15

Анонимен

преди 5 години

Каква е разликата между балетист и палкаджия! За единия 6 години затвор а палкатджията е все пак жив!

14

Мама ви палкаджийска

преди 5 години

Мама ви палкаджийска милиционерска ***! В нормалните страни няма милиционери, а камери! Седнал търтея с палка на пътното платно пред автомобил с работещ двигател!***, аре да видим как ще спираш и ще се гавриш и рекетираш хората сега?????

13

Анонимен

преди 5 години

Палкаджията го е закъсал! Колеги палкаджии, обединявайте се, намерете извършителя!

12

Анонимен

преди 5 години

Значи в Варна шофьор без книжка гази на пешеходна пътека и убива и му дават 6 години затвор! Полицая седи на платното като каубоец и иска да го пазят защото той не е *** матриял като тоя в Варна!

11

Мнение

преди 5 години

До гхмгхм: Мисля, че боят няма да оправи ребрата и крака на катаджията. Ще стане обратното: някой набрал доста от своеволията на тези със сигналните блузи и униженията, на които е подлаган от тях, ще изперка и ще ги събори с колата. Човек току така не се втурва да ги гази!

10

Въпрос

преди 5 години

Този несъобразителен полицай какво прави на пътя пред кола с незагасен двигател?! Друг път ще знае, че пред кола с работещ мотор не се стои... Освен ако е някой от Правец или от село.

9

Жоро

преди 5 години

Не само в затвора оправят шведите! Мен ме оправиха в София представиха се за майстори на покриви и Аз се доверих на непознати и ме оправиха 11 пъти вместо да ми вземат 360 лв.колкото се бяхме разбрали ми взеха 3800 лв. на вноски цял ден ме лъгаха и заплашваха!ПОЛИЦИЯТА ми каза защо им даваш а ПРОКУРОРА каза, че няма престъпление те си искали Аз съм давал! Така, че ме боли толкова колкото Полицията ги боли за мене демек хич

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Mинимум 3 взезди :D В България максимумът е една звезда и то мигаща.

7

до 2

преди 5 години

Е, той затова и бяга!

6

Анонимен

преди 5 години

"Народа няма доверие в полицията"И какво ? Това означава съм в GTA-а и да газя хора ... или полицай ... А тоя Голфо II а дано тебе те блъсне някой ... вземеш "бонуса" ***

5

Голфо II

преди 5 години

Аман от униформени натегачи! И за какво се е хвърлил на момчето на капака? За да вземе бонус-фалос по-малък от този на пловдивска чистачка?!

4

това е истината

преди 5 години

Народа няма доверие в полицията,всички сме виждали как пазят ***,дилъри,бандити,вземат подкупи ,не работят и пр.при този рейтинг аз не знам как полицаите гледат хората в очите?!защото от тях зависи да си изчистят името а те нищо не правят.

3

Анонимен

преди 5 години

Този е играл прекалено много GTA, но трябва да е наясно какво се случва в играта, когато прегазиш или гръмнеш полицай.

2

гхмгхм

преди 5 години

Тоя като го набарат куките, първо ще има як пердах!

1

Анонимен

преди 5 години

Провинционалистът скоро ше се яви с адвокат, а след известно време ше бъде съкилийник с швед космат!