17

хаха

преди 5 години

Сега не търся връзка...... а просто секс за здраве !

16

от 15 до 1

преди 5 години

но все пак е нормално 20 годишна жена да използва фразата "Нека си останем приятели".Но не е нормално 30 годишна жена да използва такава фраза, просто това говори за незрялост.абсолютно същото важи и за мъжете не нормално 30 годишен мъж да засяга самочувствието на дама независимо дали има интерес към нея или не. Защото това пак е признак за незрялост, а незрял мъж е кофти по принцип за него самия .Но затова е живота да се учим докато сме живи , и всъщност това е забавното на живота.

15

Анонимен

преди 5 години

Браво статията е доста добра и истинска , но е трудно да се асимилира от всеки.но е точна.а 1 -ви дава страхотен пример за това-"Нека си останем приятели". за мъжа е еквивалент на това дамата да чуе "дебела си нещо" т.е . тези две фрази означават за едните и за другите не си секси.Естествено всеки се обижда на такова нещо независимо дали има интерес към другия или не.Но има достатъчно глупави мъже които използват тази обида без да осъзнават, а също има и достатъчно глупави жени които използват

14

Анонимен

преди 5 години

Тази статия обяснява на младите момичета как да създадат на младите мъже дискомфорт без да рискуват да ги обидят достатъчно сериозно за да ядат бой. Аз си мисля, че ако младите момичета не се чувстват комфортно в присъствието на мъж да му казват директно, да се изнасят от апартамента му и да се оправят сами. Защото продължителния тормоз убива и в един момент ще трябва тези някога млади момичета да си плащат греховете. Това е и основната причина за домашното насилие - менталния тормоз.

13

бай Спиро

преди 5 години

С мъжете е лесно - дистанционното им стърчи отвън.

12

скромните хубавите и

преди 5 години

До тцтцТези качества са несъвместими в една жена. Трябва да избереш само едно от трите :))

11

тцтц

преди 5 години

аз напоследък се нагледах на жени с много много претенции и малко качества , а тея скромните хубавите и качествените що не случвам на тях а ха де !?

10

просто мъж

преди 5 години

Жените трябва да разберат че ние не ги харесваме "безусловно".Някои ни харесват и сме склонни да им отстъпваме.Други не ни харесват и не сме склонни да им отстъпваме.Това трябва да се разбере най-вече от учителките които се опитват да ни възпитават.

9

Анонимен

преди 5 години

Женски изрази, я си гледайте работата. От както съм сам се чувствам БОГ, правя си каквото искам!

8

Анонимен

преди 5 години

Имам една такава в къщи - постоянно ги повтаряше тези и подобни на тях фрази. Писна ми. Накрая и казах, че до нова година няма да пия бира - събирам за печка, пералня и хладилник и от края на януари се изнасям. От тогава не само, че не е споменала нещо подобно, но и смени начина на обличане към по - консервативен и рязко промени държането към по - добро... Почнат ли номерата, препоръчвам да не се изчаква изобщо, а директна моментална смяна на адреса.

7

Анонимен

преди 5 години

До единЕдин мъж почне ли да избира,не е никакъв мъж.Единствено ако жената е крокодил или слон можеш да й откажеш.

6

Михаела

преди 5 години

пак е пропуснла да си изпие кукумицина .....

5

един

преди 5 години

Едно момиче ми е страшно навита, но не ми харесва особено. Казах и го веднъж, но не приема. Продължава да настоява. Жените също трябва да схванат , че и ние можем да им отказваме.

4

Анонимен

преди 5 години

Сега не търси връзка щото нямате мерцедес (от тия скъпите) и луксозна къщичка (рзп 500м) на морето или в Бояна.Имайки тези неща и присъствайки в социалните мрежи със снимки като дебел плешив инвалид без крака или ръце ще установите че доста млади жени желаят всякаква връзка с вас.

3

Анонимен

преди 5 години

По-добре да лазиш по дупето на една жена,отколкото да и лазиш по нервите.

2

Ivan

преди 5 години

Ako muja nqma pari e mn zle v dneshno vreme

1

Анонимен

преди 5 години

Това ми е "любимата"женска фраза-"Нека си останем приятели".По-добре да ме наругае, вместо да ми я каже.