71

ПЕНКО

преди 5 години

ДНЕШНИЯТ ЕС Е КАТО КРОТАЛ - ТРОПА С ОПАШКАТА СИ ЗА ДА ТЕ ПЛАШИ И ОТБЛЪСНЕ ,НО ТОВА Е ОТ СТРАХ ,ЧЕ СИ ПО-СИЛЕН !!! ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ФРАНЦИЯ Е НАПУСКАЛА НАТО ,ЗАРАДИ ДИКТАТА НА САЩ !!!!

70

Тъжната истина

преди 5 години

Ха-ха-ха! Гейовете чакат Русия да стане послушна. Чакайте си..може и да успеете...хахаххаха

69

Остап Бендер

преди 5 години

Простаци,без Рашаните сега щяхте да носите шалвари на джендърските си ***.За едно скапано сороско залъче сте готови да станете кой Иво Инджев,кой Сашу Дебелия,а някои по смърдящи и на Плевлю да се правят.

68

Остап Бендер

преди 5 години

Простаци,без Рашаните сега щяхте да носите шалвари на джендърските си задница.За едно скапано сороско залъче сте вотови да станете кой Иво Инджев,кой Сашу Дебелия,а някои по смърдящи и на Плевлю да се правят.

67

Анонимен

преди 5 години

Послушният ес -- каквотому кажат от сащ винаги слушка .

66

Боби

преди 5 години

До (*_*)Умнико асимилираш ли че РФ продава 60% нетно газ и петрол като тези пера формират само 35% от валутните приходи. приходи в бюджета от петрол и газ бяха преди 80% и като свалиха цените САрабия 2014 *** *** ***, проведоха ли данъчна реформа? определено и сега нефт/газ е 35% от бюджета а всичко над 40$ отива и във Фонд за развитие - негласно и незаконно в ситуация без санкции държавно спонсориране на РФ фирмите.Та какво казваше РФ няма какво да продава ...

65

(*_*)

преди 5 години

До Боби 81Проблемът на русия е ,че няма какво да продаде (освен водка и газове).

64

Докога ?

преди 5 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

63

Боби

преди 5 години

До (*_*)(*_*) Какви санкции? Кажи ми какво РФ не може да си напазарува от Китай например

62

(*_*)

преди 5 години

Е с това заглавие ще докарате инфаркт на българските ***.Единствената гордост дето им остана е ,че русия е 'силна'. А това 'непослушна' по скоро приляга на детенце дето трябва да се напляска.Инак още малко санкции и русия отива на нивото на Северна Корея.

61

Морски

преди 5 години

САЩ отдавна са се доказали като световен диктатор и агресор,всеки който не им се подчинява е санкциониран,бомбардиран,наказван.Слава на Русия!

60

Анонимен

преди 5 години

КАКТО Е КАЗАНО:КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ

59

Боби

преди 5 години

До Анонимен 68"за да ви стане ясно какво представлява Московската пропаганда"Значи Читат надо и Изучавай МАТЧАСТСАЩ и Япония се опитват да направят автономен робор - ЕВАЛАРФ се опитва да създаде робот за работа в космоса управляван от човек в 3д реалност. В момента в който стане това да се излиза в открития космос няма да има нужда. Друг пример оператор от земята през робот ще върши досадните ежедневни работи на МКСКосмонавтите ще се занимават само с Научни експерименти

58

Анонимен

преди 5 години

От 1..2019 г. минималната пенсия в Русия става 12 115 рубли.

57

ОСТАП

преди 5 години

До АнонименХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАШ ОТ ЖИВОТА В РУСИЯ, НО ВАЖНОТО Е ДА ЗАРАБОТИШ СО.РОСКИТЕ СРЕБЪРНИЦИ.ДО ТАМ ЛИ СИ Я ДОКАРАЛ, ***?

56

Анонимен

преди 5 години

Бавно и сигурно комплексара Путин води Русия към пълна изолация и разруха.Горкият руски народ.

55

дърт

преди 5 години

А кога ще наложат на себе си и най-вече на Украйна санкции за неспазване на Минските споразумения?

54

Статията не я

преди 5 години

прочетох,но заглавието кърти!!!Амчи вие сте по-*** и от дира бе!!! Евала!

53

Анонимен

преди 5 години

До А 72Ха-ха-ха...........едно не съм съгласен...........не е за "жалост", А ЗА РАДОСТ НА ЦЯЛ СВЯТ!!! За радост, че има ПОНЕ ЕДИН МИСЛЕЩ ЧОВЕК, КОЙТО ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ СВЕТА ДА НЕ ЗАГИНЕ!!! Да не попадне в ямата където го тикат краварите, говедарите, пуделите и т.н. всякакви немислещи твари!!!

52

З

преди 5 години

Хаха путин днес няма да спи *** от ес измислят глупости старчоци