92

Аз

преди 5 години

До колкото помня и преди имаше ограничители. Вие имате лоша памет. До колко са ограничители и са пръснати до релсите май е във полза да не се спъваш в тях. А за селските лесно се разпознавате нямате въображение и само Хейт ви е в сърцата. Това са ускорители и цепят въздуха за трамвая .

91

m

преди 5 години

ДА СЕ МАХАТ ТЕЗИ ГРОЗОТИИ!

90

ШМАТКА

преди 5 години

Прави са хората.Ми то бива грозотия ама чак пък толкова и кви са тези зъбери .Приличат на динозавърски челюсти Ми измислете нещо красиво бе хора, а пък ако нямате толкоз ум вижте какво строят хората по света.

89

extremist

преди 5 години

арх. Пантелеев Е ЕДИН БЕЗДАРНИК. ДАНО ГИ СЧУПЯТ ВСИЧКИТЕ - ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБИЕ

88

ники

преди 5 години

Добре де, айде ще го кажем бизнесмен, щото мутра нали вече е остаряло.

87

До 91 niki

преди 5 години

Явно не познаваш София - това за Графа на важи. Мутрите там не смеят да си развяват байрака. По-скоро някой пешеходец се е спънал в камъните и вбесен ги е изритал.

86

niki

преди 5 години

Някоя мутра ще е искала да мое с джипа да ходи на пазар....

85

Анонимен

преди 5 години

Ограничителите са по предложение на КАТ, а добре се знае, че всяко предложение на КАТ винаги води до по-лошо.

84

Анонимен

преди 5 години

Никъде по света не съм видял ограничители при такава улица, а в доста градове по света съм ходил.

83

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е да върнат вида на Графа, както си беше преди години, т.е. без ограничители и с оформянето на една красива централна улица на София.

82

Анонимен

преди 5 години

Улица Граф Игнатиев не е пешеходна зона, а е улица с тротоари и платно за движение на трамваи. В такива случаи ограничители не се слагат, а улицата се прави като всяка друга улица. Слагането на ограничители от този вид е опасно за пешеходците.

81

До 85

преди 5 години

То затвор трябва за тези дето са сложили ограничителите и похвала за тези, които ги махат. Когато един ден се пребиеш в тези камъни, ще ме разбереш.

80

Иван Асенчов

преди 5 години

Значи направете ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗНИЯ ТРУД основно наказание при подобни прояви.Така е навсякъде в най-развитите държави.А извършителите ги назовават с имена и ги показват пред обществото.Знаем за много известни личности,които са полагали подобен труд.Сега като го намерят този или тези да работят там 2 месеца пред минаващите граждани и да видим ще посегне ли отново!?

79

Анонимен

преди 5 години

Софиянец съм и аз, но не мога да разбера откъде тази смешна гордост, че си се родил някъде си. Още повече, че в момента в нашата страна има поне 2-3 града, които са много по-приятни за живеене от столицата.

78

Петърчо

преди 5 години

Подобно заглавие за чудото за три дни се слага ако тези които строят са махнали ограничителите. Иначе звучи все едно някой е направил добро като е изпочупил ограничителите за които всички ние плащаме. А мен тази вандалщина не ме учудва. Защото щяхме да имаме далеч по-добър стандарт на живот и по-добра инфраструктура. С такива и.диоти не очаквайте да ни върви. В едно метро има графити във влаковете пък какво остава за някакви си ограничители. Наздраве бръснене и не се чудете защо е така.

77

ники

преди 5 години

на човек без акъл всичко му е криво и лошо

76

Х

преди 5 години

До Стар Софиянец Още по лошо трамвай да минава през пешеходна зона,все едно да вкараш вълк в кошара.Там ще минават и деца а те са неконтролируеми.

75

Анонимен

преди 5 години

Българска работа!

74

Монов

преди 5 години

Провокатори, рушители на обществена собственост, чисти злобари, платени ***..... Товва са хората, които с това се занимават. Да ги хванат и да плащат..

73

Стар Софиянец

преди 5 години

До 53 СофиянецТи си софиянец, колкото аз съм китайски император. По Графа коли почти не минават. Само от време на време минава някоя кола на Съдебна охрана, а би трябвало да им е забранено, както и някоя кола зареждаща със стоки някой магазин там - спира на релсите, разтоварват, евентуално я преместват, за да мине трамвая и т.н. Сега пак ще спират на трамвайните линии, т.е. тези ограничители са за да се пребие някой пешеходец, а не да спират колите.