40

анонимен

преди 5 години

До Sata NATO"ДедоТоме"е на светлинни години преди тебе,амеба.Ако въобще можеш да осъзнаеш колко си зле,ще се обесиш на първия клон.Без да слизаш долу.

39

анонимен

преди 5 години

До Sata NATOКато чета какви глупости си написал,ясно е,че наистина си гледал "Розовата пантера".Много си пропуснал и няма начин да наваксаш.Ставаш само за ***.

38

анонимен

преди 5 години

До ХристовИ "Наблюдател "ли беше "менте" ? Вземи се гръмни !

37

анонимен

преди 5 години

До Sata NATOАко си ***,то е за дълго.

36

Христов

преди 5 години

До АнонименИзброените си бяха и останаха тоталитарни ментета, нямащи много общо с журналистиката, но имащи много общо с партийната и руска пропаганди. не заслужават никакво уважение. Изключвам добрите преводи на Д. Иванов от останалата му дейност.

35

преди,

преди 5 години

тв предавания "Всяка неделя" и "Панорама" Димитри Иванов дълги години работи в БТА.

34

Анонимен

преди 5 години

Дано да се възстанови напълно и случилото да остане само като лош спомен! Един от най-великолепните български журналисти - ерудит, анализатор, преводач. Да е жив и здрав, този реликт от истинската българска интелигенция!

33

Анонимен

преди 5 години

До Sata NATO бе ти май си още на Розовата Пантера. Някак си академичната ти мисла те издава. А лопатите, личи си че ти си ги отнесъл, като малък, т.е. като по- малък.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен а теб някога, преди или сега, някой награждавал ли те е, или само те прескачат със стиснат нос.

31

Анонимен

преди 5 години

До Vuzmezdie имито но чичкото е Бах ***

30

Анонимен

преди 5 години

До ШибиРиби - пожелавам ти и ти поне веднъж да бъдеш интересен, дори само за един човек.

29

До Смотна

преди 5 години

Ти ако си 1930 сигурно ходиш с такси до тоалета...

28

Смотна

преди 5 години

Бе, не поставям плюс /+/, че повече прилича на кръст....! Брр-ррррр!

27

До Самотна

преди 5 години

Не разбрах - 14 + или 14 - ?

26

С.

преди 5 години

Да не омре тоя Джимитри, та така резко свалихте статията от първа страница?

25

Самотна

преди 5 години

Ами да се вмъкна при теб, но не знам дали ще те стопла - Набор 1930 г., телесна темпетура - 14 градуса и 3 десети.....!

24

Много Як е Димитри!

преди 5 години

С Томата Томов направиха чудесното,,Наблюдател''!! И аз да се вмъкна - роден през 1960,самотен,търся същество от женски пол да се гушкаме в студовете че зимата взе да ме плаши...Дами,напишете нещо...

23

Гриторис Битикотис

преди 5 години

Гарелов пък освен да научи гръцка музика и да оправи някоя колежка нищо друго не е направил! Както се казва - Дай, Боже всекиму! Риксе мя зара кали, ке емена вре зои - любимата му песен!

22

Sata NATO

преди 5 години

Нищо не помня от него, навремето много по-интересна ми беше Розовата пантера. Последно съм го гледал в едно предаване, в което с Тома Томов със светнали очи мечтаеха как *** че оплете Европа с газопроводи, като с паяжини. Как Путин-хищника пуска нишките и че стъпи на врата на европейците. Особен пиетет показват към думата хищник - безжалостен, разкъсващ. Интересно, на дедо Томе ако му играя 2-3 лопати по плешивата тиква със старчески петна, дали че ми се възхити на коравосърдечието?

21

Анонимен

преди 5 години

До FaktИ откъде знаеш това? Разполагаш с информация от първа ръка? Говориш сякаш си бил там . Ако е така, ти кой си и какъв си? Излиза че си забъркан. Или просто си поредното дрънкало с глупав коментар, който смята че е интересен. Оставете свестните хора най -после на мира. Може да ви е странно, но такива съществуваха и в онова време. Димитри Иванов е един от тях. Винаги съм се възхищавала на страхотния му професионализъм. За мен това е важното. Нищо друго.