62

До 64

преди 5 години

Место пишеш с CAPS, прочети някоя книга ... научи повече за тези назад във времето събития, защо .. как и какво ... са се случили тези работи ... Коментара ти е равен на пълно невежество!

61

Анонимен

преди 5 години

Исторически факт е че Русия не подкрепя съединението на България. Ама *** ватенкова на всичко казва "ПЛЮЕШ ПО РУСИЯ НЕГРАМОТНИКО". Пий си боярищника, набий жена си и удари една душманка пред портрета на вожда

60

хисторик

преди 5 години

До Анонимен 64Като гледам вас Господ Ви е наказал предварително лишавайки Ви от мозъкЕдинствената спечелена от България война благодарение на рицаря-ерген Батенберг не приключи с превземането на Белград и разпокъсването на Сърбия само и единствено благодарение на АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯВземи се образовай малко повечко неграмотнико преди да плюеш против Русия

59

Анонимен

преди 5 години

БОГ И ПРОВИДЕНИЕТО ЩЕ НАКАЖАТ ПРОДАЖНИЦИТЕ ДЕТО НЕ ПОМНИТЕ КАК ПОДТИКНАТИ ОТ РУСИЯ, СРЪБСКИТЕ ПРАСЕТА НАПАДНАХА БЪЛГАРИЯ КОГАТО СЕ СЪЕДИНИХМЕ.НО ВАС ТОВА НЕ ВИ Е*Е ПОРАДИ 2 ВАРИАНТА:1 ПЛАТЕНИ СТЕ,НЕВЕЖИ СТЕ ИЛИ ПРОСТО НЕ ВИ ПУКА ЗА ИСТОРИЯТА НА ВАШИЯ НАРОД2 ОБИЧАТЕ ЧУЖДА ДЪРЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ СВОЯТА И БИХТЕ НАПИСАЛИ И ОБЛИЗАЛИ ВСЕКИГО ОТЗАД ЗА ВАШАТА ЧУЖДА МАЙКА ПРЕДАТЕЛИ ГНУСНИ

58

Анонимен

преди 5 години

седите тука и си повтаряте анти-сащ глупостите и с ЦЕНАТА НА ВСИЧКО, дори и интересите на БЪЛГАРИЯ, сте готови да защитите чуждата държава Русия. После ***, ЛГБТИ и тн били гнусни. От вас по-долни няма, но пък лесно изпъквате и лесно ще напълните камионетките един ден, в нета всичко се пази.

57

Анонимен

преди 5 години

Само предатели защитават сърбия и сръбските интереси. Когато върнат западните покрайнини, изтеглят всички удбашки мекерета в Македония и ПУБЛИЧНО се извинят за всички злини сторени на България, тогава ще предпочета тях в конфликт между Косово и сърбия. А предателите свършват само по един начин.

56

Доктора

преди 5 години

До Анонимен 60-пречат ми сърбите много са ни навредили,но сега е 2018,Сърбия не ни е враг,2018 Исляма е най-голямото зло за Европа и Балканите.Затова аз заемам страната на Сърбия-Митровица за Сърбия.Долу косово

55

Анонимен

преди 5 години

На вас пък българите, какво ви пречат косоварите? Със Сърбия водихте няколко войни, не с албанците! Само продажно подобие на българин може да защитава сърбите! Даже тези които защитават сърбите е почти на 100% ясно защо го правят - правят го, защото в момента Русия би искала така. И вероятно има руснаци, които да им мътят главите и/или им плащат, за да създават такива настроения по "форумите" в България.

54

Анонимен

преди 5 години

Че кой пък ги заплашва тия сръбски мeкишaри в северно Косово? Тия сърби където се намесиха, все война запалиха. Добре, че не сме били в бивша Югославия, че сигурно и от нас щяха да искат още да откъснат парче земя и да водят война и да правят етнически прочиствания на българи.

53

Милош Обелич

преди 5 години

Тази държава даже не трябва да съществува.Всички косовари са ислямски терористи.

52

Анонимен

преди 5 години

Косово е дупка, може да се разцепи само ако нашите нови далечни братя го позволят.

51

Анонимен

преди 5 години

Да живее Русия

50

ХАШИМ ТАЧИ

преди 5 години

НАЙ ГОЛЕМИЯ НАРКОТРАФИКАНТ И ТЪРГОВЕЦ НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ АМЕРИКАНЦИТЕ ГО НАПРАВИХА ПРЕЗИДЕНТ ХАШИМ ТАЧИ СЕГА СЪЩИЯТ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ВЕЧЕ ИМА ЧАСТНА АРМИЯ .ЖАЛКО ЧЕ РУСИЯ ПРЕДАДЕ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЧ ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЕЦ ХРИСТИЯНИН ....РУСИЯ ИМА ДА ИСПРАВЯ ГРЕШКИ НА СЪВЕСТА И ТЕЖИ ПРЕДАТЕЛСТВО НА НЯКОЛКО ПРАВОСЛАВНИ СТРАНИ...ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ КОГАТО БЕШЕ ПРЕДАДЕНА ОТ Ж И ДЪ Т ГОРБАЧОВ!!!!!

49

Леля

преди 5 години

По начало Сърбия беше образувана от чужди територии. Да не забравяме западните покрайнини на България бяха дадени на Югославия.

48

Наблюдател

преди 5 години

Сърбите допуснаха грешка с рефрена Косово е Сърбия. Трябваше още в началото да го признаят като Южно Косово, в замяна на Северно Косово, което да получат.

47

анализатор

преди 5 години

Има една фундаментална причина-*** мюсюлмани стават все повече\свръхраждаемост/,а ние християните-все по малко/нашите жени не искат и да чуят да раждат/.И се стигна до този закономерен развой.И престанете да плещите за други причини.Този наш морален упадък/който ще ни погуби/, започна от 60-те години на ХХ в.Една цивилазация/християнската/,в която жената стана враг на мъжа,има само едно бъдеще-изчезване.Направете си извода какво трябва да променим за да ни има.

46

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да се разцепи Косово. Иначе няма логика. Не може демокрацията да важи за едни, а за други да не важи.

45

Анонимен

преди 5 години

Aвторът на статията упорито не прави разлика между етнически и държавни граници.Проблемът навсякъде на Балканите,и не само на Балканите е че етническите граници не съвпадат с държавните.Този факт води след себе си голямо количество проблеми,конфликти и войни и е дело на Великите сили.Сега точно това се опитват да оправят Вучич и Харадинай,и съответно биват заклеймявани като най-страшни престъпници.А те просто искат да уеднаквят държавните си граници с етническите за да няма повече конфликти

44

Анонимен

преди 5 години

Ще се разцепи ли Косово?Да се чете:Ще го нaцепи ли Косово на Сърбия и Вучич?

43

Спиро Киров

преди 5 години

КОЙ ще бърше след американските фашкии, издрусани в Косово?