34

Затова казвам:

преди 5 години

Кметът на София трябва да е кореняк софиянец, който милее за този град, да го познава и разбира.Комунистите се издеваваха 45 години, като водеха тук *** и Пульо от Дивдядово да го правят столичен кмет.След промените, до който висок пост се докопаха, на всякъде сложиха странни креатури - от Сирищник и откъде ли не.Сегашната пък задигна и паветата!

33

Анонимен

преди 5 години

Някой изобщо съмняваше ли се, че няма да откраднат колкото могат павета?И жълтите са уникат, и обикновените са с високо качество, от Германия ги изкупуваха още през 90-те години.

32

ognyanz

преди 5 години

"Г-н Крусев не е подменял подложките. Той е възложител" т.е. само е прибрал рушвета за поставянето на по-евтините плочки македонско производство. И си даде оставката, значи вече виновни за подмяната на строителните материали няма. А Фандъкова не отговаря за нищо. Това е то гербаджийският модел на управление.

31

Щерю

преди 5 години

8000 тона паваж си е голям обир, откъдето и да го погледнеш...

30

Стършел

преди 5 години

Абе сега за едни павета ли ще се разправяте. Боже, Боже .... Една журналистка попитала Бойко Борисов "г-н Министър председател, кажете какво е положението в Държавата общо взето", мълчал, мълчал пък казал " ами вижте кво, положението в Държавата общо взето е че всичко общо е вече взето" Стар виц ама важи за в случая.

29

Eliano

преди 5 години

Крусев пишеше като Repcho във форума GtSofia. Има култови бисери. Аз също пишех там и бях по-известен и от него, но не съм от Герб и за мен нямаше звездна кариера. ;)

28

Анонимен

преди 5 години

Всичко е точно! 8 000 т. павета ги няма! Но всичко е точно!

27

Анонимен

преди 5 години

Абе аз сечудя какво се въртеше Бойко около паветата нощно време с тая торба, а то какво било!

26

Анонимен

преди 5 години

Хм ,а казват ,че в България вече нямало какво да се краде!Какво ли още са продали в чужбина ,без ние да се досещаме!

25

Анонимен

преди 5 години

Не съм знаел за кражби на павета през социализъма!Обаче напълно го допускам,особено в последните 10г.!Тогава се крадеше най-много,имаше хора които си построиха вили и къщи с материали повечето крадени!Тук таме окушарат някой по алчен,който мислеше да забогатява с продажба на държавни материали!

24

Чичо

преди 5 години

Тази тема не е подходяща за хора под 35-40 години поради разбираемо не познаване изначално на проблема.За т.р.о.лове е разрешено тъй като те си личат,не знаят но пишат без да мислят-няма с какво!?!?

23

До 20

преди 5 години

Точно за паветата не улучи млади невръстни т.р.оле.Не забравяй че има хора видели много по рано и повече от теб как точно изчезваха паветата и строителните материали през годините. през годините.А също и бензина и нафтата от държавните автомобили и камиони.Даже бяха оцветили различно държавният и частният но на народа не му пукаше защото рушвета оправяше всичко.Ех млади -зелени ,за вас живота е почнал преди 10 години и хал хабер си нямате какво крадене падаше едно време.

22

Анонимен

преди 5 години

Кметицата вика"тия дето ме познават знаят,че аз не съм откраднала една стотинка."Абе и Жан Виденов не беше откраднал нищо,ама тия покрай него станаха милиардери.Че откраднаха милиони е ясно,ама поне да го беха направили като хората.Ама с бай.Хасан дето нищо не разбира от строителство за под изпълнител не става.

21

Анонимен

преди 5 години

Още след 10 10 89г няколко човека се усетиха и откраднаха паветата от складовете.С шлепове ги закараха към Австрия и Германия където търсенето беше голямо.Един от тия се ядосваше,че били тежки и не можело по много да се товари.Сега от ГЕРБ извадиха де що има от централните улици и ги продадоха.Фънда вика че едни мерили на тон други на бройка трети на кубик и затова били разликите.Ама никой не и верва.

20

Гост

преди 5 години

Да обиколят новобогаташките замъци около София и ще ги намерят паветата !!!!!! На Витоша ( над Княжево ) , даже един си е направил имението с камъни от мавзолея !!

19

Възрастен

преди 5 години

Това с ,,изчезване" на паветата беше много развита дейност през соца,когато почнаха да се асфалтират улиците които преди това 90% бяха павирани..Доста отклонени курсове с павета отидоха по вили и къщи ./вижте началото на филма ,,Вилна зона",какъв,,материал докара ЗИЛа./ Не само баровци ,всеки който бутнеше 20 лева,можеше да отклони камион с пясък,бетон,павета,цимент за себе сиТогава най-много се крадеше държавнотоА жълтите павета са поставени още през 1908 и са си там,където винаги са били.

18

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

ГЕРБАРИТЕ ОТКРАДНАХА ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА, И НА ПАВЕТАТА ПОСЕГНАХА.

17

Анонимен

преди 5 години

Казвайте !!! - Кой окраде паветата?Бой ваща М*аа!

16

Анонимен

преди 5 години

В една гумаджийница в Надежда всяка вечер по тъмно се чуваше тракане на камъни. На светло се виждаше растяща камара павета. Вече ги няма. Явно са заминали по предназначение.

15

Анонимен

преди 5 години

Управляващите комунисти крадат камъни.