21

Анонимен

преди 5 години

какъв ти боец...някакво деградирало криминале с 27 присъди,което тотално е изперкало...придаващо си революционен вид и фасада на самоубийствена значимост...неспособен на нормално цивилизационно себеосъществяване и чрез убийства се издига в собствените си очи,не бих го нарекъл и животно,защото това ще е комплимент за него...а такива имало 20 хиляди във Франция...И в България турчеещите се шведи хич на са малко...това са първобитни същества с примитивен бит и култура неподлежащи на интеграция.

20

681

преди 5 години

Мюсюлмани не трябва да живеят на територията на Европа. Тяхната религия ги кара да убиват и това няма как да се спре, освен ако не присъстват физически.

19

29

преди 5 години

Баща ти седеше на червения и ти цял живот ще правищ вятър на червения. Добре, че го измислиха тоя интернет та пълзвщите да изпускат пара периодично. Тръгнал червени да убива? Сега ясно ли ти е защо ви държим с 600 левчета заплата и дълъг работен ден? Защото само щуротии мислите, когато сте свободни.

18

Анонимен

преди 5 години

Терористи и комунисти, трябва да бъдат чистени!Безусловно!

17

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"При смърт да се зашиват в стомаха на ***-това е най-страшното за тях!"Това ми звучи смехотворно,почти като мита за девиците.Е,сигурно има и ***,дето се връзват на тия неща,но едва ли са много.Най-страшното наказание е лишаване от европейско гражданство и пращане обратно в дупките,от които са изпълзели!Най-добре за цялото семейство-така ще се следят взаимно-който предаде другия-остава(в Европа)!Тоест-няма нужда от средновековни методи.

16

до 25

преди 5 години

Ти кой си за да се изказваш? Бълг. политик ли си, анализатор ли си, експерт ли си, работник в спа салон ли си, весталка девственица ли си или имаш кинти?

15

23

преди 5 години

По-страшно е да го подадат на европейски християнин в пола, който има атрибут не на жена.

14

Чудя се

преди 5 години

На Запад история учат ли,не учат ли?Или само удобната част от нея?Явно си нямат понятие какво е Реконкиста и защо е направена...А сега е крайно време да си спомнят-ислямското нашествие е в разгара си!И вече се берат горчивите плодове на ислямизацията!За начало може да се предприемат меки мерки-спиране на имиграцията на мюсулмани и ЛИШАВАНЕ ОТ ГРАЖДАНСТВО на ВСИЧКИ имигранти извършили престъпление.По-нататък може да се предприемат и по-сериозни действия.

13

бълг. боклук

преди 5 години

в защита на европа? Тъпомерите скочиха двойно. Предлага се отстъпка за бълг. " на двойна цена".

12

Анонимен

преди 5 години

При смърт да се зашиват в стомаха на cвиня - това е най-страшното за тях

11

19

преди 5 години

Питам праведните христиански убийци и мародери в мюсюлмаските земи. Толкова ли сте психясали , че не можете и ценностите фалшиви да си видите. Всеки ееропеец-потенциален педофил и дрогиран ***.

10

дедо Ташунко

преди 5 години

На кучето - кучешка смърт! Жалко за невинните жертви на Шекат.

9

мечтата на

преди 5 години

германският "християнин" е синът му да се хареса на падрето.

8

14

преди 5 години

Кога ти е разрешено да работиш дъщеря си в "християнска" Германия. На колко години?

7

12

преди 5 години

Твоя бос е васал на моя бос. Кога "фъшкиите" и живеещите със $винете станаха християни? Окупирани опосуми сте там

6

как се наричат

преди 5 години

"ХРИСТИАНСКИТЕ" убийци в мюсюлманските земи? Доларджии, евраджии, неуспели да си намерят работа в макдоналдс или в испанските плантации, рамбонизирани ***? Дайте ми още идеи, бо....к...л..у...ци натовски.

5

я па тоя

преди 5 години

фантазьор, "христианска Германия"?

4

Анонимен

преди 5 години

Много удобно са застреляли терориста за да не проговори случайно за Макрон. А Макрон замаза очите на французите с този исцениран атентат.Сева вече никой не говори за жълтите жилетки. Колко удобно за Макрон а.

3

до 3

преди 5 години

Не само това. По примера на Британските власти от началото на 20в. тялото не трябва да бъде погребвано и предавано на Близките--така няма да отиде в рая,където го чакат 10 , не, нека бъдат повече ..... 300 девици....; И може би изселване на най-близките роднини. Както предлага Льо Пен. Малко фашистко , но някой мисли ли за жертвите?

2

"ислямска държа

преди 5 години

значи изпечен НАТОВСКИ боец. Наш човек с една дума. Коалиционен партньр. Дал живота си за властта на банкерите в "свободният"свят. А честито новогодишно. Важното е, че конвоят спаси незастрашените евродепутати.