13

Талмуд

преди 5 години

До Анонимен 13св. Йоан Златоуст пише в знаменития си трактат "Осем думи против юдеите": "..........Синагогата е по-лоша от всеки бардак и служи не само за убежище на търгаши и разбойници, но и на демони, а по-точно не само Синагогата, но и душите на евреите са жилища на демони". Св. Йоан Златоуст е твърде велик за да бъде заклеимен или забранен, но съвремените западни християни удобно го заобикалят

12

Анонимен

преди 5 години

Мазел Тов! Света гори, а евреите бавно и последователно си постигат начертаните планове. Не може да им се отрече, че имат сиво вещество. Евреите са умни, но трябва да се внимава много с тях защото обичат да правят бели. Зад всяка криза все евреи стоят! Как става това? Как Сорoс е евреин? Троцки, Маркс, дори Хитлер! Как евреите държат почти всички банки в света? Хмммм... умни сте, много умни, но сте лукaви и все гледате да съсипете белите.. защо бе защо??? Какво сме ви направили?

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Я па ти.........че да не мислиш, че на руснаците им трябва нечие "признание"!!!! Ха-ха-ха.... че то ако беше така, империите никога нямаше да съществуват! Нечие признание им трябва САМО на нещастните комплексари!!! А колкото за Крим.....питайте Екатерина Велика ДАЛИ И Е ТРЯБВАЛО НЕЧИЕ ОДОБРЕНИЕ ИЛИ ПРИЗНАНИЕ!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Австралия е една пустиня пълна с отшелници. Защо ни занимавате с гулака на кралицата?

9

АнонимеН

преди 5 години

ИМАШЕ ФИЛМ ЗА АВСТРАЛИЯ И ТАМ СЕ КАЗА, ЧЕ НА ВРЕМЕТО СА ИЗВОЗВАЛИ ВСИЧКИ ЛУДИ ТАМ ЗАЩОТО Е ИЗОЛИРАНО!!!АВСТРАЛИЯ Е ПОДЧИНЕНА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КОЯТО Е ОРТАК НА САЩ!!!ПРАВЯТ ТОВА СЕГА ЩОТО СЛЕД КАТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЕ РАЗПАДНЕ НЯМА ДА МОЖЕ!АВСТРАЛИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ Е КОЛОНИЯ И НА ПОДЧИНЕНИЕ НА ВЕЛИКОБРАНИЯ ДОКАТО КРАЛИЦАТА Е ЖИВА! ИЛИ ДОКАТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ЦЯЛА!!!ТЪЙ, ЧЕ САЩ И КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО СА КОМБИНА В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!

8

Анонимен

преди 5 години

безкрайният спор между две измислени държави с население от емигранти кой е по-древен в тези земи. между араби и евреи, домъкнали се от с. арабия или украйна и обясняващи как винаги са живели там. дори не говорещи филистински или арамейски.

7

Трансатлснтически

преди 5 години

Ами евреите управляеат САЩ, а САЩ управляват Австралия

6

?елтак от Ав?тралия

преди 5 години

И аз ги признах,както и фирмата където работя по нареждане на началника ми, защото ще ни орежат достъпа ни до техни технологии и пари. А и пари ми трябват да си купя мечтаната яхта.Ще трябва да си налягам парцалите си на елементарен кодер в АТО за бонуси край нова година.

5

Бай Иван

преди 5 години

Лошите австралийци ,които забраняват достъпа на *** от Африка и Азия до територията си ,с изключение на жертвите на черния терор бели фермери в ЮАР ,които австралийския премиер лично покани .Либералните медии ще почнат да плюят здраво по Австралия сега ;) !!!

4

Анонимен

преди 5 години

А Крим, кога ще го признаят?!

3

Анонимен

преди 5 години

Хитрец е тоя Морисън. Хем да не се цепи от големио брат, хем да не прави идиoтщини като него. То в ония земи не е много ясно кой крив, кой прав, и най-безопасно е така по-дипломатично да се подхожда. А не както рижавия паток с рогите напреде.

2

Мда

преди 5 години

Съвсем нормално е ЗАПАДЕН Йерусалим да бъде признат за столица на Израел,но и Източен-на Палестина.Това би било направо Соломоновско решение!Иначе повечето хора биха предпочели и двете държави да идат по дяволите,което би решило много от световните проблеми.

1

Наблюдател

преди 5 години

Само така!