17

ьцбьбьцб

преди 5 години

Имаш имот, обаче трябва да пускаш разни хора да ти минават през него? Що за глупост?

16

owner

преди 5 години

те не са твоите скали. като ги искаш, да ги бе купил? никой не е длъжен да прави каквото и да е заради група социални

15

Анонимен

преди 5 години

Нямате наяждане.. Природата си знае работата., рано или късно!!!!99

14

Анонимен

преди 5 години

Купил 2 декара за 1000 лева.И кой му ги продаде?

13

РОФЛ

преди 5 години

Изберете си Рейзи, Мемет след 4-5 години и Мюмюн и Карамфил за кметове и после се чудете защо става като в Индия тука...

12

Оня

преди 5 години

Затова ходим в Гърция.

11

Анонимен

преди 5 години

всяка природна даденост по черноморието трябва да бъде превзета,застроена,заградена и усвоена за еднолично частно ползване,това отвратително богаташко лицемерие продължава да унищожава и малкото останали красоти и естествени забележителности на природата ни.Изключително просташко и интересчийско ползване на природни блага от малко на брой но нагли и богати нашенски парвенюта,и толерирано от властта,доказала,че не служи на държава и народ а на наши,ваши и богаташи.

10

язък

преди 5 години

*** народ-грозна държава!

9

Анонимен

преди 5 години

Кой е разрешил строежа и за колко.?

8

анонимен

преди 5 години

тъпият алчен българин как ще докаже кой е,ако не покаже ниво над законите?Вижте ме аз кой съм!!Толкова е ***,че се мисли за умен защото има да речем пари

7

В. Магриотов

преди 5 години

До SakiАми отвори бизнес, натрупай мангизи и си строй където искаш! Аз съм си платил където трябва за да живея на брега на морето и не може някакви гаврошковци да ми казват къде да заграждам и къде не!

6

Анонимен

преди 5 години

Покрай големите "животни" като Боко се навъртат всякакви по-малки "***", които се хранят и преживяват покрай големия брат. Трябва да се ликвидира животното за а може и паразитчетата около него да измрат.

5

Бони

преди 5 години

Този младок ако има малко акъл ще направи една сетгия до луксозните вили и хотели,и няма да му ррябва да лушка в лодката,а ще люшка чорбаджийките,а и той ще е по богат със сергията отколкото с две риби в джоба

4

Saki

преди 5 години

Какво става в тази държава , това е безумие. Всеки видял се в пари обсебва най хубавите природни забележителности до морето и започва да строи. После заграждат и край. Какво става зад тези стени разбираме само от идиотските снимки на з а , и те на разни плеймейтки,златки и Николети и всякакви подобни у ци край басейните.

3

БРАВО

преди 5 години

Ако знаете какъв Хотел вдигна Борисов между Равда и Ахелой - бедна ви е фантазията - има 8 басейна до морето и ще работи с НОИ .

2

Анонимен

преди 5 години

Живея на Черноморието,но ме е срам от всички нас,докъде оставихме Алчността да бетонира и разруши всичко онова хубаво,създадено от Природата!Сега се "наслаждаваме" на НЕКАЧЕСТВЕН БЕТОН,който където е занемарен се руши,което е добре.Сега остава всичко това да фалира и изоставените бункери да бъдат взривени и превърнати в рифове в морето,че да се възстанови риболова и Майката Природа!

1

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се остави Чееноморието да пропадне и обеднее яко поради тая причина цените ще паднат инвеститорите ще се разбягат и пак ще си стане хубаво като едно време.Без мутри,алкохолици и бетонени блокове.И в София е същото -строят 8-9 етажни блокове без паркинги и тротоари направо на улицата.