58

Анонимен

преди 5 години

Браво, Аллах да е доволен от човека! ❣

57

Ели

преди 5 години

Инженерите и архитектите, та и адвокатите са ми у дома, така че ще му помогнем на човека, ако се наложи!ДНСК ги видяхме, кръчми и болници в жилищни сгради, липса на сертификат нови строителства земетресения, липса на хидро и шумоизолации.ЕПК-то ще издържи пред новото строителство, това ми го казаха колеги от чужбина.А електрото, то си е Одисея, познайте какво няма в БГ, което във всички Западни д-ви го има.ДНСК - театрална постановка, смешници!Преди 89 може, сега-не!

56

Ели

преди 5 години

Нещо банкова сметка да дадете?Общината, дай една сметка на този велик човек, до го помолим след празниците да дойде в София, то се е видяло, че като слушаме мъдрите хора, софиянци сами ще си построим улиците и магистралите!Скоро няма да имам път към Чепинци, ще го посетя след зимата, живот и здраве.

55

мечок

преди 5 години

И аз ще се движа по този мост. На този човек,Юсеин с голямото сърце,трябва да му се вдигне паметник. Хиляди браво за него и да е живи здрав. Такива като него са обичани от всички.

54

не е вярно

преди 5 години

До bluesky1Как живеете в панелните софийски гета си е ваша работа и ваш избор!В Балкана хората са работливи и солидарни!На пролет почваме ново училище с наш труд!В София не съм стъпвал от 20 години,и се надявам никога да не ми се налага!

53

Анонимен

преди 5 години

Браво на човека ,вложил толкова труд и пари за общото благо на жителите , но този мост ми се вижда доста паянтов за да минават големи машини .

52

Гробокопач

преди 5 години

До ДНСКДействай по гетата, при гласоподавателите на Бойко, не пипай мостето;)))

51

Гробокопач

преди 5 години

До ДНСКМааа, то, дори и с изчисления и чертеж, герберче, пак няма гаранция, че няма да са утрепе;)))Особено, ако са правени то специалист от ПП ГЕРБ:))) Какво сега? на Вожда му бръкнаха където не трябва;))) ***, в тия райони, сме така, бе момче, вие там нямате работа, това си е част то Свободата, от творчеството. Мааа, старите майстори на мостове, по турско, как са правили мостовете? Ъ? Чакали са ДНСК да одобри?;)))

50

майстор Тричко

преди 5 години

Щом миньори строят мостове ..... няма ли контролни органи да се самосезират? Остава и счетоводителите да започнат да правят сърдечни операции!

49

Анонимен

преди 5 години

"От едната страна е изградил около 22 метра подпорна стена от камъни, а от другата за трети път вдига стена от бетон, защото реката два пъти му отнасяла подпората."Мда... а можеше да го дадат като задачка на няколко студента, да му сметнат и подпорите, и моста, и всичко останало. Сега се заформя грозна картинка - вероятно ще го съборят тоя мост като опасен...

48

ДНСК

преди 5 години

До АнонименС *** не споря! Незаконното строителство трябва да се събори!

47

Анонимен

преди 5 години

Защо се показва по медиите, сега ще му бутнат моста, като незаконен. И глоба може да трябва да плаща

46

Анонимен

преди 5 години

До ДНСК"Утрепе", бе ушанко...научи български език и свали шапка на този трудолюбив и сръчен човек.

45

селянин

преди 5 години

С човечността и трудолюбието си този последовател на майстор Кольо -Фичето може да има неприятности със закона. И не дай боже това стане ще имате и материал за продължение на статията.

44

ДНСК

преди 5 години

А някой инженер помагал ли е с изчисления, чертеж? После като се отрепе някой на тоя мост кой ще е виновен? Абсолютно незаконно строителство.

43

Старото куче

преди 5 години

Почит и уважение за бай Юсеин от Чепинци !!! Още едно потвърждение че : ПЛАНИНАТА РАЖДА ХОРА , РАВНИНАТА - ТИКВИ !!!

42

Анонимен

преди 5 години

Бай Юсеин хубаво си е направил мост, ама е преградил частично коритото на реката. При следващото пълноводие или моста ще се разруши или ще предизвика наводнение нагоре по поречието

41

Анонимен

преди 5 години

Бай Юсеин е направил нещо за България, а бай *** иска от България само да му дава.

40

bluesky1

преди 5 години

София какъв мръсен град е.... Ако всеки от нас поне малко отмалко чистеше около блоковете листа, найлончета хартиики и засади едно цвете и ще е супер, ама не... Хората в Бг са мързеливи и обичат да живеят в мръсотия!

39

Гражданин

преди 5 години

Браво,бай Юсеине! Де да бяха всички като теб - сега България щеше да е къде,къде напред Хвала на този наш сънародник - да си жив и здрав,бай Юсеине !