14

Анонимен

преди 5 години

Всички забравят, че пари за смяната на тази конструкция са дадени при Тройната. Фирмата е усвоила парите и не е пипнала нищо. Съда не даде на държавата да си върне парите. Дайте да бъдем коректни до края.

13

Шопо

преди 5 години

Пена метачката,нали?

12

Bonus

преди 5 години

А бонуси дали са взели експертите от АПИ за 2015, 2016, 2017 и как са си гласували бюджета на фона на неизпълнените задължения и опасното безотговорно и безстопанствено положение в тунелите ?

11

Само питам

преди 5 години

Да не си мислите, че някой министър или ръководен кадър на агенция ще се занимава с някой си тунел, било то и магистрален. Неговата работа не е тази. Точно за тази работа обаче са наети съответните експерти и те си носят съответните отговорности. Точно затова ще го отнесе старшия експерт, началник отдела и директора на дирекцията.

10

Само питам

преди 5 години

Какво значение има кой е бил министър по времето на инцидента, при положение, че конструкцията на осветителните тела е докладвана като повредена още през 1996г. и е препоръчана подмяната й? Нормално да го отнесе експерта, който най-вероятно не си е мръднал пръста за каквото и да е, а може би и си е избърсвал задните части с докладите в клозетите на АПИ. Ако все пак е направил нещо по въпроса, едва ли ще го отнесе някой висшестоящ, който със сигурност е много по-наясно със закона от експерта.

9

jkhkjh

преди 5 години

Виновните в затвора! Все от някъде трябва да се започне в тази държава!Не може АПИ само да лапат и да се въртят безброй корупционни схеми! Сега нека си е поемат отговорността!В затвора!

8

Анонимен

преди 5 години

Толкова ли е трудно да сложите осветлението отстрани така, че и да падне да не се стовари върху преминаващите коли? Като не се сещате вижте как го правят хората по света.

7

Анонимен

преди 5 години

Това можеше да се случи на всеки каращ през тунела - без значение беден богат, министър или чистач.Сега нека осъдят някой за убийство по немърливост, пък да видим по нататък дали ще продължават така да са немърливи.

6

Анонимен

преди 5 години

Обвиняеми има, осъдени няма да има.

5

шматка

преди 5 години

Сега обвиняемите ще докажат че не са им отпуснати пари за ремонта въпреки многократните им искания....Кервана си върви....

4

Анонимен

преди 5 години

Оставка на плешвия крадлив дебелак!

3

Анонимен

преди 5 години

Плащаме им данъци и винетки на тикварските калини,те крадат парите и никаква поддръжка!Същата работа като край Своге!Толкоз месеци от убийството а никой не си мръдна пръста да сложи мантинела!

2

Анонимен

преди 5 години

Свинетйа че няна и да я споменат е ясно. Хайде като не са си гледали работата експертите да ги виним. А то.....ОПАСНООООО!!! Явно в АПИ са глухи!!!

1

zeus

преди 5 години

Гарантирам ви, че ще го отнесе експерта, иначе по това време министър беше Свинетка, за нея ни дума...