179

Баси

преди 5 години

Е, ако някой направи бърза справка в нета, ще разбере, че от години всеки може да наеме артист с костюма на Алеша за някакво събитие - например рожден ден или откриването на магазин за играчки. Така например направи Филип Кирков за рождения ден на сина си преди две години. Там той събра цяла плеяда комиксови герои.

178

Анонимен

преди 5 години

Льольо, давай!

177

Баси

преди 5 години

Леле!!! Колко лесно се доверяват на фейкови новини като тази, точно тези дето най-много се възмущават от тях. Ами "робота Алеша" (в конкретния случай като Борис) радва вече десетилетие децата в Русия. Всеки може да го наеме за дадена сума на някое събитие. Например детски рожден ден. Ето даже Филип Киркоров нае Алеша за рождения ден на 4-ри годишния си син през 2016--та, заедно с редица други герои. Преди година Алеша разигра подобен скеч на откриването на нов МОЛ. Кво ви става бе хора?

176

Анонимен

преди 5 години

Когато руснак ти каже "Добър Ден" преди да му отговориш първо погледни къде е слънцето.

175

Анонимен

преди 5 години

Прототипите винаги се нуждаят от човешка намеса и в роботиката която е изключително трудна наука това важи с още по-голяма сила. Това че разни хамерикански *** раздуват случката като че ли е голямата работа само показва ревността им пред технологичния прогрес на Русия и Китай.

174

Съвременник

преди 5 години

Лъжата и измамата са издигнати в култ там в могучаята.

173

Шеленберг СС

преди 5 години

Руснаците са истински хора,свързани съвършенно с природата,умни весели,общителни,обичащи родината си,и вожда си.А не като запада алчни,и лицемерни,фалшиви. За Сталину за Родину

172

Анонимен

преди 5 години

това че някой не е разпознал това което се продава по магазините за забавлениене одначава че липсват постижения в дадената областлипсват култура и мозък на тия дето са го обявили за робота инак децата си го знаят че се продава в магазинаи е подлярско от това да се прави политика- задължително срещу русияколко са прости били в каменния век- а от америка пищят за кибер атакиа се разберете кое е верното че са *** или че са на ниво да манипулират избори в америка- или когато както ни изная

171

Анонимен

преди 5 години

Там освен боряшник от 30 години друго не са измислили

170

BG

преди 5 години

Браво на "автора". С това заглавие на "статията" докара до делириум драскачите във форума.

169

Жоро

преди 5 години

До Баси 181 Пак ли се шегувате след като ви разкрият?Жалки сте.

168

Баси

преди 5 години

Подобно на случая с робота сега медиите представиха ученическата разработка в, която Москвича бе превърнат в електромобил, като разработка на консорциума Калашников. Да наистина и центъра за промишлена електроника в Ижевск носи името на Калашников, също като завода.

167

Баси

преди 5 години

Наистина ли има толкова много олиг*френи дето се връзват на шегата с робота? Този костюм се продава от доста време по магазините и в случая е част от шоу-програма. Нещо подобно се случи на военното изложение. Там редом до експонатите на консорциума "Калашников" бе представен и ученическата "разработка" на електромобил. Там деца от центъра за промишлена електроника в Ижевск (нещо като нашето ТНТМ от миналото ) показаха превърнатия в електромобил, стар Москвич.

166

Анонимен

преди 5 години

Е да ама в Америка бият ***!

165

Анонимен

преди 5 години

Такива са всички съветски изобретения и доста от руските- според техните "учени" бомбите, които хвърляли срещу България в 1915 г. били кюфтета облицовани с ламарина а танковете, с които газили земите ни до 1947 г. ги карали маймунки от стажантския състав на увеселителните паркове.

164

За 175

преди 5 години

В лагерите за военопленници са били...военопленници Ха познай кой е бил в Гулаг....жокер пак военопленници Бягай да четеш от коя националност обаче щото си безобразно ***!

163

Анонимен

преди 5 години

Само интересното е ,че първи тази новина че това е робот я лансираха медиите на Ходорковски , а не държавните медии. Така че няма никаква държавна телевизия ,а частна.

162

Анонимен

преди 5 години

До БобиБоби бягай играй фифа моето момче :)

161

Боби

преди 5 години

До Анонимен 180"Кой каза, че руският Гулаг не е "велик"...просто, кат него втори няма"Ехх ИСТОРИКО я се поинтересувай за Японските трудови лагери в азиатските джунгли от 1930 до 1945 година включително такива за военнопленници включително и за американски военопленници.

160

Анонимен

преди 5 години

Кой каза, че руският Гулаг не е "велик"...просто, кат него втори няма !?