13

ГЕРБ Видим Резултат!

преди 5 години

В такива дни всеки трябва да си има джипка за да няма проблеми

12

Анонимен

преди 5 години

В онова "ЛОШО" време преди 1989г. го товареха на камиони и изхвърляха в Перловската река!

11

фен на танас

преди 5 години

В Сърбия казаха, че ще вали сняг в събота и още от петък минаваха и хвърляха сол. Събота минах през Белград и като цяло цяла Сърбия виелица сняг, но основните пътища бяха чисти без киша и сняг. Значи може ама ние не можем

10

Анонимен

преди 5 години

Ден 1 от пускането на продажбата на електронните винетки ... сайтът на АПИ за винетките не работи.

9

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Пречат ви паркиралите коли за почистване ли? Само в България снегът се натиска някъде. В нормалните държави той се събира и извозва извън населено място. Но това са си разходи а фирмите обичат само да лапат.

8

Дано да няма и..

преди 5 години

ТАКСИТА , че много ги плюете и нареждате --какви алчни били с миризливи коли те били мързеливи ,а дано хич да ги няма да маате пеша като кашици да ви оври лещата ,аз лично послучай снега 3-дена няма да карам таксито само защото много обиждате !

7

бутай.бутай...

преди 5 години

Госпожи, ***...ците дето ви купуват колити и вас самите-- сега ще трябва постоянно да са на задната седалка ,че да бутат напред назад, а и да рият --ха, ха ,ха.

6

от 4

преди 5 години

*продоума = проходима

5

първенюта н....тени.

преди 5 години

Където е писал един колега --голйм сейр ще е ,ако падне 40-50 санта сняг при тези нагъсто паркирани коли н.как се чисти ??? -- вадиш лопата и хвърляш снега върху другия ,той на другия ,другия на пътя оня минава със снегорина и ва затрупва ,вие пак почвате , по тесните улички без сняг няма минаване със сняг още по-зле --ох мъко,мъко ,ай сега ще видите как с кола се кара дете на 1км ,че му било студено и как колата давала независимос госпожи селянки ....ще си спомните кракомобила първенюта недо---

4

Анонимен

преди 5 години

Беше много продоума магистрала Хемус вчера след 16 часа, навярно и по - рано!Толкова, че се радвам, че карах без винетка, с изтекъл стикер за седмица!Като за без пари - толкова!

3

Анонимен

преди 5 години

Щом като е почистено няма да караме коли. Виж като завали нов сняг тръгваме с бараките с летните гуми и с *** газ. Българи юнаци..и..и..

2

Анонимен

преди 5 години

Какво проходими тази сутрин в лудогорието е бетон(лед). От селата автобусите не можаха да мръднат!

1

гербовец

преди 5 години

Как да му обясниш на стадото, че като вали сняг не бива да се пътува. Ама то стадо, един като тръгне и другите след него, а после се оплакват че не било много чисто. А за да се пътува зимата човек трябва да си сложи зимни гуми, и да си купи и винетка, разбира се.