15

соПияница

преди 5 години

Дали военно или политически терористите отекоха в канала...

14

Поп Андрей

преди 5 години

До ще бяга аскера... То и тръмпича е много добър срещу хора без оръжие..............

13

ПЕНКО

преди 5 години

ТУРЦИТЕ /С ВСИЧКИТЕ ИМ ДОБРИ КАЧЕСТВА / ПО БРОЙ СА ПО -МАЛКО ОТ КЮРДИТЕ ? КЮРДИТЕ В ДЪРЖАВАТА ТУРЦИЯ СА 15-20 МИЛИОНА / СПОМНЕТЕ СИ НАЙ-ПРЕМИЕРА ИМ ТЮРГУТ ЙОЗАЛ- КЮРД/ ПЛЮС КЮРДИТЕ В ИРАК 10 МИЛИОНА - ПЛЮС КЮРДИТЕ В СИРИЯ 5 + МИЛИОНА ..И В ИРАН- И ...В ТУК И ТАМ !?!? В ИРАК /ПО БРИТАНСКИ МАНИЕР /ГИ РАЗДЕЛИХА НА ЧАСТИ И ПРОТИВОПОСТАВИХА ЧРЕЗ ПАРИ И ЗА ПАРИ ! ЗА КИТАЙ И РУСИЯ Е ЗЛАТНО ПОЛЕ ЗА ВЛИАНИЕ И ВЪОРЪЖАВАНЕ !!!

12

Анонимен

преди 5 години

Стига сме завиждали на Турция ами я се стегнем и ние с кво ни превъзхождат-бачкат.Така от злоба ще умрем може и услуга да им направим.

11

софиянец

преди 5 години

Що се касае до тая велика операция на милионната турска армия-пълен майтап.както казва един колега тук Мюмюните ще настъпят мотиката.Там в тия области те просто няма с кого да се бият-както се казва на умрело куче нож вадят.Има няколко десетки кирпичени села и една фантомна партизанска армия от кюрди на тротинетки.Самолетите ще разрушат няколко кирпича .А една бомба само е няколко десетки хиляди долара.Зависи.Ще се похарчи около милиард и туркестанците ще наджапат яко в калта.яко.

10

софиянец

преди 5 години

До Анонимния туркестанец МюмюнАбе *** турскиМозъка ти е като на катеричка.Тия мостове и тунели за които говориш са ви построени от запада на заем.Турски са само чакъла ,пясъка и общаците на обектите.Ако и това не знаеш и се гордееш ,значи си пълна амуджа.Само погледни в Дискавъри кои са проектантите,инжинерите и кои са общаци.Аха-и тия мостове не са турска собственост.Ще са след изплащането след около 60 години.Будалар туркалар платен турски ***.Ай стига турска пропаганда

9

ще бяга аскера...

преди 5 години

Аскера е много добър срещу хора без оръжие ,ама ако ядоса Тръмпича може да види 40-млн кюрди перфектно въоръжени със страхотен боен дух. Имайте в предвид ,че турската армия действа най- вече с командоси и авиация ,но ако се наложи да воюва и наборния аскер много черни чували ще тръгнат в обратна посока и това ще е края на малкия диктатор с големите мераци...кюрдите от деца се бият --просто нямат подкрепа и модерно оръжие ! Ако решат да им помогнат Турция ще плати страшна цена ,а и ще загуби...

8

Анонимен

преди 5 години

Това турците са големи гадняри, построиха за 12 г. само, няколко въжени моста, един от които е най-големият в Света, най-голямото летище в света, свръх скоростна железница, хиляди километри магистрали и тунели, Тунел под Босфора, километри метро, като до 2023 г. метрото в Истанбул трябва да стане второто най-голямо метро в света след Ню Йорк, инфраструктура, стадиони, зали, небостъргачи, квартали, жп гари, автогари, преобразиха цели градове,смениха и разшириха пътищата им и им боядисаха сградите

7

Анонимен

преди 5 години

Абе то ми се изкълчи езика докато прочета информацията!Тюрлю гюмеч..мюрлю гювеч,***,мюмюн,чатара патара,аферим бабо.машшалла!

6

Анонимен

преди 5 години

Сърбите и те бяха много курназ ама им разпарчетосаха Югославията нека да ги видим и турците докъде ще стигнат

5

Анонимен

преди 5 години

Аскерът набра инерция, а е време и турците да си изпробват новият хеликоптер гьокбай.

4

Анонимен

преди 5 години

Ей сега и шахина ще започне да вие жално:)

3

етнически турчин

преди 5 години

Турция е държава която сама може да се защити границите си

2

Истината

преди 5 години

Ще настъпват мотиката скоро!Башибозука вилня срещу 1-2 града ама на изток от Ефрат е ПЕТРОЛА и на Султана сметката е без кръчмаря с перчема и голямата тояга!

1

Българин

преди 5 години

Вън американските окупатори от Сирия! Как удобно се наместиха точно където са петролните кладенци. Време е да бъдат избити и източна Сирия освободена.