37

до фандък

преди 5 години

а ти от къде знаеш колко точно ти 'взимат' за почистване, като е такава далавера ходи се реди и ти да чистиш вместо да квичиш тука?

36

фандък

преди 5 години

До Анонимен А ти много ли си доволен? знаеш ли колко ни бъркат в джоба "за почистване", ама и ти ако си на герберското корито и ***.ш от някъде, ще лаеш да ги защитаваш

35

майка ви

преди 5 години

Като направиха всичко около блока ни зелена зона и си платихме винетки, няма ли да изчистят улиците?

34

Анонимен

преди 5 години

ЧЕСТИТ сняг.Дано е справят снегорините.

33

бай ФУЙ

преди 5 години

Аз съм малката Фандъчка. За нищо не съм виновна. Правя каквото каже Шефа. Остават и за мен малко трохички - да има за старини на някое островче пет-звездно обслужване. Не ламтя за много...

32

Анонимен

преди 5 години

Къде ги видяхте тези 160 снегорина? Аз бях на работа до 14 ч. и първия снегорин го видях чак по това време на "К. Величков", а се прибирах от Дървеница!Така че "ще се чисти, когато спре да вали" както казваше на времето предишния кмет (сегашен министър председател)!

31

До 33

преди 5 години

За тези пари дето се плащат за почистване на сбега в София, даже много малко сме недоволни.

30

Анонимен

преди 5 години

Голямо мрънкане, голямо нещо. Преди 2 часа ми се наложи да пътувам по главен път Е871 Македония през Кюстендил до София. Единствения изчистен път е след Драгичево, входа на София и София. Републиканската пътна мрежа, не е пипната, нито изчистена нито опесъчена,закъсали коли са наспирали през 20 метра. А вие продължавайте да мрънкате за София,където да има сняг, но си личи че са почистили и опесъчили. Какво очаквате-снегорините да ловят снежинките във въздуха ли? Вечно недоволни.

29

ФАНДУКОВА

преди 5 години

Не снегът усложнява обстановката, а бездействието и не на временното почистване от страна на ИНСТИТУЦИИТЕ!

28

Неофициална инфо

преди 5 години

Днес по случай обилния снеговалеж в София, г-жа Йорданка Фандъкова е казала следното пред медиите: По възможност утре 17.12.2018г. който има възможност да си вземе почивен ден и да не излиза с автомобил по улиците на София, докато общината смогне да разчисти снега. Който има деца да ги заведе да се пързалят. По - този начин столичани ще спестят повече нерви от колкото ще искарат пари. 17.12.2018 #ден_за_пързаляне

27

а защо няма вода???

преди 5 години

Не само не е изчистено,ами и водата са спрели. Каква авария има в неделя????

26

Анонимен

преди 5 години

Принципно тези снегорини изхвърлят снега в страни от улицата. Когато това встрани е тротоар, магазинерите или живущите нямат друг избор осван да го прехвърлят обратно на улицата. Това "почистване" се играе всяка зима от години.

25

ime

преди 5 години

Страхотно е! Снежка приказка. Утре ще е тежък ден. Вземете си почивен ден и обърнете внимание на децата си докато общината почисти. Ще спестите повече нерви от колко ще искарате пари. :)

24

ФАНДЪКОВА НЕ ЧИСТИ!

преди 5 години

ФАНДЪКОВА ПАК НЕ ПОЧИСТИ БУЛЕВАРДИТЕ! ФАНДЪКОВА ПРИЗОВАВА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕЯ!

23

Анонимен

преди 5 години

*** адми.нистратор, думата трав.ерс е прекосяване, в случая на планината. Стига с тия пед.алски филтри в този сайт, забранете българския , направо.Какво ли се ядосвам, като знам колко са неграмотни журналистите...

22

Анонимен

преди 5 години

Сега са връщам от улиците на София Нищо не се чисти и никакви смеси не видях да са използвани. Имаше няколко коли с лоши гуми и колите поднасяха, но по правило почти всички караха бавно - 20-30-40 км/час, много рядко до 50, където е малко по-добър пътя. Само две аудита караха по-бързо. Повечето коли все пак си бяха с нормални гуми за тези условия, Пред мен на един тролей задницата му се носеше няляво-надясно, при около 10 км/час.

21

Boto

преди 5 години

Тука що тея дето само мрънкат не фанат по една лопата да чистят. Аз дори не виждам смисъл в момента да се чисти. Днес 3 пъти минавам по една централна улица. И трите пъти след мен има снегорин а пред мен все едно нищо. Хората ди вършат работата. И в чужбина е така по 2-3 деня не могат да се движат.Бах много па претенциозни станахме.

20

ime

преди 5 години

Страхотно е! Снежна приказка, има снегорини и чистят. Вместо да мрънкате вземете си утре почивен ден и обърнете внимание на децата си. :)

19

честно

преди 5 години

Къде са се скрили тия снегорини, уж са 160?? Живея на улица 11 август срещу Невски и близо до Дондуков , ама никакъв снегорин не се вясва,като гледам хората от блока ще си чистим. Не знам как са разделени на квартали снегорините. Ако видя някакъв ще пиша,ама според мен има 5-6 снегорина за цяла София, не 160.

18

от село

преди 5 години

Още още ощееее може. Да натрупа 1 метър снег и да го скове минус 35 градуса студ и тъка да кара до края ба април другата годин