11

Изнасилев

преди 5 години

Значи първо каним и пускаме неконтролирано всичкото главорез от всичките ИДържави, а после се чудим с какво ФБР или ЦРУ да ги озаптим. Малоуммие и дебилизъъм с елементи на олигофрения.

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ опита от САЩ показва че ФБР може и прави и много други не толкова почетенни неща.Така че както се казва : внимавай какво си пожелаваш.

9

Анонимен

преди 5 години

Нека има ФБР и в Европа,така ще има по малко финансови престъпления по служба от страна на държавниците ни.То ще си е бюро за разследване както в САЩ.Ще има отдели за антитероризъм,икономически шпионаж,незаконно пребиваващи и влизащи без редовни документи на територията на ЕС.Ще си има едно нормално вътрешно разузнаване.Не като сега да те следят и подслушват кой както си иска от всички краища на света.Така или иначе ни следят денонощно,защо не свършат и малко работа за нашата сигурност.

8

Анонимен

преди 5 години

Айде нема нужда да хрантутим още нищонепроизвеждащи кадри и да свиваме свободата на населението!Ясно е,че ви е болка проблема с кюрдите,но си го решете по дипломатичен или друг мирен начин,а не със силови структори.

7

Анонимен

преди 5 години

Като му гледам личицето на Кют,ук е готов да го оглави даже.

6

Анонимен

преди 5 години

До Късно е либе...Това с вакума ми харесва. Съвременната фиСика твърди че вакума е едно нещо от което без видима причина се появават и анихилират доста неща. Така ще да е и новото евроФБР. Важното е да има място където да изчезват еврата.

5

Анонимен

преди 5 години

Абе какво стана с Интерпол ? Имаше там някакъв изчезнал китаец ?

4

Милиционерщина

преди 5 години

И още милиционери, които нищо не произвеждат, а само цоцат. Сега службите да не би да са малко, само погледнете в България колко са контролните и правоохранителни служби.

3

Аха

преди 5 години

И бюрократите от Брюксел ще отнемат все повече и повече правомощия от националните държави.

2

V

преди 5 години

Трябва европрокуратура която да може да даде прокурора на прокурор .И да може да осъди мафията герб ;) А у Брюкселия тези проблеми ще се засилват .Нали е мюсюлмански град .Ми то в мюсюлманския свят постоянно стават атентати .Това са нещо като местни традиции ;) Естествено че и мюслитата са до някъде дискриминирани ,ама да си седят в техните страни. Ердоган нали откри най голямата джамия точно до кьолнската катедрала ;)

1

Късно е либе...

преди 5 години

Досега щом не сте го спретнали това евроФБР..И то ще е пълно с вакуум като наш Серго пес-а...