45

До Убразованйе (№42)

преди 5 години

Не знам дали описаният от теб модел на успешен човек би се котирал в съсловието на меринджеите, но едно е сигурно - в БАН ще направи кариера. 90% от постъпващите тамнавремето са били простички, но с тъмночервен произход или с червен покровител. После ведомството е придобило специфика на шуробаджанашка каста - повечето от работещите там от последните две поколения са роднини на първите червени "учени" и са точно такива, каквито ги описваш. Освен връзки и наглост, друго не им трябва.

44

Дедо

преди 5 години

Щерката е учител в Търново и такова разглезено поколение не е виждала!Нагли,безотговорни,с телефона в час...лоша работа.И два шамара не можед да им забиеш,щото после родители,съвети....!Нямат научаване тия лапетии!

43

Некъф

преди 5 години

Оправете учебния материал и махнете тия байрями и банговасиловци за да не ядете шамарите предатели кирливи!

42

Убразуванйе

преди 5 години

За да успееш като млад меринджей не е необходимо образование, по-успешния модел на развитие е да си пpocт и нахален връзкар и родителите ти да са дърти крадливи комунисти или гербаджии.

41

Анонимен

преди 5 години

На популацията ще е интересно в училище, ако се предлагат развеселяващи химически съединения.

40

Анонимен

преди 5 години

Последната стъпка ще е преминаване към дистанционно обучение.Затова упорито ти предлагат онзи саит "уча,се".Нарочно оставям малки грешчици, за да се затруднят тука с трие-нето.

39

Анонимен

преди 5 години

Сега е важното да се примамят младите за работа и заради тях вдигат заплатите.Старите са износени и принципни, т.е. - неудобни.

38

Анонимен

преди 5 години

До АниИ в доста училища по големите градове е само по документи. Трпбва да се разкарат тези делигирани бюджети, защото с тях учителите са безсилни. Децата и родителите знаят, че учителят е безсилен да изисква, защото и директорът го притиска. Ученикът не е човек, а пари в бюджета. Не може да му се пише двойка, учителят трябва да внимава да не се прекали с писането на отсъствия, защото този ученик ще трябва да бъде изключен. Така се получава едно образУвание, нямащо нищо общо с образование.

37

антиседераст

преди 5 години

До това доведе 30 годишнотос ед е ра с ко образование.

36

ОХ

преди 5 години

До 5 Х 105 =?525 оценки се нанасят поне 4 пъти.

35

5 Х 105 =?

преди 5 години

Aма писането на хартия ще си остане, че и дигитално въвеждане отгоре.Една оценка и то само на един ученик се пише:-в стария дневник-в ученическа книжка-в учителския тефтер, за да може вкъщи да се нанесе в-електронния дневник

34

Росен

преди 5 години

Този *** "смирен депутат", който иска учителските заплати да станат 560 лв. сигурно трудно си пише името, без да допусне поне две правописни грешки. Има интелект на ***, за което пак са му виновни българските учители.

33

До Лоша работа ...

преди 5 години

Днешната система ощетява нашите деца, като умишлено не дава еднакъв шанс на всички.Тази система, без да се интересува от нашето мнение, взима пари от джоба ни (от залъка на децата ни), за да дава бонуси на децата на онези, в чиято ценностна система образованието нищо не означава.Чудят се какво още да им дадат безплатно - всякакви пособия, транспорт до школото, безплатна храна, оценки писани за хатър, само защото детето от време навреме се мярва в училището. И въпреки всичко такива отпадат!

32

лоша работа...

преди 5 години

Образователната с-*** допусна и продължава да допуска това, че децата на умни родители да намират начин да се образоват(ако не става в училище, с частни уроци) и да стават добре платени и тук и на запад. В същото време децата на простите родители не завършват, получават калпави дипломи и т.н. То ето това е най-важно, обр. с-*** да даде еднакъв шанс на всички деца и да ги насочи според способностите им. Ако е само да назубят нещо-става и в къщи и през интернет или по радиото

31

Анонимен

преди 5 години

В НЯКОЯ КАПСУЛА НА ВРЕМЕТ МОЖЕ И ДА СПОМЕНАТ, ЧЕ НА ПЛАНЕТАТА Е СЪЩЕСТВУВАЛ НАРОД С ИМЕ - БЪЛГАРИ.ДАНО СЕ СТРЕСНЕТЕ!

30

Анонимен

преди 5 години

Е, след 250 години наистина няма да ни има на картата.Ама как така предходните и неуки поколения ни съхраниха в условия на изтребление, а сега в условията на демокрацията, нещта са необратими?

29

АВЕЛ БЕЗ КАИН

преди 5 години

АМИ НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧАТ НЕЩАТА.ЗАЩОТО ЛИПСВАТ ИЗПРАЩАЧТЕ.

28

Анонимен

преди 5 години

РОБОТИТЕ И ХУМАНОИДИТЕ СА НА ХОД.

27

Анонимен

преди 5 години

Оф, статистики а ла Янка Такева сме ги чели преди 10 години.

26

Анонимен

преди 5 години

До 2018 А тази 1/3 отОЩЕ ХОДЕТЕ ДА ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ тях, които ще завършат ...?Ами половината от тях ще отидат да учат в чужбина и няма да се завурнат.В този ред на мисли ..........................САМО СЛЕД 19 ГОДИНИ У НАС НЯМА КОЙ ДА РАБОТИ. .............СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМА И ПЕНСИИИ. А?А пак пазарувайте само в големите вериги!!!