж на БВП!Яжте въглердни емисии,изпърдявайте въглеродни емисии и повишавайте БВП!Край на кризите!

65

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха!Събирате всички "човешки" индивиди на един по-големичък остров,нагЪчквате ги един до друг,пускате им една атомна бомбичка среден калибър ...и въпроса със всякакви бъдещи въглеродни емисии,от хм.."човешка" дейност,се решава кардинално,поне са следващите милион години!!!Простичко,нали?!Че може и да се ликвидира генът на алчността,та следващите човешки ***,пардон,извращения,да мирясат най-накрая!Ха-ха-ха-а-а......!

64

Да опростим:

преди 5 години

Ако няма хора хептен замърсяването ще спре!Да забраним хората значи!

63

Щерю

преди 5 години

- С две думи - Скоро очаквайте вдигане на данъците на панелките...

62

Анонимен

преди 5 години

До 53. Ей, имаше един комик Мирча Кришан, който каквото и да го питаха на изпита, говореше все за краставицата. Та и ти. Толкова ли много ти плащат, че каквато и да е темата все Русия плюеш! Или такава е заповедта от ушевите?

61

Анонимен

преди 5 години

Това с цимента няма как да върви,абсолютна глупост,но че сериозно трябва да се действа за опазване на планетата и природата,няма съмнение!Но трябва да се обърнете към компаниите използващи химия,към изсичащите горите безразборно и друго подобни и да ги контролирате и задължите да спазват екологията,но как точно ще стане не знам,защото това са богати и мощни фирми,със собствени лобита.Трудно ще е,но не и невъзможно.

60

еко-фаш исти долни

преди 5 години

Еколозите да дадат пример и да построят многоетажни къщи от кал и сухи листа- без бетон, желязо, дърво и пластмаса, а не само да надъхват разни чиновници как да измислят растрикции. Личният пример е заразителен! Да направят и една мостра на кола без метали и пластмаса и гума, но да върви!!!! Като гледам са споменали и аграрния сектор-за там нямам идеи...

59

Реалист

преди 5 години

Вече всеки обонго на всеки континент има айфон, всеки иска да джаска някоя таратайка бе нищо да бачка, само да се тъпче и да дефекира... ами няма как да стане...

58

Ала_Бала

преди 5 години

Най-неекологична е философията за постоянния растеж и печалба! тази философия води до все по-голямо потребление, излишества и отпадъци и накрая до замърсяване изчерпване на суровините. Може да се живее по-просто и скромно, но човешката алчност е безкрайна.

57

kukla

преди 5 години

Тая екология нещо не мога да я схвана. Мъчи ме един основен въпрос. Как така се получава че въздуха и природата стават все по-мръсни, а числеността на населението и продължителността на живота се увеличават. Дали не са грешни всичките тези норми за азотни, серни, въглеродни окиси, олово, уран и тем подобни, а не е главната цел да се намали числеността на населението.

56

Щирлиц

преди 5 години

А обединеният уран е полезен за вашето здраве,мда.

55

Коя ли...

преди 5 години

...ще е следващата лъжа след дизела и цимента? Само простотии бълват тези ЕКОмедии. Хакам ви го у сурата

54

Анонимен

преди 5 години

За да се произведе цимент трябва огромна енергия която енергия нажежава въздуха а от там не благоприятства на климата. Пещите в които се изпича цимента няма как да се променят. Енергията която използват също. Така че климата ще продължава да се променя до деня в който всичко ще изчезне.

53

Анонимен

преди 5 години

Да загърбим и долара....

52

Факт!

преди 5 години

Основният източник на енергия в държавата от Третият Свят Германия са въглищните централи!

51

Анонимен

преди 5 години

А какво да кажем за радиоактивната кoчин Русия?

50

анонимен

преди 5 години

Някои ще ви кастрираме, на други ще имплантираме подкожни чипове, трети ще модифицираме генно, четвърти ще се издавите - важното е , че ние взимаме решенията в името на човечеството

49

Анонимен

преди 5 години

Дурекс...

48

Анонимен

преди 5 години

За жалост е много лесно да се унищожи планетата. А човечеството полага усилия в тази посока от доста време. Не е толкова лесно да я оставим да се възстанови, защото всички сме разглезени, а някои са и доста гладни, други доста лакоми г*зове. Най-лесно ще е да изчезнем, друг вариант с толкова население и стопанската дейност нужна ни за да живеем както сега просто няма. Опитваме уж, но ....дано успеем.

47

Анонимен

преди 5 години

Номера ви с цимента няма да мине,защото цимента не замъсява,замърсяването идва от други места и по други причини.