9

Друг потърпевщ

преди 5 години

До ПотърпевшМен ме ограбиха и полицията каза, че съм оставил вратата на терасата отворена, защото не е насилена. Снеха отпечатъци и си тръгнаха. Само дето не провериха другата врата към същата тераса. Аз съм си виновен, че са ме ограбили и това е, за какво да се стараят.

8

Потърпевш

преди 5 години

Мен вече ми разбиха гаража и този на комшията. Дойде полиция и не взе никакви отпечатъци. Все едно не съществува полиция. За какво ги извиках тези мързеливци.

7

Анонимен

преди 5 години

Искам да се похваля, че съм на Бахамите или на Карибите, но ме е страх, че ще ми тарашат колибата! Затова, ще си седя тук на пръжки с лук!

6

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Този път ще карам празниците извън Кривунделово.За всеки случай съм поръчал на комшийката баба Гицка на 102 да наглежда къщата и храни магарето ми.Имам й пълно доверие.Разбиващите да не се...мъчат,ключовете са при нея.

5

Анонимен

преди 5 години

При бай Тоше при соца много хора не си заключваха вратите. Частната собственост беше неприкосновена - дом, семейство, деца - никой не смееше да посегне, законът беше безпощаден.

4

Е

преди 5 години

Е къде да ходя с тая мизерна заплата. Да ме уреди Бойко в некое министерство, да взимам хубава заплатка и големи бонуси.

3

Анонимен

преди 5 години

От една година се тагвам, че съм на бахамите и си седя в Люлинската боксониера, но никой не смее и да докосне талашитената ми врата.

2

Анонимен

преди 5 години

На фейсбукърите трябва да им се обясняват такива неща- не се хвалете, че ви няма вкъщи, не пипайте огъня с ръка, не гладете дрехите докато са върху вас.

1

Сградата е празна

преди 5 години

Напротив, ще се похваля, ще чакам и с манарчето между ушите..........цък.