19

Скептик

преди 5 години

Тя си е баш за Макрон бе.

18

що така бе Миме

преди 5 години

никой не ще да има взимане даване с Русия всеки иска ЕС и НАТО

17

Анонимен

преди 5 години

Зурабишвили беше май кандидата за президент на Москва, а що се отнася до ЕС то и Янукович на инагурацията обещаваше на украинците че ще ги води към членсгво в ЕС.

16

Анонимен

преди 5 години

На тая сукка вокзальная Нато и Ес ще и върнат Абхазия и Осетия колкото на нас ни върнаха Македония. Най-много да получи едно договорче за добросъседство с новата държава Северна Осетия и да си направи обша снимка с премиера Ну Заев ну Погодидзе

15

Поручик Ржевски

преди 5 години

Тая като и чух първите изявления срещу Москва, значи ми е ясна каква е.Няма да имате Южна Осетия и Абхазия докато лаете против Москва.А запада ще ви оказва само морална подкрепа. Кой го интересува във Вашингтон за вас?А да - и в ЕС и НАТО също няма да влезете, защото имате териториален спор.Па и да влезете, нема да литнете.Ние сме в ЕС, но имаме по-малък БВП от Сърбия.

14

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Има една картина,една опера и разказ за Саломе.А тази е дипломат и се разбира с Франция,щом там е бил Саркофаг. Очаквайте плюене по Русия,да направи известна Грузия като Украйна и да иска и тя Е С и НА ТО. Гледай Украйна и се учи Саломе ина че да не станеш и ти като Михаил тв водещ щото Грузия го изгони после и сега мисля че е още в Украйна.

13

Анонимен

преди 5 години

Още една американска марионетка...............

12

Ее

преди 5 години

И каква е разликата между Осетия Абхазия и Косово...не трябваше ли НАТО да бомбардира Грузия за нападението над Абхазия и Осетия...да се намеси КФор и т.н.

11

Ддд

преди 5 години

Обърнала се към съседа си Русия!!!!Абе поиграхте си там на война преди 10г. и се вайкате сега....

10

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименможе да видиш едни снимки от царящото развитие в южна осетия, от миналото лято. горе доле, като селията в северозападнал бyлгаристан.

9

татул

преди 5 години

Има нужда от жени в...Като гледате кака Мей и нейнитеврътки,спите ли спокойно.А тази детони спря потока и си направи втори.Любвеобилната сръбкиня с обратенпревес,нашето, дето незнае какво секазва и го викат за солови изяви.Да има нужда от жени в...

8

Анонимен

преди 5 години

Има нужда от жени в политиката, те са по-отговорни от мъжете и не толкова егоисти.

7

Анонимен

преди 5 години

Съдбата на решилите се , да станат членове на НАТО , съседи на Русия е такава . Откъсване на територии населени с други народности , които безвъзвратно ще загубят . Проблема на всичките "демократично" развиващи се страни , че се усилва национализма им и желанието им , да подтискват други народи на тяхната територия , кото си въобразяват , че ще имат помощ от Запад и се оказват , че губят територии . Запада дава само декларации и подклажда конфликти , но неолибералната гейова младеж , не воюва .

6

Анонимен

преди 5 години

Добър избор. Жените не носят вратовръзки.

5

Анонимен

преди 5 години

Абхазия и Южна Осетия , като се развият финансово, културно и политически по добре от Грузия ще я превземат и нея.

4

Анонимен

преди 5 години

То и Руски герб е от 1990г. с орлите и те на друг ми приличат от по-рано.

3

Салам Задебили

преди 5 години

Абхазия и Южна Осетия - връщаме си ги още следващата година! На 30 февруари!

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя герб зад нея ми изглежда изключително познат. Чудно откъде ли са го изкопирали? Примерно нашият е въведен през 1997-***, а техният- 2004г.

1

шепот

преди 5 години

Аз съм чувал за Саломе,само че, за видение ,което е ефирно и потъвашцелият ,ако нямаш разум.Все пакда им е честита.