15

Не БЕХ аз

преди 5 години

Какво съвпадение опраскаха ви с 77 милиона еврака

14

типична клиентела!

преди 5 години

това семейство очевидно трябва да е супер корумпирано! Сигурно са си повярвали, че като дава маса пари, си купува индулгенция за нещо от милицифайките!

13

анонимен

преди 5 години

Не ми е ясно как едно толкова...наивно семейство е спечелило толкова много пари по честен начин?

12

АнонимеН

преди 5 години

НАПЪЛНО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ В ГЛАВАТА ИМ НЯМА НИКОЙ :D

11

Анонимен

преди 5 години

простотията им безгранична

10

Наблюдател

преди 5 години

Тарикати, скатават се. Не дали всичко наведнъж.

9

Роб на влаЗта

преди 5 години

Браво....Браво....Със здраве да ги харчат и да не ги хвънат никога.....

8

...

преди 5 години

Да бяха дали парите за болни деца, има достатъчно в нашата мила родина! Абсолютни индивиди - ***...годините въобще не ги оправдават! Да не говоря за децата им, които най-вероятно са им предоставили тези пари! Лудите, лудите те да са живи!!!

7

Проктър Енд Гембъл

преди 5 години

По-*** хора от българите няма! Тази измами датират от сантименталната 2004 г. Това са 14 години и те не са чували за такива схема...Дъртите просто не са знаели къде се намират, да не говоря за роднините им, които са им предоставили тази сума пари...ВЪОБЩЕ НЕ МИ Е ЖАЛ!!! Давайте ми минусите народе, няма проблем...Лека вечер

6

Ddd

преди 5 години

Ако някой се обади по телефона и каже че има бомба, ще го хванат за половин час, а телефонните измамници си дерибействат с години и никой не ги закача.

5

Анонимен

преди 5 години

Ударили джакпота от н-тото теглене. От същото се изхранват телевизиите, пуснали са хазартни игри всиките. Обират по-големи суми от народа.

4

Анонимен

преди 5 години

Има организиран престъпност където банковите служители дават информация на телефонните измамници колко пари има в сметките на хора с напреднала възраст и така схемата на ограбване на българските граждани. Хорицата са си продали нишите и това което са имали и сега и това го ограбват, а съдебната система и МВР се правят на ударени. МВР и съдебната система НЯМАТ лигитимност!!

3

Анонимен

преди 5 години

А, стига сте надували тия хвърлени суми!Как не показахте нито 1 ало апаш, нито 1 измамен. Хващате само мулетата. Уж.

2

Анонимен

преди 5 години

Въпрос за милион.Имаме три твърдения първо българския пенсионер е много беден, второ крадат го и трето той като го крадат дава страшно много.Ако 1 и 2 са верни 3 е неправилно и обратно.Извод повечето български пенсионери са бедни но някой да измамници правещи се на бедни и ги е яд на крадците че са им свили откраднатото.

1

Анонимен

преди 5 години

МВР и съдебната система нямат лигитимност!!! Това е положението.