306

АХА

преди 5 години

Пропаганда чиято цел е подмяна на българския поглед на нещата с чужд такъв(глобалистки).Целта е разбиване на семейната единица за още по лесен контрол върху отделните индивиди.В богатия западен свят вече са стигнали до десетки на брой полове,няколко различни на брой сексуални ориентации и тн.Аз не вярвам,че се инвестират толкова много пари само за толерантност.По -скоро глобалистите искат да ни сринат демографски и морално умишлено...Съпротивлявайте се с тази мерзост...

305

Хаха

преди 5 години

Пешо 'плоскоглавата газета' бил възмутен - неговите данъци едва ли не крадяла Гейропа и пилеела за хомо-пропаганда.Слушай и пълней..

304

Анонимен

преди 5 години

Тези не разбират(за съжаление!) от думи! Агресивно натрапват заболяването си на другите!! Ако зависеше от тях и наложат своята "просто любов", животът на Земята ще свърши за едно поколение!!! Ако не защитим(а това може да стане само СИЛОВО) децата и внуците си от тяхната нагла пропаганда(парите и "медииките" са в техни ръце) нас "хетерогенните" нормални хора ни чака ИЗЧЕЗВАНЕ!!!!

303

ЧОВЕК

преди 5 години

Не мога да разбера как толкова много разврат е стоял години наред в сянка?не вярвам всичките от от другия бряг да са действително такива. Мисля, че от свободия хората забравиха за какво са създадени на земята. Жените все повече се натрапват с еманципацията и заемат ръководни постове, мъжете пренебрегват кавалерството(то вярно на кого да го доказват). скъпи жени, нали бяхте нежен пол, останете си такива, пазете мъжете, ще имате нужда от тях.

302

Анонимен

преди 5 години

И те знаят, че са ненормални и това ги комплексира.Затова се мъчат най-напред себе си да убедят, че са като другите.

301

Anon

преди 5 години

Животът би бил чудесен ако всички българи (дори и аз) се затрият от земята. Българина, най-долната раса из цялата галактика. Отвратен съм. Много жалко за историята ни. Ще ми се България никога да не е съществувала. То не бяхте расисти, то не бяхте хомофоби. Пазели си децата. Умрете и вие и вашите непланувани и случайно заченати деца!

300

напълно неутрален

преди 5 години

ВЕДНАГА ДА СЕ НАМЕРЯТ ВИНОВНИТЕ ЗА ТАЗИ ГНУСНА САТАНИНСКА ЗЛОДЕЙНА ПРОПАГАНДА И ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ

299

Любов и още нещо

преди 5 години

Защо чета толкова омраза, защо никой не мисли, искате да сте свободни, но във вас виждам нещастни овчици, които пуснати свободно да пасят се страхуват от самите себе си. Да обичаш, да те обичат това е живота. От къде идва любовта е Божие решение, а не болест, или вашите гадост които пишете. Уважавайте любовта на хората около вас, и не се срамувайте от вашата. Две жени могат да бъдат и красота и експлозия. Двама мъже, те трябва да имат поведение на мъже и тогава ще има щастие за жените.

298

Анонимен

преди 5 години

Обичайте се, любете се помежду си, но защо непрекъснато ни се натрапвате! Защо искате да го лансирате като на-важният въпрос в държавата!

297

hmmm

преди 5 години

Какво бях написал толкова, че ми изтрихте коментара?

296

extremist

преди 5 години

ТОВА Е ПРОСТО ПРЕГАЗЕН БИЛБОРД DONT WORRY

295

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 304а ти колко деца имаш? явно не си застаряваща лелка..., или според ЛГБТ децата не са нужни? или е ок да вземете някое дете и да го напраите и него хомо,като всички станем хомота откъде ще идват децата. хубаво е, че си се махнал от България, ако всички българи бяха като теб намаше да имаме 1300 г.история. Кажи къде си, за да може всички като теб да напуснат! И без това сме в демографска криза

294

От 308

преди 5 години

Говорех за 304, моя грешка.

293

Роки

преди 5 години

Ако хапвате в Макдоналдс риска да станете гей нараства с 10%.

292

Спас

преди 5 години

Обява: лезбиец оправя лезбийки и други неоправени висшистки.

291

Forever

преди 5 години

Да парадираш със сексуалността си е нищо повече от емоционален комплекс,висока степен на потиснатост,иначе нямаше така да издевателстват над обществото.Който е доволен от живота си,не занимава със себе си другите.На всички ни е заложено да се възпроизвеждаме,дар от природата,останалото е слаб характер.

290

Анонимен

преди 5 години

В такива моменти осъзнавам, че съм взел правилно решение да напусна България. Всяка нормална държава приема хора с различна сексуална ориентация, само ние не можем. Е, затова ще сме на това положение, на което сме. В 21-ви век, застаряващи лелки пишат как не искат децата им да виждат тези плакати. Повярвайте, ако децата ви са хомосексуални, няма да ги промени вашето пазене, а само ще им създадете комплекси и страхове.

289

iceblast88

преди 5 години

Това какво и с кого вие правите каквото и да е в спалнята си (стига да е в рамките на закона) никои не го касае и никои не ви е ограничил.Затова нямате право да викате, че нямате права.Имате същите права като нас хетеросексуалните.Това, че не ви стигат и искате да имате повече от нас е съвсем друга тема която никога няма да стане факт. Никой не ви е забранил да си родите деца,няма такъв закон,затова каквото сами си направите си е ваше.Но сте длъжни да спазвате нормите и законите като всички нас.

288

iceblast88

преди 5 години

2. Формулирайте кратки, точни и ясни искания и предложения! Замислете се върху тях и тогава ги предложете за масово обсъждане. *** пример: защо хората са против осиновяване на деца от хомосексуални двойки? По същата причина поради която сме против и осиновяването на деца от педофили. Няма как да дадем права на само на вас. Или на всички или на никои. Това е. Затова формулирайте исканията си така, че да са еднакво приемливи за всички.

287

iceblast88

преди 5 години

Просто го направете както трябва: Покажете, на нас нормалните, че вие така или иначе сте част от обществото ни (без значение дали го знаем или не). Вземете едни палатки, едни столове и маси и седнете кротко в някой парк. Сложете табели (доктор еди кой си, адвокатка еди коя си и тн.) и предложете безплатни консултации на хората. Покажете им, че вие сте също данъкоплатци и, че работите като нас, че живеете като нас. Така няма да провокирате хората да ви гледат с отвращение, а с разбиране.