42

Анонимен

преди 5 години

*** оттам никога не е минавал снегорин.

41

наблюдател

преди 5 години

Айдееееее, отвори се мрънкалника, както всяка година.На вас кривите ракети, нали си знаете? Космоса ви е крив!

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29"А с амортизиралите психично баби и лели, които вървят по улицата какво ще стане?"-------------------------------------------------Ами питай бабите от северните страни: Скандинавия, Германия, Канада...още да ти изброявам?

39

До дедо Ташунко

преди 5 години

Напротив: работа на архитекта е да отчита подобни неща когато проектира. Архитектът е ДЛЪЖЕН да отчете как ще става почистването от къде влизането на машината, ширината на входовете в сграда или достъпа при открито пространство; безопасността също е негова грижа - остри стърчащи неща до хлъзгава повърхност - това е работа на архитекта да го съобрази как ще функционира безопасно и удобно за хората.Клиента дава поръчката и разчита на професионализъм. Ако може сам да си го проектира - защо да наема архитект?

38

Анонимен

преди 5 години

Съсипаха Графа, както преди това съсипаха бул. Витоша.

37

НИК

преди 5 години

С перките ще стане това, което стана с гумените недоразумения които поставиха за тъй наречените "велоалеи" по бул."Прага". Идете вижте, половината вече ги няма. Тази зима и другата половина няма да оцелеят, както от снегорините, така и от тролейбусите.

36

Анонимен

преди 5 години

Цялата дандания е организирана от Позитано 20. Нинова създаде гей дружинката " Смучи София " , които обикалят и снимат всяко пукнато паве или криво дърво. Същото беше и на бул. Витошка , но сега всички се радват на хубава Европейска улица. Така ще бъде до изборите за кмет, защото БСП нямат достоен кандидат и търсят компромати.

35

Психодиспансер

преди 5 години

Каквото става с гумените легнали полицаи

34

дедо Ташунко

преди 5 години

Метални пръти, а не метални пърти. Макар добре да се римува с ''кърти". Не остана нормално мислещ човек в родината, щом се възприемат подобни и.ди. от.ски хрумвания. Това архитект не е, а тези над него са ясни. Хлъзне ли се човек по леда и тресне ли си кратунката в някоя остра перка, е свършено с него. Няма ли експертен съвет за тези "проекти", няма ли отговорни лица, приели подобно недоразумение?

33

Предложение

преди 5 години

Пишете жалба до общината от сайта им, аз така направих, може пък, ако им се залее пощата от жалби за тези крайно ненужни елементи, да вземат най-накрая да разберат колко са прости

32

Плавник

преди 5 години

Хайде, стига с тази простотия българска! Ще наемат хора да чистят. Сега тротоарите да не би да ги чисти снегорин?

31

АнонимеН

преди 5 години

ПРИ ГЕРБ ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПРИБЕРЕ ПАРАТА ОТ ТОЧНИТЕ ОРА А КАЧЕСТВОТО Е БЛИЗКО ДО 0!

30

До 30

преди 5 години

До АнонименХаха...че къде ще ти наемат немец или австриец!!!Нали целата е да изпълнява поръчките от Бай Х и Цв.Цв.Те пък да изпълняват поръчките от Пеевски и Доган.

29

Анонимен

преди 5 години

Друго е да си доведеш архитект от Червен брег! А имаше и немци кандидати !!!

28

Анонимен

преди 5 години

А с амортизиралите психично баби и лели, които вървят по улицата какво ще стане

27

Обективен

преди 5 години

Българинът не търпи глупoстта и опасните ограничители. Бай *** си мисли, че всички останали мислят като него - Те ша ми кажат на мене!

26

Анонимен

преди 5 години

Българина не търпи никакви ограничения и ограничители. Те ша ми кажат на мене!

25

До 25

преди 5 години

Искаш нова блокада с тежки машини на стрителите в София ли?

24

Анонимен

преди 5 години

Това цялото с Графа, с перките, с плочките и т.н. вече стана супер банално.. Нека спремНяма проблем. Нека спрем, но нека извикаме външни оценители, одитори и т.н., за предпочитане от ОЛАФ, или някои подобни. Да ни обяснят кой е виновен за всичко това и кой какви пари е прибрал.

23

Анонимен

преди 5 години

Какво ше стане след снегопчистващия багер.ами боли ми Дядовия за Шопия.