48

Анонимен

преди 5 години

Проста сметка : В събота 1000000 човека глобени по 500 лв. прави 500000000 лв. В неделя същото. И така за уикенда държавата е събрала 1 милиард лева.С други думи, за 3 месеца България изплаща външния си дълг и с другите финансови постъпления от глоби започва строи космически кораби и флотилии.

47

ШМАТКА

преди 5 години

А бе некой си верва, че оттук ще цоца пари щот от другите кражби не му стигат, ама яз вервам ,че нема да станe.

46

Анонимен

преди 5 години

Тук в сащ след закона всички пушеха навън на другия ден без да мъркат.селджуци български спазването на закона започва от вас кауни

45

до 44

преди 5 години

Не е глупост!Това е целенасочен тормоз над хората!

44

Анонимен

преди 5 години

Абе оставете хората на мира,бе!Един празник да не могат да си изкарат като хората,заради глупостите ви!

43

Анонимен

преди 5 години

И как така ще стане да ми вземе глоба 500 лв. Първо, аз толкова пари не нося, а за да ми поиска лична карта, трябва да води полицай. А за всичките заведения в София, трябва цяла армия от инспектори и полицаи.

42

Анонимен

преди 5 години

Целта на закона е да се наказват пушачите !!!Абе направо - удуши го Пешо, удуши го Пешо.

41

Анонимен

преди 5 години

Ха ха доооооооообрее. Вервайте си.

40

РусенецЪ

преди 5 години

300 кинта ни е наема на помещението. Едно бивше барче на Борисова в което се събираме от квартала. 10-на човека сме. Има и приходящи тук там. Витрините ни са безплатни предоставени от бираджиите - то от там си зареждаме. Обзавели сме си го, няма касов апарат, бе какъв ти апарат ?!?! Има си отговорник, който си прави една лека печалба. Та, тия простотии с пушенето нас не ни касае. Да дойдат бе. Малко може и битка да стане, пък да видим после в съд кой крив, кой прав.

39

Анонимен

преди 5 години

Едно интересно наблюдение,ходя в няколко заведения където има салон за пушачи и салон за непушачи,първият се пука по шевовете вторият не стига че е по малък от първия но и винаги е с по няколко човека. Защо ли?

38

....

преди 5 години

А дано, ама надали.

37

selo

преди 5 години

До tarnovoв селските градове си е така

36

tarnovo

преди 5 години

ако някой намери заведение във велико търново където след 21 часа не се пуши да ми се обади да го черпядават чашка за кафе, в която да си тръскаш цигарата

35

Гост

преди 5 години

Добре де, не могат ли да направят глобата някъде 350 до 380лв.? Пет стотин е малко множко. Живеем все пак в социална Държава. Или да го направят твърдо в Euro, да кажем 200?.и готово

34

Дон Карнаж 2000

преди 5 години

За Българина задълженията, законите и това да си идеален човек е за другите, той е жертва и само изисква, и иска да му се дава, и държи другите изкъсо на най-най високите стандарти, но той никога, никога ама никога не е идеален човек. Правдивоста е просто инструмент за цели в Ганчия. Приказки, приказки приказки.. страна на измамата и илюзията. Впечатляващо е хората как могат да поддържат тоя параван с десетилетия.. но всичко кухо е до време. Измамата на Бугарина не е римски мрамор.

33

Ro

преди 5 години

Не знам дали ще има ефект, но аз вече започвам да се обаждам и да ги портя! Както и други са писали, стане ли 22:00 се почва. В случая пушачите са тези, които трябва да се съобразяват, защото ТЕ пречат и ТЕ тровят всички с гнусния си навик. Разбирам да беше нещо от първа необходимост, ама то цигари... Страшна наглост.

32

Анонимен

преди 5 години

Да забранят и алкохола в заведенията! Знаете ли колко са опасни и агресивни алкохолиците за околните и себе си?! Да забранят на лекарите да лекуват хора, употребяващи системно алкохол!

31

Анонимен

преди 5 години

*** все за свобода и справедливост реват, а когато стане въпрос за това те да спазват правилата - няма ги. Затова ни е държавата такава - Ганьовска.

30

Анонимен

преди 5 години

Цял ден държите НА ФОКУС статията за цигарите, обаче няма статии за протеста пред КЕВР за поскъпването на водата и за двойно увеличените бонуси в Агенцията по вписванията.

29

Анонимен

преди 5 години

Забраната си е забрана. Независимо дали е Коледа или Великден. На закрито публично място не се пуши и точка. Който не се съобразява, да си носи последствията.