58

До абв

преди 5 години

А ти с какво допринесе?

57

АБВ

преди 5 години

Каквато ни е държавата, такава ни е и полиция и прокуратура и съд и здравеопазване и образователната система, всичко е пълна борафория и деградация !!! В България всеки работи това от което най малко разбира .... пожарникар-охранител направили го премиер, другия летец направили го президент, другия шофьор на Мето Илиенски те го направили вътрешен министър и т.н, и т.н ....... е как да се оправи тази държавчица, като всеки се напъва за даден пост не за да подобри нещо, а да вземе парите

56

Анонимен

преди 5 години

Като има кой да дава подкупи, ще има и такива, които да взимат. Как пък един не си погледне в неговата паничка... не нарушавате правилата за движение, не предлагате 20лв, за да си спестите акта от 50лв, не хвърляте ***, не си разхождате кучето около детски площадки или в училищата, не рушите.... и ощее безброй неща... КАКЪВТО НАРОДА, ТАКАВА И ДЪРЖАВАТА! И не полицията е виновна за това. И там ива свестни хора, както и сред лекари, и сред обикновенният работник, но боклиците са много...

55

Възмутен

преди 5 години

Чиста подигравка !!! Аз да съм на полицаите ще отказвам да пазя задниците на политиците когато им припари ! А вие ,които се гаврите с полицаите защо ги търсите като видите зор,а ?

54

Глобички а?

преди 5 години

Ами да бяха подкрепили народа, а не да го мачкат. Сега да не очакват подкрепа и съчуствие- не го заслужават.

53

СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ

преди 5 години

ТЪРГОВЦИТЕ В СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ НЕ ИЗДАВАТ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ

52

БГ

преди 5 години

И НИЯ ПАРИ СА ИМ МНОГО НА ФОНА НА НЕСВЪРШЕНАТА ОТ ТЯХ РАБОТА !

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Блъскания, бит и изтормозен народ първо да спре да си издбира едни и същи комунистически-деривати амфетаджии.Преизбрахте Суджука за трети път и после що ви бият, и *** ще има за вас, *** нещастни!Протестирате ревете и си презбирате същите кратуняци после полицията ви крива.

50

Анонимен

преди 5 години

Чета коментарите и си отговарям защо в казана с българите в ада няма пазач - самички се дърпаме едни други и се навираме взаимно в киреча. Тоя *** Младен Маринов пак да праща полицаи да вардят *** на Суджука от всенародната любоФффФ.Колкото до парите - те са предвидени за купуване на гласове в гетата и са печатане на фалшиви бюлетини като тия в Костинброд.

49

Анонимен

преди 5 години

Много са им даже тия пари! На мен кой ми дава даже и толкова? Аз поне върша някаква полезна работа и се старая да я върша честно!

48

vlady

преди 5 години

За повечето служители на МВР дори 100лв бонус са твърде много на фона на свършената работа. Уместно е бонуси да се дават за разкриване на тежки престъпления, организирани престъпни групи, за сериозно намаление на престъпността в даден район и т.н.

47

Анонимен

преди 5 години

До Кучкар А допълнителните бонуси на ,,социялно слабите ,,за Н Г, не са ли прекалено много даже ? На правилегированите ?

46

Кучкар

преди 5 години

Не се подиграва. Добре са си 100лв. За тая полиция са си много даже :)

45

Киро гела

преди 5 години

За депутати има пълни заплати бонус...Видими резултати.Гарантирано от ГЕРБ.

44

E4o

преди 5 години

А подиграва ли се държавата с пенсионерите, че част от тях, дори не всички, ще вземат по 40 лева!? А този сидникалист дали взима и заплата и пенсия!?

43

Az

преди 5 години

Какви бонуси, едно махаме с палката и го е изкарал тоя бонус.Това като вица за полицая където в края на годината питал, ама те и заплата ли дават?

42

Иван Улев

преди 5 години

Даже са им много на Рогачев и любовницата му Травестита Крайчева!!!!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли сега защо трябва да сте с народа като тръгне към депутатите. Защото те само обещават за момента и после забравят.

40

30г

преди 5 години

До АнонименМВР 30 години го съкращават. За това в момента има по 1-2 бройки за дадена дейност. И единият като се разболее, другият няма право даже и да се разболява. Това е положението в МВР. По 1-2 бройки на дейност! А тук става дума за липсващи пари или пари отпуснати за заплати, но отишли незнайно къде! Търсят парите, които правителството е отпуснало или може би е отпуснало! кой лъже министъра и ли премиера! За това става дума!

39

Анонимен

преди 5 години

Ушев да си, значи си утайката на обществото, тинята на света, възможно най-*** и некадърен, нагъл, грозен и дебел. По един шут в дебелите шкембаци на тия за коледа, и почвам да бегам бате... не че има смисъл щото не могат да тичат тия кюфтета.