11

Държавна сигурност

преди 5 години

Така, в момента ислямистите лежат в "обикновенни" затвори където могат да радикализират други затворници, както се е случило с лицето. За ислямистите трябва да бъдат създадени специални съоръжения (каквито има в САЩ и Русия), къдете службите да могат свободно да ги разпитват, изтезават до пълни самопризнания и дори ликвидират. Тихо и кротко, без много шум. Самоубити. Сега либералите ще ми скочат до небето, но от толкова много права сте вързали ръцете на колегите във Франция!

10

СС

преди 5 години

Да вземат примера на,Япония и Китай и Ангола

9

Анонимен

преди 5 години

Френските власти подгонили един доказан ислямист в точното време. За да направи проблеми и да спрат протестите, хората да се скрият в дупките си. Кои бяха жълтите жилеки и какво искаха? Вече искат военен режим, полиция навсякъде и ред и сигурност.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Ем губи довери ... трябва по някакъв начин да го спечели ... много хора вярват на медията безусловно ... като роби ... И там някакви си говорят "НИЕ СЕ БОРИМ С ТЕРОРИЗМА ТОВА НЯМА ДА НИ СПРЕ НИЕ СМЕ ДЕМОКРАТИНЧИ ПИЧОВЕ " нали много силни думи ... човек да се разплаче :(

7

Анонимен

преди 5 години

Само искам да ви припомня, че нашите топ агенти намериха Северинчо, УЖ убиецът на Виктория, 4 дни по-късно на другия край на Европа, така че френските власти имат още 2 дни, ако дотогава не са го намерили, трябва да признаем агентите ни за най-добрите и да сме горди с това ;)

6

Анонимен

преди 5 години

Добър ход МАКАРОН браво браво

5

Българина

преди 5 години

Решението го знае всяко дете, със закон от 10 реда, забрана на исляма и екстрадация на всеки който го изповядва. Няма джамии имами фесове бурки. Всичко навън. Търси се кой да реши проблема. Някой родолюбец християнин

4

там

преди 5 години

Хората в Страсбург и Франция знаят ли че тяхната държава подкрепя и пази терористите в Сирия?!

3

Същото е

преди 5 години

Когато те правят умишлено беден - всички те учат да ядеш малко, но здравословно!Алчността за пари и свръх неравномерното преразпределяне на богатствата са в основата на много социални, здравни и семейни беди.

2

двоен стандарт

преди 5 години

А проблема е че запада дълги години се заиграваше с терористите и ги пращаше в Либия и Сирия да колят и бесят,това са си техни хора и стига крокодилски сълзи.

1

Какво

преди 5 години

ли ще се случи, ако въоръжен християнин в СА застреля техни граждани на някакъв религиозен празник?