21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15 Изпадам във възторг от новоявените генетици, които даже знаят и процентите кръв народителските народи! Умнико, та ти не знаеш какво е генетика, не знаеш каква е комплементарната база на тимина, що е геном, що е секвенция, кои са основните геноми на европейските народи, що е рецисив, що е мутация и т.н., а си седнал да пелтечиш! Я се засрами!В кравта на съвременните българи има от кръвта на повече от 50 народа и племена. По исторически, а не по генетически данни.

20

Анонимен

преди 4 години

"..Янош Хуняди, който дава начало на първата голяма експанзия на сградата".....Моля, преведете!

19

свидетел 3

преди 4 години

След втората епична битка султанът пратил трета потеря която отседнала на бивак на мястото където загинала втората.Понеже заваляло османците останали на мястото 20-ина дни и всичките загинали от радиационно заразяване понеже както се досещате втората потеря била избита от атомна бомба.Това с коловете не е вярно-знаете ли вие как се изострят 23000 кола?Няма как Владко по цял ден колове да е острил!Абсурд!

18

свидетел-2

преди 4 години

След епичната битка Митхад се върнал при султана си и оня пратил нова потеря.През това време Владо бил отскочил до кръстника си Хайни да отпразнуват победата.И така потерята била почти до замъка когато изтрезняли и двамата.Агентите на Хайни му донесли срочно новината и този път Химлер му подарил МЕ 262 с нов вид бомба-неизвестна никому досега.Та така Владко пилотирайки самолета видял османските войски на 10 км от замъка си.Пуснал бомбата избил ги всичките,а нагоре се вдигнала 10 км гъба........

17

свидетел

преди 4 години

В основите на граф Дракула се крие цял целеничък танк Тигър който лично чичо Хайни му е подарил.Когато султанът пратил потеря за него Владо Цепеняка от 2 километра с оръдието уцелил между очите командира им който се казвал Митхад!Понеже снаряда не гръмнал,а само му направил дупка между очите На командира му излязъл прякор-Митхад Очите!Останалите турци като видяли "железният кон" на Цепеняка умряли от страх.Имало и двама много корави които оцелели,ама Владко ги гръмнал с картечницата .

16

Анонимен

преди 5 години

До 15Пълни глупости :) тези които носят славянски или тракийски гени са неверояно малко.

15

Скептик

преди 5 години

Шлиндъри, този граф е бил Българин, бил се достойно с османските турци, а са го затворили католиците. Като преписвате нескопосано поне проявете разум.

14

Анонимен

преди 5 години

Генетичният код на съвременните европейски народи, ще ни каже много.Всички ние гърци, българи, румънци, сърби, хървати, словенци, босненци сме 20% славяни и 80% носим гените на народите, населявали Балканския полуостров преди нахлуването на хуните.Но все пак тези местни народи са гърци, траки, даки и илирийци. От тук и особеностите на всеки един съвременен народ.За тази част от немците, които са наследили готите е вярно, че стях са тръгвали и хора от местните племена, търсещи по-добър живот.

13

сс

преди 5 години

както и унгарците и част от германците и италианците са ни братчеди, УНГ-ария, БЪЛГ-ария, Бав-ария, ние сме древен арийски народ разпокъсал се на различни територии с предводители синовете на Кубрат. но за съжаление като мине едно две поколения и с умишлено фалшифициране на историята всичко се забравя...единственно днк анализи го доказват в днешно време...

12

Не!

преди 5 години

Бетер македонци се държите....

11

СС

преди 5 години

Румъния винаги е била България и румънците българи, само дето са им промили мозъците като на македонците че не са българи, всичко е било да разделят и разцепят стара българия да не е голяма и силна държава, цел на римската, византиска и османска империяи са го постигнали, румъния е изкуствена държава до 1900 година пишат на български после им налагат латиница изтриват им историята и така официално даже към 1900 година живеят около 3 4 милона българи там и изведнъж изчезват стават румънци...

10

Кина

преди 5 години

До кога измишльотините та едно писателче ще се тиражират като исторически факти ?!

9

Анонимен

преди 5 години

И България не пада,когато пада В.Търново,тя продължава да съществува на север от Дунав и в Средновековните карти 14-16 век там пише България!Родния им език е бил български,писмеността,азбуката,докумемнтите също са български.Чак през 1865 година българите насилствено са латинизирани и са наречени с измисленото "румънци",избухват бунтове на болярите.Кажете истината най-накрая,няма смисъл от лъжи!Новоизмислената нация "румънци" са с българска кръв и наследници на българските царе и родове

8

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е да се направят независими изследвания.Владислав Цепеш(Влад Дракула) е истински герой отдаден изцяло на свободата,направил невъзможното,за да спре турското нашествие.До идването на османците там е България,след това част от българските боляри стават васали на Унгария,а друга част независими владения на българския царски род.И България не пада,когато пада В.Търново,тя продължава да съществува на север от Дунав и в Средновековните карти 14-16 век там пише България!Кажете истината!

7

Медковец 99

преди 5 години

Владо Цепленката е бил чист, натурален българин!! И е набивал на кол поганци, като некои от тук коментиращите!!

6

Су 34

преди 5 години

Трансилвания е унгарска земя!

5

Анонимен

преди 5 години

граф Дракула е литературен герой, а журналиста написал тази глупост си е взел дипломата с преписване

4

:)

преди 5 години

Хахаха .... :)))Супер яки коментари... :)

3

Анонимен

преди 5 години

ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕГРАМОТЕН ПРЕВОД

2

Хах

преди 5 години

Влад Цепеш е бил обикновен средновековен владетел. Нещо като нашия Хан Крум, византийския Василий Втори и т.н. През ония години е било съвсем нормално да ослепиш 15000 войници или да набиеш на кол 10000. Брам Стокър просто е украсил образа в романа му.