6

Гошо

преди 3 години

До Smurf Може би трябваше да напишете логото на ГЕРБ така: ЩЕ КРАДЕМ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! Те и това правят.

5

Д-р Дарит...

преди 3 години

Дариткова: проста и тъ.па, но нагла като Миро Найденов дама със злобен поглед и зли очи. Смята с е за докторица, но именно тя с Цецоу от Шума обяви мораториума върху лекарствата за онкоболните.

4

Smurf

преди 3 години

Огромната сграда в двора на Медицинска академия предназначена за детска болница стои недостроена от времето на бай Тошо. Всеки може да я види като минава по бул. България. Идеята да се разбишка Правителствена за да се прави детска болница вместо да се довърши започнатото означава само едно нещо. ЩЕ КРАДЕМ.

3

Анонимен

преди 3 години

Защо вместо национална педиатрична болница не я направят национален център по трансплантациите и да се занимава с всички видове трансплантации и след-трансплантационно лечение. Много по-смислено е. Защото педиатрична болница, макар и добре-звучащо не е толкова смислено. Не мисля, че е смислено за лекарите, за които практиката е най-добрият учител, нито за децата, които трябва да бъдат транспортирани от цялата страна, за да се използва капацитета й.

2

Ум

преди 3 години

Тиквата каза че има 1,5 млрд за да напазарува самолети. Бат САЩ така е наредил.За децата кой го интересува, важното е да има 6-8 трошки на поне 20г да дремят там на стоянките ...

1

Анонимен

преди 3 години

И за психиатричните болници трябва да се погрижат.