60

Waffen SS

преди 5 години

До колкото разбирам ,цената на строителството е 10 000 000лв/км.Е вярно ,някъде към половината ще бъдат откраднати, в случая вече са откраднати -хвала.А за Великден ще започнат ремонтите ,както е обичая през годините на активното могистралостроене

59

Странно

преди 5 години

Статията е за нова 24км отсечка на автомагистрала Струма а троловете на БСП коментират стари отсечки на Хемус !?

58

Анонимен

преди 5 години

До 62 "Браво на правителството ! Изпълнява обещанията за по-добра инфраструктура !"Като го казаваш това - Запали колата и мини по АМ Хемус, че да си видиш роднините по коледа. Пътя през Балкана е едно адско задръстване, пък 50% от хората минават от там!

57

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ крадат като за последно. А дано наистина да е за последно.

56

Супер новина !

преди 5 години

Браво на правителството ! Изпълнява обещанията за по-добра инфраструктура !

55

Анонимен

преди 5 години

Задръстванията ще станат още по-жестоки както стана снощи с Хемус и бяха затапени болни и бременни в тунелите и на студа.

54

Браво!

преди 5 години

Благодаря за магистралите!

53

опетков

преди 5 години

Магистралите ги строят едни и същи фирми, независимо кой е на власт. Така е с почти всички обществени поръчки. Капиталът няма цвят, винаги намира пътя към върховете и ги корумпира яко. Червените сега са толкова огладнели, че ако и когато дойдат на власт кражбите на Боко ще ни се видят като дребни стотинки. Отговорността за лошото строителство трябва да се търси в т.н. "инвеститорски контрол", за който се дават огромни суми, а досега не сме видяли някой да е подведен под отговорност.

52

Ханс Сапунджиев

преди 5 години

До Анонимен Да, при Хитлер много се строеше, а който отказваше да строи го правехме ***. Сега има много зелени въшки, заради които строителството се точи с десетилетия.

51

Винету

преди 5 години

До 51. Поредният злобен и завистлив позитански коментар, който сме чели поне 10 000 пъти. И поредният ялов призив, от който нищо не следва, защото тези неща не е решават с драсканици на червени бик.луци като теб.

50

Друг

преди 5 години

Е най после от тази комисионна да дадат апартамент и за Горанов!! За 12 мил+ на км..остават минимум за 24 апарт( 1 ап от всеки километър) Герб станаха На всеки километър- сериала,само че не воюват.. лозунга им е Ние сме на всеки километър и така до края на мандата!! А викат някои че старото не се повтаряло!! Честито. 30 % комисион господа герберасти..

49

Анонимен

преди 5 години

Герберасткото гепене няма край. И всичко е от некачествено, по-некачествено.Обаче пък за сметка на това на дестетократно завишени цени.О С Т А В К А , нагли крадци !

48

Анонимен

преди 5 години

За толкова пари...И с тези темпове на строеж...Имаше една статия за това колко лош бил Хитлер и как за 10 г. построил само 8000 км. магистрали. Сега сравнете с построените тук магистрали от 1944 г. насам... дали сме построили и 800 км. магистрали?

47

Анонимен

преди 5 години

Това хубаво, по принцип добра новина, но като видиш състоянието на Хемус и лошо ти става.В Северна българия не живеят ли хора?? Или там е една друга държава!

46

Анонимен

преди 5 години

Търговище Разград още не е построен участъка, оправи си опорните точки от БСП!

45

Men

преди 5 години

До АнонименТова сам си го написал или забрави:"Стигнаха до средата, после дойде крадливата сгaн на Орешарски и открадна парите за другата половина. Направиха я чак през 2017г и не е мръднала."

44

Сууупер

преди 5 години

Само да не закъснеят с церемонията по откриването в 11.30 , че за 14.00 се предвижда началото на ремонтните работи. Сакън!

43

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Значи викаш завършили са я 2017 и не е мръднала. Сега се замисли какво казваш. Радваш се че магистрала за 12млн на км не се нуждае от ремонт за цяла година експлоатация?!? Толкова ли *** станахме , за да се радваме на такива новини? Или сте платени или ***, за да се радвате че ви скубят така. Нямам думи.

42

Анонимен

преди 5 години

Браво-само така -все по-хубава и модерна става Родината

41

Анонимен

преди 5 години

Каскетите огладняха и проядоха асВалт! Затова се отварят дупки по новите участъци.Гладно камуне асвалт рупа :)