10

Щерю

преди 5 години

Нес (гръмна) кафе - утре пак кафе...

9

до 10

преди 5 години

То и изнасилването не е престъпление. Няколко ДЕСЕТКИ МИЛИОНА азиатки са били изнасилени от японските окупационни войни. Половин милион от тях в продължителен период от време. Изземването на храна в Украйна по време на гладомора е било детска игра в сравнение с това, което са правели японците в Азия. Както секса, така и убиването с гладна смърт са си чисти престъпления, които никой и нищо не може да оправдае. И ЯПОНЦИТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. Но не им пука. Това е морала им.

8

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно това е инцидент от газова експлозия. Пострадалите са с леки наранявания, един по-сериозно, може би е от персонала.

7

Анонимен

преди 5 години

Японците са суров народ,никога не се бъзикат.С една шепа ориз може да бачка цял ден,и няма да каже и Гък.Говорят малко,но стойностно.И много работят,по 16-18 часа без почивен ден,докато ги уволнят.Като машини са,само им дай заповед да убива,и започва.Извършването на жестокости,не се приема като престъпление,то е изпълнение на задължение,без излишни емоции.Чувството за дълг и достойнство е водещо,и при нарушение ...самоубийство с чест.Ако Бг-Парламента беше японски,от 240 щяха да останат само 24.

6

Анонимен

преди 5 години

Защо си мислите, че японците не са зли? Погледнете какво са правили втората световна. В Корея, Китай и близките територии и държави. Със жените там какво са правили погледнете. С хората. Поинтересувайте се и ще разберете какво представляваяпонеца. От тогава до сега никъде няма разлика в морала - нито в Европа, нито в Северна Америка, нито в Азия. Единствено развитие на морала има само в бившите комунистически държави. Останалите са си същите крадци и използвачи.

5

Анонимен

преди 5 години

Хммм, гледам пустo е под статията? Къде са форумните арийци? Теорията, че само мюсюлмани извършват атентати отиде в кaнала. Няма нужда да напомням за Брейвик, за Червените бригади, за ИРА, за ЕТА и т.н. Не, само мюсюлманите правят атентати.

4

От БАН

преди 5 години

Ъам всичко се готви на газ. И то от бутилки. Нямат Централна газификация. Вероятно това е причината умници.

3

Анонимен

преди 5 години

Японците са зъл народ. Заслужават злините, които им се случват. С лихвите.

2

Анонимен

преди 5 години

Коментар, на, фашистки- внук..- Много- хора, се- за казват,...Но, малко- вярват, във- бог...

1

Питам се

преди 5 години

дали и в Япония нямат някой друг самурай?