11

Анонимен

преди 5 години

Другарите от АПИ в момента апнуват пиинуват и празнуват. По интересното е какво е задръстило движението. Ако не е почистен пътя и се е образувал лед някой с летни гумета се пързаля по нанагорнището. Един приятел се е прибра по старият път но той е с джип 4 по 4 и си е направил партина. Ако беше с някое голфче опелче и тем подобни колички още щеше да стои в задръстването. Много е лошо когато някои много си повярват че са шофьори и че могат да карат като шумахер. Тогава става страшно.

10

Отново излагация

преди 5 години

Липса на елементарен контрол. Толкова ли е трудно една патрулка да блокира входа и да пуска коли само, ако има как да преминат. Знаете ли какво може да се случи, ако в тунел натъпкан с блокирани коли стане пожар? А представяте ли си какво им е на хора с проблеми с белите дробове в тази смрад вътре???? Типична анархия. Гарантирана от ГЕРБ!

9

Кученцето АПИ

преди 5 години

Абе днес нещо не ми се апи...

8

Анонимен

преди 5 години

Казах ви аз българинът не е за тунел.Българин съм знаем си хората.Блъскат се бутат се задръстват се един друг.Все някой на другият контра да удари.Ще има много проблеми и в новите тунели.По-добре заобиколен път.Навремето когато тия тунели са ги правили хората са били други с друго възпитание.Например като в Германия или Австрия или Швейцария.Усмихват се поздравяват се не се блъскат.Сега понеже индо възпитанието надделя над европейското и стана по кафявичко по задръстено по ръгащо.Като в Индия.

7

MaйMyнaтa

преди 5 години

Чии го дирят ората в тия тунели, като е ясно, че в неделя и снеговалеж ще е эле работата

6

Каберне Совиньон

преди 5 години

Koлата съм я паркирал в гаража, с летни гуми. От декември до март не я карам - спи и тя зимен сън като мечките. Налял съм червено вино с булката, пием като казаци. Вие купувайте зимни гуми и се пързаляйте по пътищата.

5

Анонимен

преди 5 години

Има и такива моменти, кво толкова, случва се по целкия свят! Айде стига сте ревали!

4

nekoj

преди 5 години

Онзи 'дето лови снежинките във въздуха' - да се метне на Секвоята и да отиде да оправи положението. Освен ако не е отишъл вече в "Западните блакани" - че и там вали сняг, пък са му толкова мили.

3

Shark

преди 5 години

С какви институции ще се свържете в неделя бе. Те си пият ракията някъде, боли ги фара че има проблеми по пътищата. Сега това, ако е в някоя европейска страна, засегнатите хора ще заведат дело срещу АПИ. И ще го спечелят. Това е една от причините, поради които там не смеят да не си гледат работата. Защото хората съдят за няма нищо, камо ли при такъв случай. Ама тук пак ще си замълчат потърпевшите.

2

Анонимен

преди 5 години

е те тава е на на 3 пръста сняг а ако падне поне 30 см направо ще е бедствено положение

1

Анонимен

преди 5 години

poradi namalen budget api nemat degurni i ne otgovaryat.