64

ДА

преди 5 години

Значи за простосмъртните издирването започва след 48 часа,но за богопомазаните-веднага!Браво!

63

Уууу!

преди 5 години

Всички ли от ГЕРБ имат тефтерчета?Пише ли кой да се удари в това тефтерче?

62

Анонимен

преди 5 години

Нормално! Като се самоубиваш взимаш всички налични пари със себе си - десетина хиляди, както и поне няколко пистолета и два килограма патрони за тях, че може да стане засечка някаква и да имаш резервен вариант. И отиваш на закътано място, където я те намерят, я не. И никакво предсмъртно писмо, нали така...

61

Герб са 100 персент

преди 5 години

Това е поръчково убийство. Герберасите пак убиха. Това е да работиш за герб. Може би човека му е писнало да бъде на еди кой си герберас подкупно ченге и май сигурно решил да ги издаде и някой герберас поръчал на някой друг да свърши работата. Герб няма да кажат от какво си е отишъл човека. Ще прикрият всички следи защото ГЕРБ знае че са виновни. Те нали поръчаха Дилян Пеевски. Не можаха да го убият.

60

Анонимен

преди 5 години

Кози ностри,извънземни и фатални жени.Някакъв селски бек се е застрелял сигурно са му направили постановка с микрофон и камера и той от яд се е гръмнал.Тоя другият е избягал щото може да са минали некви индианци с каруца или просто хора и за да не го видят.Затва е хвърлил и пари и пищов.Миналата година един психар от село еди кое си гръмна с ловна пушка майката на жена си заради -гараж-кафене/кръчма.После се самоубил.На погребението освен жена му дошли и 2 любовници едната бременна.

59

Анонимен

преди 5 години

Някой го е самоубил,но защо се е случило,едва ли някога ще се разбере.

58

Totenkopf

преди 5 години

Няма никаква логика, човек на 43 г. офицер началник в "КАТ", респективно в "МВР", да се самоубива. Особено с пачки с пари с него, че и валута и незаконен револвер с патрони за него. Още повече на забравено от бога място някакво селце до язовир "Копринка". Очевидно е че се е скарал с ортаците при деленето на парите и е станала белята. Нагледахме се на такива "самоубийства".

57

Ха ха

преди 5 години

.....тефтер е открит край трупа на началника на "Пътна полиция" в Казанлък Тодор Николов. Тепърва ще се установява съдържанието му, стана ясно от изявление на районния прокурор.Твърде рядко се среща вече полицай който да може да чете а пък сред началниците им е почти невъзможно. Утре ще исвикат учител по български в районното да им разчете какво пише в "теФтерчето" .

56

Иван

преди 5 години

Има ли някой, който да вярва, че този човек се е самоубил ... тия комсомолски практики с милиционерски привкус може да ги пробутват на малките деца, но на всеки му е пределно ясно за какво става дума. Просто да получи инфаркт е доста по-скъпо.

55

Анонимен

преди 5 години

Самоубил се, ама друг път. Представете си , идва някой и склонява някой да се самоубие! Трябва мотивиране и то убедително. Какво? Примерно: Вземи и се самоубий, да не те самоубиваме по особено мъчителен начин / нещо такова/.

54

До прокурор

преди 5 години

Човече, ти си мега неграмотен!Респект!

53

Анонимен

преди 5 години

2

52

Анонимен

преди 5 години

Сега и това ли герберастко корумпе ще го изкарата герой ?

51

ОФ

преди 5 години

ВСЕКИ ПЪТ СЪЩИЯТ СЦЕНАРИЙ.АМАН ОТ СЕРИАЛИ.

50

Прокурор

преди 5 години

ооо имал е 10 бона ? следователно бил е корумпиран тай му се пада ... та толкова ли нямаха време за 10 бона и ено тефтерче . по пачкитед може да има отпечатаците на този който му е дал парите и го е самоубил . а и от тевтер4ето ако стане засе4ка и някой име от тевтера савпадне с отпе4атаците от парите което със сиг ще стане..ио виновни ще има не си ли замислихте драги агънца а ако са му предлагали подкум да мал4и а той отказал да земе парите и като го питат да ги издаде и досетихте ли се ве4е

49

Анонимен

преди 5 години

Само като му видиш физиономията и всичко е ясно. Как хора с вид на шопари заемат такива длъжности? Бог да го прости!

48

Така е

преди 5 години

А какъв добър човек бешеее. На правка път правеше.

47

Ала бала

преди 5 години

Какво означава пари в пачки около десет хиляди. Лев и два са стотинки. Колко пачки ще има на стойност 10 хиляди. Много самоубийства стават у нас. Така по-лесно за полицията. Не търси, не обяснява, престъпността намалява

46

Анонимен

преди 5 години

Статията не е точна, прокурорката каза, че ще разследват ЕВЕНТУАЛНА корупционна схема. Никой не знае цялата истина все още.

45

До Наблюдател

преди 5 години

Развърза самоубийството, браво!