53

Анонимен

преди 5 години

Депотати откраднаха парите за бонуси на полицаите трябва да си отива това правителство

52

Любсан

преди 5 години

Набиха ли ви го, господа пацулаи? После пак да ги пазите от народа... Малко ви е... Още да ви го набият, че ви уврат тъпите кратуни!!!

51

хахахах

преди 5 години

Министерството на финансиите е разпределило 43 000 000 лв. бонуси.Сметнете колко е на човек това...и стига с тея ченгета!Дежурните изтривалки за всякаква анонимна *** в нета.

50

Мико

преди 5 години

Какви бонуси ,бре ? Та в това министерство е пълно с работещи пенсионери на 51-52 год,включително и синдикалните лидери, които си докарват от 2500-3000 месечно. Малко ли са ви?Ай сиктир.Идете в часния сектор да изкарате повече.

49

АбеМаринов

преди 5 години

Колко са тези с над 27 години стаж които ще получат увеличение на заплата и пенсия.!!!!!!

48

Joro

преди 5 години

До ЛъжаМоже лесно да се провери колко са конкурсите за по високи длъжности.Те отдавна са заети и в близките 10г. не очаквай да се освободят.

47

Дивергент

преди 5 години

Време е някой в това министерство да научи математиката за средно образование, преди да се *** по медиите.

46

Лъжа

преди 5 години

Лъжа е че през 2018 година са назначени 2000 души на терен! Може лесно да се провери , колко конкурса има за новопостъпили служители по ЗМВР чл.142, ал.1т.1. А надали има година в МВР да има 2000 души новопостъпили. Просто има преназначени на по-високи длъжности, което става с конкурс или преминаване от един закон по ЗМВР, което не е новопостъпил служител. тогава МВР би трябвало да е над 45 хил., което не така! за 2018 няма инфо за числ.състав на МВР

45

р

преди 5 години

До Селянинмалоумник като ги намалям старите хора още по ще умират щот всички ще избягат и няма да има хептем никой да ги пази тогава,но ти си малоумно същество и нямаш мозък да омислиш?

44

Е, хайде сега,

преди 5 години

Мето навремето оставяше по 100 лева бакшиш само на кафе, поредната подигравка, не е истина колко са нагли тия бивши слуги на мутри

43

Велин

преди 5 години

Стартова заплата за новоназначен полицай доколкото знам е 608 лв. Те за това се пенсионират и остават- няма кандидати. Кой млад човек ще отиде, особено в малките градове където няма как да "изкараш" нещо странично. То почти всеки ти е роднина или на жена ти или пък приятел.

42

баба ти

преди 5 години

До Анонимен Някога е било така, сега е мн.зле

41

Анонимен

преди 5 години

И това им е много! На фона на работата която вършат и на фона на това което си взимат ще стоят дори и без заплати, бъдете сигурни!

40

Уууу!

преди 5 години

Населението намалява но полицаите не!Най-много полицаи на глава от населението има в БГ-факт!Е как да са по-високи бонусите?

39

тъпчо

преди 5 години

Така де, по 100 на фуражка, за по-лесно смятане, че там в полицията во главе с шефот не са много по сметките.

38

Виви

преди 5 години

Махнете пенсионерите хем пенсия хем 20 заплати и накрая идват като външни няма ли млади хора

37

Ончо

преди 5 години

В армията нали знаете по колко, а в съдебната система може да питате...

36

райт

преди 5 години

До лекарте си изкарват доста и от други места.

35

Анонимен

преди 5 години

Da di opravat sabite i da ne puschat kato sa uniformeni v eu darjava poliziata s 4ujdi esizi i ne mirischat ne pluat po ul ne se bijat i psuvat 100 lv sa mnogo pari na visokite im saplati

34

Анонимен

преди 5 години

Saschto ne po 40 lv a po sto