13

Анонимен

преди 5 години

Общината е наела адвокат......Как ви се струва ?.....Пак правилегии ,а ? Безплатна юридическа помощ, здравеопазване ,социялни ,ток ,вода . Преобладаващо за определен етнос ? Това не е ли расизъм и ксенофобия, спрямо автохонният етнос ?

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕдинствено в България не дават детските и парите на майката които и се полагат ако живее(съжителства) с друг мъж,в България чуждия мъж не се грижи за чуждите деца и не е длъжен,но те спират плащанията на майките и тук не говоря за роми,а за българи.В Европа с мъж или без мъж,щом си поел(а) отговорност и отглеждаш деца,не е важно дали живееш с някого или не живееш,това което ти се полага ти го дават,за да са добре децата.Но ние живеем в една антисоциална държава.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Може да е турската част на остров Кипър

10

бай ганю

преди 5 години

май напирахме че сме готови за шенген а??веднъж вземат ли визи и газ към западна европа ето за това не ни искат вшенген щото все още сме прекалено фалшиви

9

Анонимен

преди 5 години

Изобретателни българки, еваларка!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Дали има някой наивен човек ,вярващ на историята разказана от самите ромки?Просто са разбрали ,че има далавера от фиктивните бракове и сами са се хванали на въдицата,без да предполагат,че ще им спрст помощите докато са живи!И разбира се взели са повече пари от колкото казват!Но без помощи доживот се прецакват,и затова ревът!

7

Бай Иван

преди 5 години

Находчиви са булките ,нека раждат етнически бебета в чужбина ,друг да плаща социалката ;) !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Каква трагедия!Спрели им помощите, дето по принцип не трябва да им ги дават.Да ми обясни някой как самотна майка е с 4 деца!От небето ли падат тия деца, като е самотна?На практика тия помощи отдавна не е трябвало да и ги дават, защото тя живее на семейни начала и умишлено заблуждава държавата и социалната система, че отглежда децата си сама.Отделно, че е голямо изключение тия деца да ходят на училище, още по-голямо е действително да учат нещо, а не да им се пишат оценки заради заплахи към учител

5

младен

преди 5 години

Да им се резнат помощите на всички бразилски напитки.

4

Анонимен

преди 5 години

Нещо за Кипър но го вярвам - те отдавна са в ЕС.Да беше казала Турция, да повярвам. *** така става, като бягат от училище, за да родят на 11-12.

3

Анонимен

преди 5 години

То е световно определение за тия ,ама тука що ги наричат ромки незнам!Живели са в Индия ,но са били изгонени ог местните заради престъпния си нрав!После скитали из Азия,даже си направили държава за около 100 години но се самоизели и се присламчили към османците,ония ги пущали подир себе си да доунищожават което самите те не могли!Това е Историята!

2

Анонимен

преди 5 години

Това са фиктивни бракове.

1

Анонимен

преди 5 години

Еми живи и здрави!Нас какво ни бърка?Явно има кипърци без жени и са готови да платят за да се сдобият със съпруга.Пък на тях какво ще им е?Ще живеят в свестен дом вместо в гето.Ще ги изкъпят, ще ги нахранят, ще ги облекат, помалко помалко и ще ги направят хора що годе.