13

Istina

преди 5 години

Shte OTKRADNAT gazta ot DobrudzaV dobrudza ima poveche GAZ ot Rusia

12

Анонимен

преди 5 години

Не бързайте с поръчката за хъб " Балкан" първонема газ от къде - само с добруджански боб не става , второ нали се чека некаков голем началник от САЩ който може да каже друго.

11

татул

преди 5 години

Израстнах с Лили Иванова.Сега мипредлагат да повторя живота си ,новече с газов хъб.А той ,като Фигаро.Чакаш надяваш се и няма.Защо не мисе предложи нещо по интересно.Всена мен ли ще ми се падат продълго-вати вечности.

10

1

преди 5 години

теменугата с папките,още от сега,ще ти напиша фирмата,която ще спичели поръчката "джипи груп"нушке,само се разберете,за комисионната.

9

Анонимен

преди 5 години

И откъде газ в този хъб? Тръбата от Турски поток няма да дойде в БГ, началниците на Боко от ЕС и САЩ не дават.. Американския втечнен газ, който щедро ни предлагат е поне 30% по-скъп , освен това нямаме изграден терминал, на който да пристигат такива танкери..Тогава? Единствения вариант, който остава е Боко, заедно с останалите от шайката да ядат повечко боб и да произвеждат сами необходимото количество газ....

8

Л

преди 5 години

Айда руска газ с Турска надценка, и после що ни викали ***!

7

Анонимен

преди 5 години

До СциганинСОтворко от писанията ти разбрах че Украйна е много по сигурно място за инвестиране на пари от САЩ отколкото натовска България. А ти си продължавай с русофилщината на макс и чакай някой да ти инвестира в "натовска" България.

6

Анонимен

преди 5 години

Нищо не е направено и нищо не се знае но започваме да строим. Няма реверсивен конектор нито с Турция нито с Гърция ама поръчката за хъб е готова, не се знае от къде ще идва газ от Турски поток ли, от ТАНАП или Израел ама поръчката е зададена.

5

Анонимен

преди 5 години

Някой пак ще папка от народа.Да ви приседнедано.

4

СциганинС

преди 5 години

Булгаргазтранс листва ли акции на борсата -да си купя ,щом ще строи хъб "бАЛКАН" ,то ще трябва да има и дивиденти ,само ако не побългарът този проект! И отново ще надуят медиите да "риват" ,че Путин и Русия са виновни за побългаряването на хъб "бАЛКАН".Само да вметна за някои "спецове" които са против Балкан,че синът на Байден(сенатор от САЩ,ако някой спец не разуме) който е един от акционерите на американската фирма която инвестира в газопреностната мрежа на Украйна за руски газ към Европа!

3

Анонимен

преди 5 години

Ааа,ще се краде яко от бюджета пак.Да проектираш газов хъб в България точно в този момент е все едно да проектираш морско пристанище на връх Мусала.

2

Анонимен

преди 5 години

Трябват бързи мерки и процедури. Да не чакат и питат еврочиновници, които гледат интереса само на Германия и Франция. Транзитният газ няма общо с диверсификацията на газа за вътрешно потребление. Седесетата, десебетата, реформаторите, а доскоро и герберите не правеха разлика между транзит и вътрешно незначително потребление. Тяхната главна цел е на Вуте - Русия да и е зле, не на България да е добре. За това получават пари от чуждодържавни фондове. Това работят.

1

Анонимен

преди 5 години

Стига с тез обществени поръчки ве не разбрахте ли че всички ви разбраха номерата???