Познавам мъже на възраст 55 г и дори на 62 години, които изглеждат много по-добре от този на видеото.
До Сельодка под шубойДа-арагой! Прочетох оригиналната рецепта на "Салат Оливье". Няма абсолютно нищо общо с това, което ние наричаме "Руска салата", а самите руснаци - "Оливье". В нея, освен другите съставки има и две лещарки, птица, която 99.9% от българите не знаят.Рядка и много трудна за отстрелване птица от семейството на глухарите. Майонеза от зехтин и пъдпъдъчи яйца и т.н. Это было давно!
До Анонимен 4Курбана в Средногорието е по-различен.Такъв само със сол се прави в Карлово.Ал съм и ми хареса, но и нашия в Средногорието е страшно вкусен.
Бъчваров завършва Театрална критика и Кинорежисура в ВИТИЗ. Какво общо има театъра с кулинария не виждам. Този си нае 2-3 готвача да му диктуват в ухото какво да прави за да не се излага съвсем.
"Путин с телешко" няма нищо общо със самия Путин!!!!!!!путин - означава бъркотия...и историята на ястието е съвсем различна
Мислех, че Ути отдавна е екслодирал от постоянно преяждане. И при италиянците има "руска салата", не само у нас.
А знаеш ли, Ути, че тортата "Наполеон" е типично руска и френските туристи за пръв път я опитват, когато стъпят на руска земя? Във Франция торта с такова название няма.
новината или мога да кажа "интервенцията от "Сплес" срещу "бърнаута". Посланието е следното, "Сега убеди ли се, че то не си най-зле". Аз току що приготвих следното меню 1. Главен редуктор желирано зеле. 2. Боко-Цеци алангле с кукуруз тип Рубин. 3. Свинска пържола цецка д ЕЕВСКИ ДЖОЛАН. 4. Вшингтонска мелба Криста и Роски.
Оливие е името на известен френски готвач, работил в Русия и създал в Русия салатата, която ние наричаме руска. "Салат Оливие" е едно от традиционните новогодишни блюда в руската кухня.
Тоя горкия е такъв готвач, че не ми се говори.Преди две години идва на яз.Душанци да прави курбан - с царевица забележете.Дали някой му го яде а?
Да вкусиш "Путин с телешко" и... още от Ути Бъчваров