39

Анонимен

преди 5 години

Напълно прави са от Брюксел, но важното е да се мучи без да се мисли!

38

до 23

преди 5 години

азиатските БГ имигрантити от преди 1300 г не са дошли да учат който и да е на каквото и да е . Понеже и преди 1300г , и сега - БГ-тата са си бездарни.БГ-тата са имигрирали в Европа , по същата причина , както всички останали имигранти - да се намърдат на по-хубаво место.И както всики имигранти и азиатските БГ-та , и те са оа-ка-ли по-хубавото ново место.

37

Galia69

преди 5 години

Еми то какво друго може да дойде от главите на брюкселските зелки освен идиотщини - а, ние сме тръгнали да влизаме в тъпия *** съюз, командван от либералисти с пилешки мозъци, създаден с цел да унищожи Европа

36

Анонимен

преди 5 години

Да, Ернан Корес е най-големия мигрант. Писал ли писал история. После англичаните са мигрирали в Индия, Канада и САЩ, Африка и Австралия да попишат малко история на миграцията. Франция мигрилала в Алжир и Мароко. Абе, да, мигрантите са писали историятаЕС забранява термина "завлядявам", вече е мигрирам.

35

време е

преди 5 години

ЕК да имигрира към Марс.Доста поразии направиха в Европа,че и по света.

34

Анонимен

преди 5 години

Ей тези мигранти, най-добрите от най-добрите хора на света са всички до един и точно заради това според *** либерастки тикви, трябва да ги храним, поим, даваме подслон и задоволяваме всички техни нужди, напълно безвъзмездно, а те разбира се, са в пълното си право да се гаврят с нас. Просто прекрасно, ще спасим целия свят, тук е розовия хипи свят, идвайте още.

33

Мда

преди 5 години

Целта е ясна:да се превърне Земята в Планета на май.м*уните,естествено с еврейски мениджмънт.Белите трябва да бъдат смачкани и докарани до положението на роби.

32

Анонимен

преди 5 години

Днес бил " ден на икономическите мигранти", обявен от ООН.

31

Е да - Но!

преди 5 години

Това никога не е ставало доброволно и без бой! Никога никой не ти е налагал насила да приемеш някого в дома си против волята си, освен по време на война! За това и хората започват да се съпротивляват, защото е противоестествено насила да приемаш "гости", че и да им изпълняваш прищевките , щото те имали "права"! Затова и тая работа пак няма да мине без бой!

30

Анонимен

преди 5 години

Преселват се към по богати и уредени държави ,стопанисвани от бели хора.Скоро и там ще засмурди освини и преселението а термитите ще продължи

29

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Историята на света е безконечната война на дегенератите срещу нормалните хора. Дано скоро от Брюксел до Атина и от Лисабон до Хелзинки дърветата да се окичат с обесени левичарски деградирали ***!

28

Антитолераст

преди 5 години

За такива манипулативни изявления, оправдаващи инвазията на мюсюлманските *** в Европа, трябва разстрел без съд!

27

Анонимен

преди 5 години

Може и да се случи така,че европейците да бягат към държавите от източна Европа и Русия,заради това,което се случва в момента.Първо трябва да са интересите на собствените ви държави и собственото ви население,а за останалото ако има възможност,ако няма възможност се казва - не!Ако противоречи на държавността и интересите на обществото също се казва - НЕ!Този който иска да унищожи държавността,той унищожава и собственото си население и бъдещето на това население.

26

Дойн

преди 5 години

Ако историята на света е история на миграцията, а знаем че историята се пише от победителите, то не ми се мисли на какъв език ще бъде написана следващата глава!

25

Fortis

преди 5 години

Както винаги Брюксел е прав! В общи линии.Особено ако приемем, че пратениците на няколко европейски монархий след средата на 14 век са били мигранти. Само дето онези мигранти са имали армади на които би завидял всеки модерен северно африкански трафикант в наши дни! Но дори да оставим на страни историята(писана от мигранти според Брюксел, а според някой други от победителите) не е ли странно, че точно в Брюксел никой емигрант не е стигнал по-далече от гетата и изолацията?

24

Анонимен

преди 5 години

Само преди 20 год.на запад се пеше друга песен.Абсурд беше тумбите и племената от Азия и Африка да тръгнат да прекосяват границите където те решат и да няма наказателни последствия за тях!Всичко преминаваше през КПП и ако нямаш нужните разрешителни за пребиваване!Чао ,и от където си дошъл!Е,бившите им колонии бяха с предимство!

23

Анонимен

преди 5 години

Прави са само в това че хората са се местели. Разликата та е в това че в повечето случаи по слабите са били избивани и макар да звучи жестоко по нашите стандарти така се е движил прогогреса. Сега е обратното .Миграцията дърпа развитието назад.

22

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Преди много години помня един мач на Левски с Белгийският Антверп и как 10 малки негърчета без вратаря биха Левскарите насред София .А и никой не е очаквал че те ще станат мнозинство в европа след 20 години .

21

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен За Азия си прав но Българите идват вц европа за да научат кирливите деди на англосаксите на култура ,как се строят градове ,как се създават държави и на много други работи .А те сегашните англосакси са неблагодарни затова че ги направихме хора и искат да ни затрият като народ .Ама така е тя храни куче да те лае

20

Анонимен

преди 5 години

какво се пеняват БГ-тата И те са имигранти от централна азия