51

Скептик

преди 5 години

Пише работническа класа на плакатите.

50

До ляв

преди 5 години

Ок, няма да се делим и да сме пещерняци. Но не пещерняците искат да отидат в африка или бл изток.... НАЛИ?! Май от там искат на софрата дандойдат пещерняците

49

Аз

преди 5 години

Спахте а? Това е разплатата за отрязаните ръце на 40000 деца в конго по заповед на Леополд 1. Скоро емиграция от запад на изток. Юдеите чрез демократични но глобални методи превзе западна европа чрез исляма и то без война. Вече е записано със златни букви в историята този уникален случай

48

Присмехулник

преди 5 години

наричат ги крайно - десни, защото още не са чели анализите на експертите от дойче веле и анализите на американски нпо организъции с немски имена. може изобщо да не е потвърдено, но е повече от пределно ясно, че пак са се намесили руски хакери от фабриката за руски ***...

47

Анонимен

преди 5 години

чудно ми е тук как още не са написали че путин е виновен

46

До Анонимен 53

преди 5 години

Мисля че, бълнуваш и не си добре, затова ти се привижда: изчетох постовете и не забелязах никой да е писал за "пълно с десни анти мигрантски лозунги на снимките". Аз в моя пост 39 написах:"Виж в интернет снимки с фламандски знамена и огньове.."После ти изпратих думите с които да направиш гугъл, понеже питаш, искаш да видиш и не знаеш как....пиши на фламандски или на патагонски ако искаш, твоя работа!

45

Анонимен

преди 5 години

Преди 250 г в Англия са ловили вещици и са ги горили на клада. Сега всеки който е против мейнстрима е нацист. Изглежда че католиците винаги изпадат в крайности.

44

До 53

преди 5 години

какъв ти е проблемът всъщност?

43

Анонимен

преди 5 години

До ЛявАми не, не всички са хора!!! Тези, дето газиха хората с камиони по Коледните базари НЕ СА ХОРА!!! И ти явно не си от хората, щом си тръгнал да защитаваш убийци! Никой не е против мигранти, отишли да работят някъде, но всички са против изнасилвачите и убийците, с които напълниха Европа.

42

Анонимен

преди 5 години

brussels flemish party protestsчети и гледай...и се научи да ползваш интернет _______________А къде по точно в brussels flemish party protests е пълно с десни анти мигранстки лозунги на снимките които нашите комунистически леви сайтове не искат да публикуват, а вместо това публикива леви лозунги от протеста? Какво пише на лозунгите в бруселс флемиш парти протестст, и от кога фламанците заговориха на английски?

41

До 44,53

преди 5 години

А къде по точно в Интернет?Та къде по точно е пълният Интернет__________-brussels flemish party protestsчети и гледай...и се научи да ползваш интернет

40

Анонимен

преди 5 години

брюксел чак пък недоволен от емигрантите ? нали продължават да си ги канят ? или разчитаха на квотите, да ги тропосат на малките крайни държави ? чер ните искат там - да си ги държат там !

39

Анонимен

преди 5 години

До @До Странна работаСигурно защото сайтът е ляв и е подбрал такава снимка... ...Сигурно е заради това, в България всички сайтове са леви и комунистически, заглавията им десни, ама сниките им към статиите леви - тайна лява комунистическ пропаганда.Та къде по точно е пълният Интернет със снимки от антимигрантски лозунги на протестиращи в Брюксел, това не разбрахме?

38

@

преди 5 години

До Странна работаСигурно защото сайтът е ляв и е подбрал такава снимка... или пък защото хората протестиращи против масовата емиграция по цяла Европа не са "екстремисти" или "нацисти", както внушава неокомунистическата пропаганда, а са нормални работещи хора загрижени за страната си. от там и лозунгът - съвсем на място ;)

37

Анонимен

преди 5 години

Я, как се загрижил за ЕС българина. От България мигрантите бягат дори и да ги вържеш, но българина се загрижил за ЕС и проблемите му с мигрантите, а в същото време българите се третират в ЕС по зле и от мигрантите, всички в ЕС гледат с гнусно презрение на българина и всеки мигрант стои много по-високо в социалната йерархия от който и да е българин.

36

Ляв

преди 5 години

Глобализма е естествен процес на нещата. Еволюция. Не се дръжте като пещeрняци, излагате се. Време е да спрем да се делим на племена и да осъзнаем, че всички сме първо хора.

35

Анонимен

преди 5 години

За сичко са виновни мигрантите, в ЕС няма криза и нещата се развиват добре, но мигрантите пречат да се дига мерезето. Ако ги нямаше миграните мерезето в ЕС ще се дигне на 5 хил евро, защото всичко се развива прекрасно, но мигрантите пречат на развитието, очевидно е, че за това протестират хората и в Брюксел и в Париж.

34

Анонимен

преди 5 години

До До Странна работа?Не мисля че, това е снимка от този митинг. Виж в интернет снимки с фламандски знамена и огньове изглеждат различно.А къде по точно в Интернет?

33

Странна работа

преди 5 години

Защо не са пуснали снимки с атнимигрантски лозунги с които е пълен интернет от протеста на дестните екстремисти, ами са избрали снимка с леви лозунги на крайно-десните екстремисти.

32

Анонимен

преди 5 години

В днешна Евразоафрика всеки лyмпен обявява хората притеснени от масовата ислямизация, и претопяването на европейските народи - за нацисти!