7

V

преди 5 години

ДА СЪБОРЯТ БАСТИЛИЯТА В БРЮКСЕЛ .И НА ГЕРБАВИТЕ ДА ИМ СПРАТ ПАРИТЕ .КАТО НЯМА ЗА УСВОЯВАНЕ НАБЪРЗО ЩЕ ИЗБЯГАТ С МИЛИОНИТЕ В ЧУЖБИНА ;)

6

Анти ГЕРБ

преди 5 години

"Протестът им продължава, но броят на недоволните е драстично по-малък." Ами основателно ще е по-малък, след като "демократите" обработват демонстрантите с шокови гранати, сълзотворен газ, полицейски палки и като зимна добавка - водни оръдия. Изобщо мила картинка на "демокрация и европейски ценности.

5

Анонимен

преди 5 години

Убийството на хора, е новата форма на протест!След някоя друга година и у нас!Какво са виновни обикновените хора ,та протестиращите блокират пътища ,граници и т.н.,а в същото време пред министерства,кметства,съд ,къщите и палатите където живеят управляващите е мирно и тихо и спокойно!

4

House M.D.

преди 5 години

Камелийче, от заглавието излиза, че "жълтите жилетки" са убили човека.

3

АнонимеН

преди 5 години

ФИЛМА СУФРАЖЕТКА Е СЪЩАТА РАБОТА!!ЖЕНИТЕ НАВРЕМЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СА НЯМАЛИ НИКАКВИ ПРАВА НИТО ДА ГЛАСУВАТ НИТО НАД ДЕЦАТА СИ АМА ВСЕ ЕДНО СА НИКОЙ :DИ ТАМ ДОКАТО НЕ СЕ ПОЧНА ДА УМИРАТ НИЩО НЕ ПОСТИГНАХА!КАЧЕСТВЕНИ ПРОТЕСТИ ЗА ДА ИМА РЕЗУЛТАТИ ТРЯБВАТ ЖЕРТВИ!

2

м даа

преди 5 години

И аз това питам кой $&% би гласувал за Бойко , но все се намират достатъчно 80%

1

Анонимен

преди 5 години

И да протестират и да не протестират нищо няма да се промени.Макрон е неокомунист либераст.Болшинството от французите са извратеняци.Кой *** би гласувал за банкер?