16

Анонимен

преди 5 години

Вервайте в "светлото бъдеще".

15

Анонимен

преди 5 години

"Татко ще ми купи колело... ама друг път"...

14

Анонимен

преди 5 години

Минимална заплата 1100лв.още сега ако чакаме още да минат години няма никаква полза за Българския народ.Господа Министри !Мислете че и днес е ден и имаме нужда от тези пари да живеем нормално в България, а не да чакаме 2021година до тогава какво ще правим без пари?

13

1

преди 5 години

До на Ви,не искахте бсп и обръчите на дуган,сега духайте,по обръчите на банкянския,физкултурника,и другите видни анти-комунисти,от герб-комунисти.

12

Анонимен

преди 5 години

в Румъния в момента е толкова минималната заплата, а бяха далеч след нас преди 10-12 години, даже се ядосвахме че ни слагат в една кошница при членството в ЕС

11

Анонимен

преди 5 години

България може да се оправи само ако бъде премахната минималната заплата както и всички регулации и данъци.Това ще освободи бизнеса от тежестите и ще отвори пазара за много млади предприемачи които и сега имат желание и идеи за бизнес не могат да си позволят да плащат тези непосилни заплати и данъци.От къде един млад предприемач на 25 да вземе пари да плаща заплати? Банката няма да му даде без гаранции.

10

Анонимен

преди 5 години

А то сега не управлява Путин в страната?Лукойл са монополисти, Булгаргаз са монополисти, АЕЦ-а е руски, ТЕЦ-овете са уж на американки фирми, но всъщност на руснаци, регистрирали фирмите си в САЩ

9

Анонимен

преди 5 години

Само да кажа, че в момента минималната заплата в Хърватия, страна която влезе 6 години след нас в ЕС и води война преди 20-ина години, та в момента минималнта заплата там е 463 евро, демек 920 лева

8

the Ghost

преди 5 години

"Минимална заплата 650 лв., ама през 2021 г."Когато един хляб ще е 2 лв.

7

Анонимен

преди 5 години

А, инфлацията отдавна ще ги е изяла тези пари. Те хубаво ще направят заплатите мин. по 650, ама не споменават какви ще са цените. Ако хляба ми е 2 лева или даже повече какво ме грее, че ще вдигнете минималната заплата? А и забележете те вдигат минималната заплата, но не и другите заплати и така с течение на времето моята заплата от средна такава, започна сериозно да наближава минимума.

6

на Ви

преди 5 години

нали искахте ГЕРБами На Ви ГЕРБ!Путин и Нинова са Ви виновни, че избирате геерберастники крадци, мошеници и тарикати

5

Анонимен

преди 5 години

Без декомунизация не може да има високи доходи и добър живот.Ето Венецуела, имат петрол, но ги управляват червени.

4

Анонимен

преди 5 години

Как можаха унгарските политици да кажат на бизнеса в Унгария "под 1000 евро унгарец не трябва да получава, ако не ви харесва вън", и бизнеса веднага си коригира гледната точка, а тук само мишоци.

3

V

преди 5 години

След протеста на жълтите жилетки в Париш .Макарона се отказа от повишение на данъците и увеличи МПЗ от 1500 евро (квато е за повечето държави от първата скорост) на 1600 .А в герберастка *** протестиращите получиха актове и глоби .А ЧЕСТИТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ .Ако бяхме нормална и демократична държава управляващите щяха да направят МРЗ поне 1000 лв , те ГЛОБИ .Ха ха ха добре че мафията герб трябва да управлява ;) Имаме възможност да ги изхвърлим на евроизборите НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА

2

Анонимен

преди 5 години

За последните 10 г. България какъв икономически ръст има?Защото Русия има 6 % за 10-те години. Западът има средно 55 % ръст, индия има 90 % ръст, Китай 100 % ръст.А българските заплати трябва да са двойни при сегашните икономически реалности. Защото българинът работи на половината на западняците, а взима 4 пъти по-малко, т. е. работодателите в момента крадат на всяка заплата на българина по една за себе си.Ако не се вдигнат доходите веднага 2 пъти забравете за България и за българи.

1

месара

преди 5 години

ехееее то тогава хлябът ще 2.50, а гражданската колкото една минимална заплата :)))))))))