57

Мохамед

преди 5 години

Егати. Една вечер да се напия , като домуз и глей каква тъпотия съм сътворил. Чак и религия го водят.

56

ognyanz

преди 5 години

В Сирия в контролираните от правителството райони хората се връщат по домовете си, възстановяват разрушеното и постепенно се връщат към нормален живот. Дали са недоволни от управлението на Башар Асад? Сигурно не, но за това на мозъчните тръстове на запад гледат да не споменават. За Русия остана Сирия, за САЩ - Ирак. Да видим кой какво може да направи срещу д'жихадизма.

55

Бай Иван

преди 5 години

Каква война ,западните *** сами са се предали и са разтворили задни бузки пред получовеците от близкия изток и африка ,до 20 години християни в западна Европа няма да има ;) !!!

54

Самир Хаджбулатов

преди 5 години

За сега само Русия има неоспорим превес във Безкрайната война.. Още от 19в. ген. ЕРМОЛОВи записките му за кампаниите му в Кавказ стават алманах за днешните спецназ!!

53

Адам Смит

преди 5 години

Защо не коментиране опасността от панелните ***?

52

Джугашвили

преди 5 години

По мое време ислямските фанатици имаха два избора:Смърт или ГУЛАГ.

51

Анонимен

преди 5 години

Западът изгуби окончателно борбата с ислямизма на 18.12.2018г. На тази дата Европейския съд по правата на човека счете,че шариата има право да съществува в Европа. Виж статията във френския в-к "Фигаро" - Charia : ce que révèle la décision de la CEDH, където всичко е описано подробно. Чел съм доста решения на този съд и твърдо смятам,че те работят против Европа и правото. Особено са лицемерни решенията му против Русия. В тях политиката е повече от правото.

50

Анонимен

преди 5 години

Да се бориш срещу тероризма е все едно да се бориш срещу рака. Колкото повече го лекуваш и изследвания и институти - толкова повече се увеличават случаите. Кои страни са първи по ракови заболявания - Дания, Франция, Норвегия, САЩ, Холандия, Белгия, Швейцария.

49

Анонимен

преди 5 години

До АсанкУНа това ни научи демокрацията. Демокрацията, диктатурата, монархията, теокрацията и т.н. са само модели за организация на държавата и всеки си има предимсва и недостатъци. Сами по себе си те са просто схеми и не са виновни нито за джендърите, нито за тероризма.

48

Анонимен

преди 5 години

Войната е хранителен бульон. Никой не иска да спечели войната. Смисълът е в битките - кръвожадни, разрушителни и вечни.Войната е мир.

47

Анонимен

преди 5 години

Ислямистите са само инструмент. Причините за тероризма са в западното общество.

46

АсанкУ

преди 5 години

До 53Така е.На това ни научи демокрацията.

45

АсанкУ

преди 5 години

Пример за оксиморон:Османската империя е цивилизована държава.

44

Джугашвили

преди 5 години

Мюсюлманин и мозък са две взаимно изключващи се понятия.

43

Анонимен

преди 5 години

"ОТЦЕЛЯВАНЕ"оТцеляване, братчето ми! :)))

42

ПЕНКО

преди 5 години

ВОЮВА СЕ ЗА ...НЕЩО...НЯКОГО...НЯКАКВА ЦЕЛ!!! КОЯТО Е КРАЙНАТА ТОЧКА НА ВОЙНАТА МЕЖДУ ЕДНИ И ДРУГИ ХАРА /ЖИВОТНИТЕ НЕ ВОЮВАТ ,А ПРИ ПОЖАР СИ ПОМАГАТ/ !!! ТА ЗА КАКВО ВОЮВАТ ХОРАТА И КАКВО ГИ МОТИВИРА ??? СТРАХ ОТ СМЪРТ; ОТЦЕЛЯВАНЕ НА ГЕНЕТИЧЕСКИЯ КОД ;ДОМИНАЦИЯ-ГОСПОДСТВО; ЕТНИЧЕСКО УНИЩОЖАВАНЕ!!! ЯВНО НЕ Е ЗА ЗАРОБВАНЕ НА ЖЕНАТА НА ДРУГИЯ -ЗАЩОТО ПОЕМАШ ОЩЕ ОТГОВОРНОСТ!!! ДЕЦАТА СА БЪДЕЩЕТО И БРЕМЕТО, А ВСЕКИ Е СМЪРТЕН !?!?А ЧОВЕЧЕСТВОТО ВСЕ ОЩЕ Е НА НИВОТО НА РЕЛИГИИТЕ !?!?!?!?!?

41

Анонимен

преди 5 години

Западът губи и битките, и войната. Можело да спечели битките - а защо досега не печели? Сега ли видя, че можело да спечели? И как ще спечели? Ще предотврати един терористичен акт с много усилия и средства, да другия ден или след семцица ще бъде извършен друг който няма да може да предотврати. Ако нищо не правят срещу тероризма пак щеше да има толкова терористични актове колкото и да се скъсват да ги предотвратяват.

40

Джугашвили

преди 5 години

До СталинАдашка тя баклавата не е творение на Османците.

39

Сталин

преди 5 години

До ДжугашвилиБаклавата бе човек, как така не се сещаш.........

38

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая има убедително доказателство, че алаха и исляма са в основата на света - всичко е започнало от една голяма експлозия!