33

Анонимен

преди 5 години

Ми тоя Шенген ще се отрови от нашия въздух.

32

б.б

преди 5 години

ц.ц да ти напомня думите на юнкер.той каза че до края на неговия мандатРУМЪНИЯ ще бъде в шенген.а не българия.нещо си се пообъркал в превода!!!!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Преди доста години един човек на посещение в Капитан Андреево ни каза, че остава само да боядисаме там заставата и сме в Шенген. Още ли не е боядисана или още се боядисва.

30

Анонимен

преди 5 години

ПОХВАЛА ЗА УСИЛИЯТА НА ВЛАСТТА??И за какво по-точно ги хвалят? Те освен с кражби да дупка, с друго не могат да се похвалят.

29

Първо

преди 5 години

ще ни приемат по-въздух,след това по-вода,а като дойде ред за сушата,ще духаме супата!?!?!?

28

Анонимен

преди 5 години

Цветанов кога ще затворите Росенец? Дупката през която влизат руските мишки в България без граничен контрол. Докато не я затворите Шенген няма да видите.

27

тонката

преди 5 години

Демек са казали деликатно на Боеко да го дуа, ама он еднокнижник - не стоплил...

26

Анонимен

преди 5 години

ЕС ни спряха козлодуйските реактори, с които изнасяхме ток на всичките си съседиТова е добра опорка на всички ***!Само, че не е ясно как така сме изнасяли ток, след като имахме режим. И то предимно в най - натоварените часове от 19.00 да 21.00 часа.За всичко сте тъй-лъжите най - нагло!

25

Анонимен

преди 5 години

Толкова сте кyxи, че даже не разбирате, защо само по въздух, ама карай да върви!

24

СС

преди 5 години

Проблема на България не е Шенген,а липсата на работа,ниски заплати и 3 милиона избягали българи от Тикваленд!!! Шенген няма да ви направи по-богати и по-щастливи!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Нищо добро не сме видели от ЕС. единствените доволни са Борисов и компания, които си заделят еврофондове за кеф.ЕС ни спряха козлодуйските реактори, с които изнасяхме ток на всичките си съседи, ЕС ни спря Южен поток, ЕС ни спря икономиката, за да си изнася тук второкачествената си продукция, ЕС и САЩ ни накараха да си нарежем военната техника и да се съкратим войската от 200 000 на 40 000. САЩ се опитват /и ще успеят/ да ни пробутват остарелите си самолети.Няма едно нещо, което е добро за нас.

22

УбавиНовиниДнес

преди 5 години

Още малко и сме в Европа, но само по въздух

21

До 19

преди 5 години

Много си прав! Единствения ни вариант е ЕС, най-силната икономика на планетата, но тя трябва дълбоко да се реформира, тея дядовци и чичаци - либерали, да се премахнат от висшите позиции на съюза, да имат обща Европейска Армия + страните от Шенген, и да се въведе задължителна казарма, че така момчетата ще искат да са мъже, а не ***. Усилване на раждаемостта, защо никой в ЕС не говори за раждаемост, та всички европейски страни се топят, попълват липсите с Миграция, вместо да се правят повече

20

Коце кмета

преди 5 години

Недоразумението Цвъко, с коеф. на интелигентност равен на 0, гордо твърди: може да сме ocpaни, но попpъцквaнето ни е резултат от огромното признание на алкохолика Юнкер, може всичко да мирише и да са ни запряли в тоалетната, ама щото миришем на рози. Тъпоумния му господар и той поучава, ама те и другите не миришат добре. Изобщо, пълна смpъдня. Долни предатели!

19

123

преди 5 години

В Шенген за да влизат мигранти от западна Европа. Не ни трябва Шенген.

18

искра фидосова

преди 5 години

Още малко и сме в Шенген, но само по въздух-- Аха ще си купя с 3 размера по малки долни ***. Голям напредък , не е ли вярно

17

Анонимен

преди 5 години

за различни неща става дума. Всички са съгласни, че ЕС не трябва да съществува в този си вид и му трябва дълбока реформа. Същесвременно поне за момента не саществува нищо по-добро от ЕС.

16

Анонимен

преди 5 години

Докато цоко и боко не влязат в затвора ,никога няма да сме в шенген !!Айде айде Шенген менген, до вчера ревахте ЕС да се разпадал, сега сте викачи за Шенген! Лицемери въшливи!

15

сигурно

преди 5 години

Докато цоко и боко не влязат в затвора ,никога няма да сме в шенген !!

14

Анонимен

преди 5 години

Айде айде, тая приказка я слушаме всеки три месеца. Нали едни не ги бяха проверили щото кацнали в ракиено време.