11

Анонимен

преди 5 години

Мей не е безотговорна. Тя е социопат. Дори полицаите при случая Скрипал са знаели, че става дума не за Новичок, а за фентанил. И са се държали по съответния начин и това е спасило Скрипалови. А тя накара руснаците да я запомнят добре и да си променят тотално отношението към Англия. Както и всеки трезвомислещ човек. Много е неумна.

10

Басси и тандема!

преди 5 години

Тереза Змейката и Тони Блейката - фани единия и прасни другият, няма да е грешка! Онзи ухиленият лейбърист бомбардира Белградската телевизия и разфасова много журналисти - Видовдан иде...

9

Пак съм аз

преди 5 години

*** си съсипаха държавата. Това е неоспорим факт. Ако имате приятели и познати те ще ви кажат как се живее в Англия вече, след тази идиотщина неречена брекзит. Фирми се закриват, цени скачат, хора остават без работа- ежедневието в Англия е вече това.

8

M.I.C.

преди 5 години

А за тук пищещите "да се покажел пътя и на други страни как да напуснат. Хипотетично, ако няма EU, някаква манна небесна ли ще се стовари върху България. "Боли" ме заангличаните да се оправят. Принципно колкото е по-голям европейския съюз, толкова е по силен и може да бъде партньор и конкуренция на американци, руснаци, китайци. Сама, малка България какво да постигне - ще ляга и на едните и на другите. Няма да се "изсипят небесата" с дарове върху нея. Мое мнение.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Първи референдум трябва да има за нас българите за да ни лъснат гладките мозъци и да се научим да гледаме в нашето си гюбре държава преди да даваме акъл на Англия!

6

Поне заглавието ...

преди 5 години

си напишете правилно. Дори словоредът не може да докарате като хората.Трябва да е "нарече Мей "безотговорна"", а не "нарече "безотговорна" Мей.

5

M.I.C.

преди 5 години

Да излизат. Не виждам друг вариант. После пак ще кандидатстват след някоя и друга година. Това изглежда "най-работимо" за мен лично.

4

Анонимен

преди 5 години

Втория ерферендум трябва да бъде за това как да се излезе - твърдо или меко....

3

Анонимен

преди 5 години

Заради Тони Блеър лейбаристите ще дойдат на власт когато слунцето спре да грее! Червеният консерватор замени стюдънт грант с лоун, вкара Англия в непристойна война, нареди да убият Дейвид Кели и подписа неизгодни за Англия контрацти! От тук на сетне каквото да каже или да направи няма да го огрее! А брексит ще има и колкото по твърд толкова по добре за Англия.

2

до 1

преди 5 години

Глупости, крайно важно е Мей да прокара пътя на останалите държави за напускане. В момента Великобритания разчиства и утъпква пътя.

1

Ляв

преди 5 години

Мей, бъди добро момиче и прекрати Брекзит. Не се ли наиграхте? За ваше добро е.