18

Анонимен

преди 5 години

Познавам мъже на възраст 55 г и дори на 62 години, които изглеждат много по-добре от този на видеото.

17

КраварятОтФашингтонъ

преди 5 години

На снимката виждам охранен *** излъчващ животинска ситост и себедостатъчност.

16

Бонобо

преди 5 години

До Сельодка под шубойДа-арагой! Прочетох оригиналната рецепта на "Салат Оливье". Няма абсолютно нищо общо с това, което ние наричаме "Руска салата", а самите руснаци - "Оливье". В нея, освен другите съставки има и две лещарки, птица, която 99.9% от българите не знаят.Рядка и много трудна за отстрелване птица от семейството на глухарите. Майонеза от зехтин и пъдпъдъчи яйца и т.н. Это было давно!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Курбана в Средногорието е по-различен.Такъв само със сол се прави в Карлово.Ал съм и ми хареса, но и нашия в Средногорието е страшно вкусен.

14

Анонимен

преди 5 години

Бъчваров завършва Театрална критика и Кинорежисура в ВИТИЗ. Какво общо има театъра с кулинария не виждам. Този си нае 2-3 готвача да му диктуват в ухото какво да прави за да не се излага съвсем.

13

само питам

преди 5 години

А Дебелия Ути има ли?

12

Доволно, хватит...

преди 5 години

Перманентните шеги с Русия и Путин вече омръзнаха на всички.

11

Анонимен

преди 5 години

Тоя е старомоден готвач.

10

az

преди 5 години

"Путин с телешко" няма нищо общо със самия Путин!!!!!!!путин - означава бъркотия...и историята на ястието е съвсем различна

9

Анонимен

преди 5 години

Ути,искаш да минеш за оригинален,но много изпростяваш.Не си забавен,жалък си.

8

дедо Ташунко

преди 5 години

Мислех, че Ути отдавна е екслодирал от постоянно преяждане. И при италиянците има "руска салата", не само у нас.

7

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще има и торта "Независим Донецк".

6

Анонимен

преди 5 години

А знаеш ли, Ути, че тортата "Наполеон" е типично руска и френските туристи за пръв път я опитват, когато стъпят на руска земя? Във Франция торта с такова название няма.

5

това беше

преди 5 години

новината или мога да кажа "интервенцията от "Сплес" срещу "бърнаута". Посланието е следното, "Сега убеди ли се, че то не си най-зле". Аз току що приготвих следното меню 1. Главен редуктор желирано зеле. 2. Боко-Цеци алангле с кукуруз тип Рубин. 3. Свинска пържола цецка д ЕЕВСКИ ДЖОЛАН. 4. Вшингтонска мелба Криста и Роски.

4

Анонимен

преди 5 години

На мен пък Ути ми е симпатичен!

3

Сельодка под шубой

преди 5 години

Оливие е името на известен френски готвач, работил в Русия и създал в Русия салатата, която ние наричаме руска. "Салат Оливие" е едно от традиционните новогодишни блюда в руската кухня.

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя горкия е такъв готвач, че не ми се говори.Преди две години идва на яз.Душанци да прави курбан - с царевица забележете.Дали някой му го яде а?

1

Анонимен

преди 5 години

Променя ли се куланиарията на континента? А, Ути фути-фути, с паз лук?