58

а.c.a.b

преди 5 години

П О Д Л О Г И !!!

57

A.C.A.B

преди 5 години

Когато става въпрос за ченгел е престъпление а за нормален гражданин инцидент!!! ***!!!

56

Анонимен

преди 5 години

вече не е толкова лесно сбърках *** на газта па избегах чак в студенстки град ... коли те имат камери и се виждат преднамерените действия.но е факт, че нашите ченгета се разхождат по улиците все едно са си у тех ... изцяло обратно на американските ... ония слизат само когато колата е спряла, иначе те преследват като кучета ... и за разликата от нашите, стрелят! от нашите най-много попържня да чуеш

55

@ к.53

преди 5 години

До Квооооо речи????Американските полицаи не скачат на платното за движение като опарени петли с палка в ръка. И не излизат от храстите като партизани. Излизат от колата при спряла кола на нарушителя. Този е скочил на платното да го спре и водачът на леката кола го е прегазил. Пред съда ще обясни: "Сбърках *** на спирачката с този на газта и го блъснах. Той какво прави на пътя?"

54

Гошо

преди 5 години

Г-н Балъков, вашите хора, както и служителите на КАТ в цялата държава са свикнали рязко да слизат на пътното платно с палката, без да съобразяват, че някой водач на МПС може да се насмете и вместо спирачката да натисне *** на газта или този на съединителя и да отнесе проявилия несъобразителност полицай.В конкретнив случай пътният полицай е скочил или е бил на платното и шофьорът го е блъснал. Втълпете на хората си, че полицай слиза на платното ПРИ СПРЯЛА КОЛА.Впрочем пострадалият ще знае това

53

Анонимен

преди 5 години

Момчено е във врачанския затвор. Бил е в отпуск.

52

Ха ха

преди 5 години

Още ли не са го хванали ? Сигурно си е пуснал брада .

51

Мам кккви

преди 5 години

Браво на момчето.Един *** в по малко.

50

Малии

преди 5 години

Много ушев тук бре.Що не одите да фанете *** за ...шлифера!

49

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

има една рубрика "Police activity" в тубата.

48

До 50

преди 5 години

Ти откъде го разбра и си толкова компетентен. Полицаите не са юристи Николайчо... Ако бяха, щяха да са адвокати, а не полицаи. Знаеш ли по колко закона работят като ги плюеш.Аланкоолу......много си голям разбирач.........ти кой закон знаеш. Да чатиш на топло по телефона.

47

Квооооо речи????

преди 5 години

затова американските полицаи те спират с ръка на пистолета, за всеки случай

46

Анонимен

преди 5 години

"Ристуу, заболя ли те от истината бе чоджуум?!?? И между другото, твоят бог Христос не е ли бил също с ряззана бургия, а?!"Значи не отричащ, че турците и евреите сте от една порода, а?

45

Анонимен

преди 5 години

Така ще е докато на полицията й се забранява да стреля на месо.

44

Рязана бургия

преди 5 години

До ХристоРистуу, заболя ли те от истината бе чоджуум?!?? И между другото, твоят бог Христос не е ли бил също с ряззана бургия, а?! Не ми е ясно защо българите българите мразят ряззанта бургия, докато българките я обожават! В странни времена стават странни работи ...

43

Анонимен

преди 5 години

Захарката се наигра... Но го разбирам за неуважението му към полицай. За да те уважават другите като професионалист трябва първо самия ти да уважаваш собствената си професия. А уважаваш ли я и си полицай, трябва да спазваш законите стриктно без оглед на това кой е под ударите им. Особено за тебе самия. А нашите полицаи в общия случай не познават законите. Мисля, в полицията трябва да се въведат задължителни курсове с изпити по закона и ВСЕКИ полицай по няколко месеца в годината да учи.

42

Бай Ставри

преди 5 години

Само, че Захари не спира по принцип на полицай или кара направо срещу тях. Във случаите, когато е бил задържан за притежание на наркотици, те винаги се оказват на момичето до него. И адвоката му чака патрулката пред 08 РУ. Чудно откъде пари за хонорари като не работи никъде. Само го возят или кара коли с неистински номера. От Дружба е героя.

41

Гергин

преди 5 години

Захарката не е видел ушев ,че се е настървил за двайсе левава в час и го провлачил мале.

40

Анонимен

преди 5 години

Специално на Ал.Малинов е състезателна писта за такива ***! Камери!!! Това е истината! И тупаник, след това "у кауша"!

39

татул

преди 5 години

От гледна точка на институцията-жалкакартинка.Нужен е грамотен екип отприложни психолози.Униформи от левчеметъра,ни студено нито топло.Купуват си обувки еднодневки.Полицай овикваполицайка и т. н.Какво да искаш.Даносе оправи човека.Проблемите остават.