91

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Качеството на асфалта не ме вълнува, но да проверят дали на работниците са им платили двойно , заради неделния ден, защото масово по всички строежи и ремонти се работи "нон стоп".

90

до 92

преди 5 години

На турците от Доуш, които строиха метрото, днес им прокапа метростанцията на НДК...Айде по-леко с квалификациите, потурначе!

89

Хейтър

преди 5 години

Магистрали, метростнции, велоалей.... Не, нещо, ама не ли по- добре да се строителството за по- други- без тиквунови времена?

88

етнически турчин

преди 5 години

Искате ли да позная каква работа е това-САМО БЪЛГАРСКА и никоя друга

87

торбалан

преди 5 години

определение за асфалт основно пътно покритие преди изкопни работи

86

Анонимен

преди 5 години

При такива атмосферни условия асфалтиране?? Аха, просто има едни пари за гепене. Идват избори.

85

Анонимен

преди 5 години

Лъснаха им за..ците на строителите.Виждаме защо протестират срещу проверките на качеството.В това видео няма политика.Фрезоването е скъпа процедура.Така ще си и остане пътя.

84

Хидрострой

преди 5 години

до работниците: Ако си искате заплатата веднага всички на булеварда с машините на протест!

83

kirasirrav

преди 5 години

по-миналата година работих в Чехия по един проект за канализация в едно село / аз бях работник там/, разкопаваме , полагаме тръби, асфалт и пр.; в един голям дъжд(нещо бяхме закъснели с графика) слагахме с най-голяма възможна бързина и заравяме, така че и там го има но да речем е извънредно, а в България са ми ясни( и в моето село преди няколко години правиха ново шосе по някакъв проект, много хора от селото работиха общаци и съм видял и разбрал)

82

хмм...

преди 5 години

И когато в скоро време асфалтираният участък заприлича на лунен пейзаж или по-точно на път след бомбандировки, ще има ли виновни и ще им се търси ли отговорност?

81

Xa xa xa

преди 5 години

welcome to the jungle

80

Прикриватураъа

преди 5 години

Споки ЧАДЪРА е опънат широко и ПРИКРИВАТУРАТА звески шъ съ изпърди като кажи че сместа калпав асвалт и сняг е по супер рецептата за вземане на подкупи но виновни няма поради смазката в евро. Матриало с кеф да прави паметници по пътищата.

79

до 82

преди 5 години

Да така е! Другата година на този участък да очакват В и К -то! :))

78

Българска пословица.

преди 5 години

Завали ли сняг, на асфалтиране е.. Асфалтират ли, на разкопаване е..

77

Анонимен

преди 5 години

И отново ТРЕЙС! Сега познайте кой усвоява евро-средства

76

Анонимен

преди 5 години

Това са ремонтите на герб по принцип

75

Ха

преди 5 години

Ремонта има срок и за да могат да опапат всички пари почват хаотично да полагат асфалт на принципа "след мен и потоп", важното е да откраднат еврофондовете! При нас една детска площадка е правиха миналата година пак така по Коледа и имаше дъжд, слагаха бетона, полагаха битума и всичко това в дъжда, познайте колко ще издържи и колко е качествено!

74

АПИ

преди 5 години

Техническа спецификация на АПИ от 2014 г., раздел 5203. Изпълнение на асфалтови пластове, 5203.1 Ограничения от атмосферни условия:"Производство и полагане на асфалтова смес не се допуска при температура на околната среда по-ниска от 5С, нито по време на дъжд, сняг, мъгла или други неподходящи условия"

73

1

преди 5 години

До до 1 67,не е ли същото,каква разлика има ,между ссср,и партията майка на герб-комунисти,даже,в дъщерната партия членува най-младия комунист,който ще остане вечно с титлата си, б.м.борисов.

72

До 73

преди 5 години

Ахаам..ти искаш документи...официални с подписа на бойко или цв цв.Е...чак толкова не са ***.Казваш..не може бойко да е навсякъде...да оправя държавата.С тоя акъл..заслужавате да ви крадат още 100години.