34

До 35

преди 5 години

Кога хамбурски полицай ще се гаври с теб без причина? Явно и ти си милиционер и защитаваш милиционерщината в България!

33

Анонимен

преди 5 години

И къде е задържан? От цялата статия разбрах че повтаряте едно и също от деня в който стана инцидента но не и къде е задържан, кви журналисти сте????

32

...тъжно...

преди 5 години

По времето на др. Тодор Живков този кeлеш щеше да излезе труден за рисуване от следствения арест. За съжаление, сега полицията може само да го гледа състрадателно и не смее дори с пръст да го докосне.

31

КУЧ КИМ ЧАК

преди 5 години

Само да поясня полицейския ред никога не се отнася за тези който налагат реда--такъв ред дава права само на налагащия реда и а смееш нещо да кажеш веднага ще ти бъде намерена цаката , а и тези който налагат на другите своя ред винаги твърдят ,че правата им са малко и искат абсолютни права над другите и наглостта не стига до там ,да се казва ,че това се прави за тези който постоянно ядат дървото...,,правов ред,, ,,равенство пред закона,,диктатура на пролетариата,, ,, демокрация,,-- -НЯМА !!!

30

Анонимен

преди 5 години

Ако се издирва човек да спират наред искат на всички лична карта и довиждане ,ако трябва да търсят човека и в багажника ! Но без причина ей така да те спират за проверка и да ровят по всичките ти документи дано да се захванат за нещо --това е милиционерщина ! Не съм съгласен при пенсии-200 лв да има глоби 1000 лв--това са си живи ненормалщини ...Полицаи на норма --пак Бг дивотия !

29

До 28

преди 5 години

Напротив никакви правила не нарушавам! И спират и се гаврят без причина нашите милиционери. Представи си караш болен човек за болница и всяка минута е ценна и оп идва търтей с палка и да това дай онова...Безсрамници!

28

шах

преди 5 години

Не мога да разбера, ред ли искате, или анархия? Може би, ред за 90% и анархия за 10%?Чета теми и недоумявам! КАТ били виновни за смъртните случаи при катастрофи!Какво да направим? Във всеки автомобил катаджия с дрегери ли да сложим? Ограничители за *** на газта ли? За мен, най приемливото е, всеки да мисли, как шофира!Колко невинни загинаха без вина?

27

Анонимен

преди 5 години

не нарушавай правилата/както го правиш в чужбина/ и няма да те спират и питат каквото и да е. само че ние тук сме велики и недостижими а после ревем

26

Анонимен

преди 5 години

Всичко совен първото изречение(което пък е преразказ на заглавието) е повтаряне на старите статии. Като за ***

25

До 25

преди 5 години

Дори и да са с автомати, внормалния свят никой не се гаври с тебе! А тука жълтата жилетка те спира и те пита :и ся ко праим?

24

Анонимен

преди 5 години

да,в чужбина няма полицаи с палкилтам са с автомати!

23

До 23

преди 5 години

Да в Турция и в евросъюза никъде няма милиционери с палки. Може би съм виждал да регулират задръствания или помагат ако е станала катастрофа. Там пътна полиция е в помощ на хората, а тук КАТ е репресивен орган! Това лято говорих с чех полицай и той недоумяваше какви са тези милиционери с палки и репресии на морето! Коментара му беше че живеем още в комунизма, но може би след години и тук ще се променят!

22

Анонимен

преди 5 години

Бях в Истанбул и там не видях милиционер с палка! Веднъж един само посочи една кола с ръка от интензивния трафик и тя спря.

21

Жоро

преди 5 години

Как бързо го задържаха а майсторите на покриви които ме обраха 7 месеца ги търсят и не ги намират! Всеки си гледа интереса те си гледат техния ние нашия нямаме нищо общо защо тогава искат да ни боли за тях като тях не ги боли за нас!

20

Анонимен

преди 5 години

Около, *** как ми се иска да ти видя физиономията СЕГА.

19

Анонимен

преди 5 години

ееее всички ги бият, не му се е слизало от колата и решил да го бутне... това не влиза ли в пакета за гражданската?

18

Пуснете момчето!

преди 5 години

Милиционери с палки има само в някои бивши комунистически държави като България, Русия и някои терористични като Афганистан, Пакистан Сирия или Ирак!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Имал е в колата отвертки, гаечни ключове и други подобни хладни оръжия.

16

До 13

преди 5 години

Къде си видял милиционер с палка в нормалния свят бе? Ти нормален ли си?Тебе като те спре дебела жълта жилетка и ти ся ко праим?

15

Анонимен

преди 5 години

Брадвите и секирите са инструменти за сечене на дърва, а не хладно оръжие. По същата логика може да обявят че са го задържали с хладно оръжие, защото в кухнята му има кухненски нож. Ако е виновен да го задържат и да му предяват обвинение, ама да не си съчиняват допълнителни поводи.