27

Анонимен

преди 5 години

Юнкер е прав, Орбан е диктатор.

26

Анонимен

преди 5 години

на кого служи тоя и кого представлява,няма ли да го сменят вече,какво се случва в управлението на ес,какви са тия пияни прошляци там.Излагате се ей,брюкселци,че и нас излагате.Ей тва чиновниците са си чиновници навсякъде,не ни дават да избираме хора с реален трудов стаж,работили сред другите,а само писарушки в канцеларии и партийни централи

25

Любопитен

преди 5 години

А зависимостта на Юнкер към силни "лекарства" за ишиас фалшива новина ли е?

24

Тва ли е демокрация?

преди 5 години

Преди наглите *** навираха свойте гаги - навсякъде! Никого не питаха! Сега и тези демопоммияри са им като огледален образ! Маменцетто ви сбъркано - съсипвате цяла Европа бе,ей! Много бой ще ядете! А дрътата и гнуусна комсомолка Ангела ще я еббат дяволи с *** от бодлива тел!Аз казах - хау!

23

Скептик

преди 5 години

Европейската печатница пусна "количествени облекчения" за 2500 милиарда Евра. Сега ще има деривати. Европа се е запътила към 2008.

22

Анонимен

преди 5 години

И срещу него да бягате, не може да ви стигне Юнкере!

21

Анонимен

преди 5 години

Това препи....о мушкaто дето никой не го е избирал, кой е точно, че да плюе по демократично избрания с мнозинство от унгарския народ Орбан? Бивш кмет на село Люксевбург? Като му цaпардосам една ще хване три ишиаса! Унгария е прекрасна страна, Будапеща е един от най-красивите градове в света. Народа им е мъдър и се противопостави на нелегалната миграция. Затова по унгарските площади момичетата се забавляват на нова година, а по площадите в Кьолн има "тахаруш"...

20

Анонимен

преди 5 години

Слави пита Иво Сиромахов в ролята на Юнкер: Г-н Юнкер какво ще кажете за поредната загуба на Левски?И Иво: "какооо станалооо" с пиянски провлачен глас. Муахахахааххаа....

19

Анонимен

преди 5 години

А бе у тая еуропа се дърти и поркани ишиаци бе! хай назраве!

18

до 18

преди 5 години

Той и Батето беше на минимум 3 уискита преди срещи, но нито залиташе, нито оплиташе езика. Знаеше как да пие. Голям беше!

17

Анонимен

преди 5 години

А бе всички ми говорят за това прословуто напиване на Юкер където го подпират и си викам: Я, чак пък толкова да е пиян ...преувеличават малко хората. Вчера гледах въпросния клип. Лелееее тоя наистина беше пиян като талпа. Поне на 5-6 уискита е бил.

16

Анонимен

преди 5 години

Тоа с дъх на стажантско семе, да си гледа градусите на ишиаза и да се лекува.

15

Анонимен

преди 5 години

Слугата на Сoрос, другаря Юнкер, се разкрякa. А другия заклет враг на Орбан, по случайност СЪЩО финансиран от Сoрос шеф на европейската либерална партия Ги Верховщадт, няма ли също да изцивpи? Пъкления им план не мина в Източна Европа. Моля, запознайте се обстойно с този документ и ще се ужасите. По изключително подмолен начин искат да легализират нелегалната миграция. Тези които са подписали пакта ще съжаляват много! Най-умните не го подписаха (САЩ, Австралия, Израел, Полша, Унгария, Чехия тн)

14

Анонимен

преди 5 години

Когато го снимаха как го подпират двама докато се опитва да изкачи стълбите и на следващия ден Иво Сиромахов в ролята на Юнкер влиза при Слави и го подпират Ванката и един от екипа му. Пръснах се от смях.

13

Анонимен

преди 5 години

Ишиасът давал бая странични ефекти...

12

До колега 4

преди 5 години

Бехеровката е чешка, правят я в Карлови вари!Ако си купил фалшива, Орбан няма пръст в това ;)

11

ТHE Патриот

преди 5 години

Може да гали Бойко на масапо плешивата тиква и да го пита"Ти мене уважаваш ли *** ся...разбиралш ли? ....за ко става въпрос.......??разбираш ли??аааааа????Уважаваш ли ***??!

10

Анонимен

преди 5 години

Истина ли, е че другаря Юнкер пие повече от жаден казак?

9

Анонимен

преди 5 години

Орбан бъди твърд! Никакви отстъпки от позицията за миграцията. тези западняци наистина са изтрещели. Не си давят сметка че това ще им изяде главите. нека поне един в този ЕС запази здрава главата на раменете си. Юнкер да ме извинява но в случая напълно подкрепям Орбан. Не съм склонна да подкрепям човешката лудост.

8

Анонимен

преди 5 години

По пиянки не считается :-)