31

Анонимен

преди 5 години

Нека да напомня, че без Франция нямаше да има нито Англия нито САЩ! И двете дължат съществуването си в сегашния си вид на Велика Франция!

30

Анонимен

преди 5 години

Когато си убеден в нещо го правиш дори и да не ти харесва много начина по който го правиш. Та това е причината за споровете около Брекзита, няма нужната поддръжка нито в обществото нито в парламента, а говоренето за лоша сделка е прикриване на собствената неувереност. Резултатът от Брекзита ще бъде само един, до няколко години Северна Ирландия ще премине към Ирландия и ще има нова държава Шотландия член на ЕС.

29

Щерю

преди 5 години

Не е лесно да си бил Империя и все още да те тресат имперски интереси - Англия, Русия, Турция...

28

Анонимен

преди 5 години

Блеър имаше шанс да води преговорите и се оттегли, не виждам за какво подскача сега

27

Анонимен

преди 5 години

Мей се подгърби с тоя Брекзит. То като гледам скоро цялото кралство ще се подгърби. Сега няма изход нито напред нито назад. Единственияг изход си остава повторен референдум но ще им трябва още време за да узреят за него.

26

Анонимен

преди 5 години

Единствената добра черта на британците е чувството за феърплей. Проблема е, че за чужденци не се чувстват завължени да спазват това морално правило. Можеш да поговориш за това с испанци, французи и италианци ако не вярваш на руснаците. България също много си е патила от липсата на феърплей към чужденците. А забележи, дори не споменавам техните колонии. Там е ясно, че няма феърлпей. Има подмолни грабитееслки крадливи и дискриминационни практики.

25

Анонимен

преди 5 години

Британците не са всред най - интелигентните нации. Бих казъл, че се доближават до средата, но ще е лъжа. На практика са между Северна Африка и България. Точно като Турция. Разликата е в това, че разполагат с доста повече ресурси и имат прилив на имигранти. Не са интелигентни, а са нация - протекционистината им политика е свръх развита. Шовинизма и национализма им е свръхразвит. Трудно ще намериш британец, говорещ 2 езика. Въпреки, че за тях френския и немския трябва да са много лесни.

24

Анонимен

преди 5 години

90% от великата музика, особено рок музика, е британска!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Британците не са всред най - интелигентните нацииСамо където са дали културата на целия свят заедно с територията на лютеничарите и потурковците. Велика държава е Англия за тези които могат да мислят а за силияндурите и някои български тъпуни е винаги неразбрана, сложна и комплексираща.Скапаната ни българийка (унищожена от българки родолюбци) не може даже да се тътри след нея.

22

Анонимен

преди 5 години

До Поне заглавието ..."Трябва да е "нарече Мей "безотговорна"", а не "нарече "безотговорна" Мей."---Да, ама Петето си мисли, че "безотговорна" може да е само определение в изречението.В случая е обстоятелствено пояснение за начин (как я нарече?) и по правилата на словореда стои след прякото допълнение "Мей".Ама ми се струва, че е безполезно човек постоянно да посочва на автортите техните "неточности" при употребата на българския език. :)

21

Анонимен

преди 5 години

2050 г - бритенскят премиер Джон Стюард отхвърли възможностаа за 2-ри референдум, с мотива, че веднъж вече народът се е произнесъл по въпроса.

20

11

преди 5 години

И закво ни занимавате с проблемите на тая ***?

19

Палач

преди 5 години

Какво стана с обичая на тези УБИЙЦИ да....... ГОРЯТ НА КЛАДИТЕ В Е Щ И Ц И ? ? ?

18

Присмехулник

преди 5 години

съвсем наскоро и другарят станишев ни заговори за отговорност. от таквиз откровения започвам да страдам от безсъние. очаквам от утре масово да заговорят и за морал... ако вече са надзърнали в тълковните речници...

17

Скрипал

преди 5 години

Колко време четем че ще имат Твърд Брексит(което е нагла лъжа) . С месеци едно и също. Накрая много набързо ще разберем че ще имат Мек Брексит.Империалистите живеят от съчинения, фалшиви пропаганди Еврогейчовците ще дадът ду.*** ако им се нареди. В Европейския парламента само си смуучат...к... за това им се плащат несметни заплати.

16

татул

преди 5 години

До-И там е така.И аз така мисля.Непри-ятното е ,че на нас ще не връчат да вди-гаме и сваляме завесата.

15

Анонимен

преди 5 години

Абе САЩ и Англия са водещи сили. Могъщи са англосаксонските корпорации и банки. Може да не ги харесвате, но така стоят нещата. Живота е нечестен и жесток, както казва агента на ЦРУ - колегата Василев!

14

и там е така

преди 5 години

И тя накриво като Орешарски.Първо ще оклепа пейзажа и после ще си подаде оставката, пък други да забърсват мръсотията.

13

татул

преди 5 години

Много отровиха атмосферата.Явнораната е много дълбока и този инатпрехвърля днешните нормалности.Ами ,ако посегнат на Двора?От 100човека в Зелника,дето бяха, ни вопълни стон.

12

Анонимен

преди 5 години

Британците не са всред най - интелигентните нации. Обаче са всред най - агресивните и най - злите. А също и всред най - лицемерните.