16

Анонимен

преди 5 години

"Въпреки че беше ранен от военните, които веднага реагират, Шериф Шекат успява да се качи на такси и да избяга."Смятай за каква професионална и светкавична военна реакция става въпрос, щом е има време да си извика такси и да си тръгне от мястото на събитието.

15

Хубаво

преди 5 години

Ама трябваше да идат и да го застрелят у тях още миналата година, като са го идентифицирали като опасен.

14

Анонимен

преди 5 години

Добре свършена работа. Браво на френските полицаи. Поизпотиха се, но намериха плъхa.

13

Френските...

преди 5 години

...полицаи действаха перфектно, забавиха локализирането на терориста достатъчно време, за да получат модифицирана заповед от типа "жив или мъртъв" и само часове след това го предоставиха на обществото в съответното състояние. Мъртъв.

12

Българин

преди 5 години

Но не! Бум, бум - всеки път ги застрелват. Защо? Елементарно - властите успокояват хората с това, че са "отстранили" заплахата, и бягат от обществения интерес, който би разкрил, че нароченият е изкупителна жертва и няма нищо общо със случилото се...

11

Българин

преди 5 години

Не съм от хората, които имат склонност към конспирации, но това става вече прекалено подозрително.Как пък не успяха веднъж да заловят терорист/атентатор, та всеки път ги застрелват... При все, че на всеки е ясно от какво значение е залавянето на такъв човек. Купчини с информация за десетки други съучастници, канали, схеми, финансиране... Но не! Бум, бум - всеки път ги застрелват. Защо? Елементарно - властите успокояват хората с това, че са "отстранили" заплахата и бягат от обшествения интере

10

Makedoneca

преди 5 години

и Требва да го Убиат а не да го Арестуват.това само в Македониа Терористи Арестуват ама не и в Еу. там на Право те застрелват ама така и Требва за Мрсните Муслимани.

9

Пешо

преди 5 години

Изключително предвидимо развитие на ситуацията.

8

Анонимен

преди 5 години

да е жив и здравсполай ви

7

Анонимен

преди 5 години

Тридневен траур в памет на Шерифа и съд за превишили правата си френски спец части, защото той е стрелял с пистолет, а те с автоматични оръжия.

6

Анонимен

преди 5 години

Точно така! Със всички. Първо куршум, после въпросите.

5

Плюшено сърчице

преди 5 години

Нас не ни е страх, добре дошли бежанци.

4

Рашо

преди 5 години

Нищо не са свършили щом родата му са живи, трябва всички до стената за назидание. Знаели са много добре какво планира и са го одобрявали.

3

Анонимен

преди 5 години

И утре един такъв уррод като убие дъщеря ви и жена ви на пазар с цел атентат и след това го убият тоя и да напишат медиите" Край, убиха атентатора" вас кво ви грее???Що нямаше през ден атентати преди 89-та бе в Европа, сммоооооотаняци шшшибанииии сорросоидни? Щото рейгън си стоеше в Белия Дом и ГорбАЧОВ ТОЖЕ В КРЕМЪЛ.

2

Анонимен

преди 5 години

"По информация на France info той е открил огън по полицията. Полицаите са отвърнали на стрелбата и в резултат Шекат е бил застрелян. Няма ранени полицаи при акцията. "Ама разбира се! Как иначе? Има ли нужда изобщо от такива обяснения, то е ясно от само себе си!

1

Макарон

преди 5 години

Браво на полицията! Добре свършена работа, всички във Франция видяха колко ефеткивно работи правителството и властите. Браво!